Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , si Biencuta mea a avut o opareala urata la pasarica si la incheieturi la picioruse, i-am dat cu violet de gentiana la fiecare schimbare de pampers-in prima zi si schimbam pampersul foarte des, apoi i-am dat mai rar odata de doua ori pe zi si apoi am facut rost de DESITIN , care i-a facut foarte bine.De atunci nu a mai avut probleme. Acum acasa dam cu crema de fundulet de la Bubchen si in deplasare cu Nivea albastra.
Va uram concediu placut si relaxant.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bei gagici,

Nimeni n-a zis ca Neopreolul nu-i bun in cazuri speciale, (cum e fundul lui Sarah, sau pt dermatita atopica=eczema), dar nu e de folosit zilnic, sau in fine, de rutina. Elocomul la fel. Pt amanunte, intrebati-o pe Silvia ca-i farmacist cu facultate+master.

Noki concediu placut! N-o tineti pe Sarah la soarele puternic, noi am avut interdictie de plaja dimineata de la dr. O scoteam pe plaja doar dupa 17. Soarele e mai puternic pe plaja decat pe strada pt ca nisipul reflecta razele soarelui.

N-am carat nici o cadita, nu mai incapea ; i-am facut baie in felul urmator: Virgil o tinea de manute, in picioare, in cada mare, eu o sapuneam si apoi o dusuiam. Nici unul din noi nu intra in cada cu ea. Noroc ca era suficient de mare sa se tina pe picioare.

Buluci of ce s-au adunat pe capul lui Simon! Prin cartile mele scrie ca diareea nu trebuie pusa pe seama iesirii dintilor, trebuie sa aiba ea o cauza in alimentatie, asa ca da-i un pic de regim. Pupici!

crirstinamh toata admiratia, jos palaria pt cum rezisti tu acasa toata ziua cu 2! Eu practic acum tocmai am terminat cred ca prima saptamana completa singura cu amandoua si e ... of! Greu! N-ar fi greu cu Nati cat e greu cu Silvia, adica e grea combinatia dintre ele doua, ca sun pretextul ca o distreaza pe Nati, Silvia face tot felul de boroboate, o mai impinge, impunge, loveste usurel sau nu prea... Si mi-e tare greu cand sunt la bucatarie sau fac treaba si din 5 in 5 minute trebuie sa o disciplinez pe Silvia. Sper sa se mai linisteasca treburile ca nu stiu zau. E un pic geloasa Silvia, de-asta probabil face asa.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Neata de la noi,

Suntem bine, ne-a fost dor de voi, sper ca si voua
Astazi Iulia face 8 luni, ne chefuim, si maine face mami 28 deci iara ne chefuim asa ca in W asta o tinem tot o petrecere.

NOKI, concediu placut iti doresc, ai grija sa nu se rastoarne matizoiul de atatea bagaje si stai linistita ca aerul sarat si apa e cel mai bun cicatrizant pt funduletul lui Sarah, in cazul asta io as opta pt. spalat des si fundul gol fara crema mai ales pe plaja.

Sunt multe fete care nu au mi scris de mult. Sunteti bine?

Amu ma duc sa fac o prajitura. Va pup

La multe luni si pt ceilalti bbi de 22 si nu mumai. sa creteti mari si sanatosi si o pt mamicile voastre

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Miha!!!! Ce mai coincidentaaaaaa!!!! Si eu maine tot 28!!!!

La multi ani!!!!

Si azi avem 8 ani de casatorie. Multi, nu stiu cum au trecut asa! Dar macar au trecut cu folos.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

MIHA SI LAVI LA MULTI ANI FERICITI !
Petrecere frumoasa.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

quote:
Originally posted by lavi02

Miha!!!! Ce mai coincidentaaaaaa!!!! Si eu maine tot 28!!!!

La multi ani!!!!

sa traiesti si sa-nfloresti, sa-ti faci casa in Bucuresti si io la Deva.
deci ne petrecem impreuna

simona multam de urari

si la mai multi ani de casnicie.... io n-am numa 3... ai fost mai harnica...

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lavi , si tu tot leoaica ???? De Miha stiam dar de tine nu.
Va urez (in avans ca maine nu stiu daca intru ca merg la gratar la ai mei ) un sincer La multi ani ! Sa fiti sanatoase, fericite alaturi de familie si de cei dragi si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca !

La multi ani si bebelacilor nascuti intr-o zi de 22 : Iulia-Andreea, Victor, Alex-Mihai, Cristian si Victor , la cat mai multe lunisoare !

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Si noi pe aci cu vesti triste: Simon inca tuseste dar nu asa uscat ca la inceput, oare o scapa de tuse? Febra nu a mai facut, deci am renuntat la antibiotice , ii dau cu un spray in git ORONORM si picaturi Ambroxol!Inca face kk aproape de 4 ori pe zi, uritzel foc, imprastiat, cu mucozitati si miros acrisor!
Supa nu-i mai place, in skimb a papat cereale de la nestle orez cu 3 fructe si fara lapte!
Voi ce stiti, ar trebui sa-i dau lapte fara lactoza?si ce fel de regim sa-i dau pentru refacerea florei intestinale?
Mirabilis, daca esti prin preajma, am cumparat din tara granulele acelea antitusive Stodal dar pe prospect scrie ca se administreaza sublingual, ...deci eu cum i le dau lui Simon?please, help!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi si Miha - LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
Ce-mi place mie zodia asta, Leu, ma inteleg cel mai bine cu nativii respectivi. Sunt oameni de cuvant, pe care te poti baza (ca d-aia l-am luat pe Doru de sot). Voi aveti si influente din Rac, care sunt de casa.

De asemenea, Lavi - o "casa de piatra" in continuare, multi-multi ani!

Sa creasca mari si Iulia cat si ceilalti bebelani ce-si sarbatoresc ziua in acest weekend

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buluci daaaa, daca are diaree e musai lapte fara lactoza. Plus regim - fara fructe (cu exceptia bananei). II mai poti da supa de morcovi (poate o mananca), cereale de orez. Pentru refacerea florei intestinale e buna ecoflorina (daca se gaseste la voi) - o fiola pe zi timp de o saptamana. Mai e bun si Biotics Baby (de la Ozone) - un plic pe zi (poate fi diluat in bibele de lapte).

Nu sunt sigura (ca nu am folosit) dar stiu ca la varsta asta se administreaza Stodal sirop. Sa i le dizolvi in ceai, oare?

Noki distractie placuta la mare!!!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput