mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare.
Multam pentru raspun cu teropan.Am trimis-o pe sora mea acolo sa vada de preturi.Eu pe al meu l-am facut langa gara si are 10 ani de garantie, dar noi ne gandim sa vindem apartamentul peste 2 ani si nu merita sa dau atatia bani.La garsoniera, un geam de balcon m-a costa 300 de euro , cu reducere, dar are 10 ani garantie, geam special, etc, dar mi se pare mult.
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Adaesme, pe vremea aia eram pe-acolo, eu sunt din ´80 si am locuit pe Amurgului pana am plecat din tara. Ai mei stau in blocul nr. 3.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Hai sa scriu si eu pe unde mi-am trait tineretile: din 84 am sta pe Moldovei pana in 2000 cand m-am maritat si de atunci stau pe Marasesti ( sper ca nu pentru multa vreme de-acu incolo).
Generala 11 (Iorga) si Liceul Sanitar....ultima promotie de asistente cu liceu.....dupa noi nu s-a mai facut decat Postlieala sanitara.

Fetelor, am umblat ieri in oras de am facut basici cate apartamente am vazut. Vreau sa ma mut si caut un apartament. M-am ingrozit pe ce pot cere oamenii atatia bani. Niste apartamente afumate, cu instalatii sanitare vai de ele, cu tevile de la incalzire atarnate pe langa calorifere, parchet nasol....etc. Asta dupa ce in ziar vezi: apartament cu gresie, faianta, parchet, microcentrala.....impecabil. Doamne fereste!!!!Mai scriu ca au si termopan....daca au un geam la bucatarie si unu la baie asta inseamna la unii ca au termopan in casa
Bine ca nu am apucat sa-l dau pe al meu la unu cu care vorbisem ca faceam o prostie sa-l dau asa ieftin cum am vb cu ala.Dupa ce am vazut mi-am reconsiderat si eu pozitia, ca al meu arata super in comparatie cu muuulte.
No hai ca m-am descarcat. Da nu ma mai puteam termina de mirat cum pot minti oamenii asa in ziare si pe cand ajungi la ei .....

adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

camelia.t asa se dau anunturile? ca au cate si mai cate si pana la urma nu e nimic? Nu pot sa cred... Prin ce zone ai vazut apartamente?
Ce oameni....sa dea anunturi aiurea...

ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni

Mergi la inceput

Eu caut in zona Caragiale, Slavici, RFN....pe-acolo.....

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Adevarul ca e dezastru.Asa am patit si eu cand am cumparat garsoniera pe Independentei.Acum o vand, dar nu cred sa te intereseze.Cer 25.000 dar arata bine, si nu ca e a mea, dar noi am bagat multi bani in ea, oricum o vand daca primesc banii astia, daca nu ramane in chirie ca merita.
Geamul o costa pe sora mea 180 de euro.Voi ce ziceti.E un geam normal la o camera, fara argon.
Si-a gasit si canapea sii i place tare mult.Pentru garsoniera si pentru ea costa 12.000.000 si rata 700.000m pe luna timp de doi ani, asa poate plati din chirie
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Mai fetelor mie mi se pare disperant cat va pun aia sa dati pe termopane. In curand trebuie sa ne punem si noi in prea multe locuri si m-ar baga in pamant atatia bani....defapt nu, preturile sunt cam ca si aici, adica de exemplu termopan 135x205 cm ma costa 190 euro cu garantie 10 ani...dar presupun ca salarul e ceva mai mare aici. Mi se pare ciudat sa coste aproximativ la fel si la voi....
Apsarain blocul vostru stiam pe multa lume in prima scara (asa ii ziceam eu, nu stiu daca e chiar prima, e vorba de scara dinspre blocul 1). Acolo aveam colega de clasa, colege de generatie, plus familii care isi aveau radacinile prin Baiut (satul de unde sunt o parte din bunicii mei), dar presupun ca tu erai prea mica pentru noi (stii tu cum e cu copii prefera de regula sa se joace cu cei de varsta lor sau mai mari). Anul asta in primavara am trecut pe acolo, asta dupa mai bine de 8 ani de cand efectiv nu am mai vazut strada aia. A fost fain, ca m-am intalnit cu buna mea prietena, fosta colega, Monica si cu familia Nechita (din blocul 3). Parca s-a facut mai frumoasa strada, poate pentru ca au crescut mari toti copaceii care au fost plantati atunci cand eram noi mici. Gata cu melancolia :)

O zi faina,

esme

Mergi la inceput

Eu caut apartament ca suntem cu 2 pitici.as vrea cu 3 camere da n-avem atatia bani, asa ca sper sa gasesc cu 2 camere. Al meu de acum e ok, daca as putea sa-l iau pe sus sa-l mut in alta zona nu mi-ar trebui altul deloc......da nu se poate

Baieteii lui mami AICI
Varsta Fineas

Varsta Andrei

Mergi la inceput

Sigur o sa iti gasesti ceva bun si ieftin, nu dispera
Adevarul ca e enorm de mult, iar pe deasupra nu sunt firme gen geala sau veka, unde aclasi geam e 400-500 de euro.Dar asta e posibil doar in Romania, pentru ca sunt multi impresionisti care platesc oricat le vin banii cum toti stim ,si nu se uita la cat platesc.
Am o prietena la o agentie imobiliara, care a avandut un apartament de 2 camere confort doi, undeva pe langa gara, printre stradute, cu 39.0000 la unul ce a venit din Italia.
SI ATUNCI E NORMAL CA PRETURILE SA URCE, MAI ALES CA IN VARA SUNT PLECATI MULTI IN TARA, CARE NU STIU CE SA FACA CU BANII.
Cei care muncesc corect, adica 700-1000 salar, nu prea isi permit un apartament de acest gen.
Dar cum sunt o gramada care fura si trebuie sa bage banii in ceva, dau oricat
O zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinabarz spune:

Salut,
Sunt si eu din baia mare, nascuta si crescuta pe Turbinei, in spate la carpati. Scoala am facut-o la Scoala 4 unde am terminat in 1992 si liceul la Lucaciu absolvit in 1996 sectia de filologie. Momentan locuiesc in Austria, sunt casatorita si am o fetita Anna nascuta pe 29 aprilie 2006. O sa pun poze mai incolo ca deocamdata nu am album aici.
Toate cele bune

Cristina si Anna

Mergi la inceput