mamici cu pitici din Baia Mare veniti aici !!!
Raspunsuri - Pagina 17

irlandeza spune:
Fetelor , fac repede un dus si ma intorc in 30 minute. Sa nu plecati de aici , da ?
Noi 2 singurei

irlandeza spune:
Mai , da' voi chiar v-ati suparat rau de tot.Sau ati profitat de caldura de afara si v-ati dus la vreun gratarel.si o berica
?
Noi 2 singurei

olim spune:
Salutare fetelor
Revin si eu .Am vazut supernany, era de la Baia Mare cumva familia, ca prea avea accent de la noi.Da ce familie
Va doresc o noapte frumoasa tuturor.

olim spune:
As vrea sa stiu cum e viata in irlanda, mai ales zice sotul meu ca e foarte scumpa.
Irlandeeza, ai putea sa imi spui mai multe.
Multam

irlandeza spune:
Hmm. Viata in Irlanda ....
Depinde de pretentiile fiecaruia. Daca vrei "figuri", e scumpa viata , daca vrei ceva normal atunci e OK.
De ex. poti cumpara un pui de 1.800 kg cu 4.50 euro sau poti sa-l iei la 7 euro, diferenta e doar de firma , aici totul e proaspat si bun. Seara rafturile raman goale , iar dimineata aduc alta marfa proaspata , nu prea sta marfa pe rafturi sau in depozite multe zile , ma refer la de-ale gurii.
Sau haine , la fel .
Ce e scump... ar fi casele , daca vrei sa-ti cumperi una aici , sau chiriile , asta da , dar intretinerea nu prea . Mai ales daca gasesti chirie in care sa-ti fie inclusa si plata incalzirii , e OK. Iti mai ramane de platit curentul. Gaz au f. putin , iar apa nu se plateste.
Daca te intereseaza ceva anume......
Noi 2 singurei

danast spune:
Irlandeza, te intrebam daca bei cafea pentru ca anul trecut cand "munceam" si noi sa facem bebe citeam tot felul de articole pe net in care, printre altele, se zicea ca daca bei cafea sansele de a ramane insarcinata sunt foarte reduse... Dar daca nu abuzezi insa de cafea, nu stiu ce sa recomand decat "munca", rabdare, repaos si lipsa stressului. Bafta in continuare!
Sa aveti o zi buna fetele!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze

irlandeza spune:
Danast...cafea nu beau , de muncim muncim ,rabdare n-am , stresata sunt , repaos iar nu se poate , deci trebuie sa ne multumim cu ce avem.
Noi 2 singurei

szaboali spune:
Ciao fetelor...ce mai faceti? Eu nu am mai intrat ca netul meu mergea super prost si nu am putut trimite mesaje la naiba cu netul asta...acum vad ca merge bine
Pana la urma cum e cu intalnirea aia? o mai facem? fetele de acasa...ca ,cu celelalte ne intalnim mai incolo cand o sa veniti acasa la toata lumea...si la bebici...care aveti
Apropo Irlandezo cum mai stai cu proiectul?
ali
poze IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 6 luni