mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Haideti fetelor la semnat condica !!!!!

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danast spune:

Ii urez si eu multa sanatate Mirelei si numai bine!

Noi am facut ieri o plimbare pana la Niagara, a fost foarte frumos afara, altfel aici incepe sa se cam raceasca vremea, seara ajunge pana la 8C...

Fetili eu am o propunere, va rog sa nu dati cu rosii daca nu va convine Din respect pentru baimarencele care inca nu sunt mamici, m-am gandit sa redenumim subiectul, daca tot ne apropiem de capitolul 2 Cred ca subiectul ar trebui sa aiba in titlu ceva cu Baia Mare (sau Maramures) dar nu neaparat legat strict de "mamici"... Voi ce parere aveti? Daca sunteti de acord cu sugestia puteti veni si cu idei de titlu pe care sa incepem sa il folosim la urmatorul capitol. Poate vreun slogan care e folosit acum in tara legat de orasul nostru...

Pana atunci v-am pupat si le urez in continuare succes si rabdare pretendentelor la titlul de mamica

P.S. Va rog sa nu ma intelegeti gresit, eu personal nu am nimic impotriva titlului curent (Ali ) doar ca poate sunt baimarence care sunt pe forum dar nu sunt inca mamici, si nu posteaza la noi din cauza titlului...

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Moni, esti pe urmele noastre

Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

Mergi la inceput

Eu merg acum pana la doftor dar intru mai tarziu sa vad ce mai ziceti.
Sa aveti o seara placuta si calduroasa

Poze

Mergi la inceput

danast sunt foarte deacord sa sti ca , chiar la asta ma gandeam sa va propun si eu chiar daca eu am deschis subiectul . Hai sa propunem un nou titlu eu ma gandeam sa il numim (numai daca sunteti si voi de acord bineinteles) Baia Mare ...casa(gazda) sarbatorii castanelor(ca tot se apropie) dar asta nu inseamna ca tre sa ramana asa. Mai avem o pagina pana la terminarea capitolului asa ca haideti cu propunerile.
Sincer eu am deschis subiectul cu titlul asta deoarece mai erau deschise subiecte si nu mai prea scria.
LA TREABA....
la toata lumea

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

danast da' ce faci draga la doftor? esti bolnavioara? multa sanatate si tie si piticotului.

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

No, dar unde sunt propunerile? Haideti fetelor ca se termina capitolul !!!!!!!

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fetelor eu sunt de acord sa schimbati titlul , si mai ales ca nimeni in tara asta nu are o sarbatoare a castanelor.........Hai sa ne mandrim si noi cu ceva.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

deci iti place ideea sa inteleg ...mai asteptam sa vedem si alte pareri. Eu m-am gandit ca si asa e aproape sarbatoarea si zic eu...e o idee buna...nu ca ar fi a mea (sunt modesta).

ali
poze IARINA(16.02.2006)
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

O idee , cand e buna , nu conteaza a cui e .Ca doar nu-i concurs pe bani , nu ? Ca atunci zic ca-i buna numai daca imparti banii cu mine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput