Este sau a fost cineva la Bogota in Columbia?

Este sau a fost cineva la Bogota in Columbia? | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Eu cred ca va trebui sa plec saptamina viitoare la Bogota in delegatie. Sincer cind m-au intrebat daca vreau sa merg si am acceptat nu credeam ca o sa ajung acolo..

A fost sau este cineva acolo? Puteti sa imi dati informatii despre cum e pe acolo?

Multumesc frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Initial creeata de sirimie

Eu cred ca va trebui sa plec saptamina viitoare la Bogota in delegatie. Sincer cind m-au intrebat daca vreau sa merg si am acceptat nu credeam ca o sa ajung acolo..

A fost sau este cineva acolo? Puteti sa imi dati informatii despre cum e pe acolo?

Multumesc frumos!

Poze de la Mot

E foarte bine,mie mi-a placut,e un oras interesant,dar pe cit de frumos pe atat de periculos.Esti in Columbia,tara cocainei si a luptelor de guerilla.Oricum nu ai tu treaba cu lucrurile astea underground,deci poti sa savurezi atmosfera fascinanta a Columbiei,a Bogotei in cazul tau.Columbienii sint primitori si mereu cu zambetul pe buze.Benzina e ieftina,de fapt preturile sint mici peste tot.Si gastronomia e interesanta,sa nu ratezi Frijoles,un fel de fasole iahnie cu carne destul de picanta,dar foarte buna.Deci sa ai un sejur placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

yank, multumesc mult pentru raspuns si pentru urari! Si eu sper sa am un sejur placut si fara peripetii.

Eu am auzit ca nu e bine sa ma plimb pe strazi pe acolo, e adevarat? Ai idee cum e iarna acolo?

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by sirimie

yank, multumesc mult pentru raspuns si pentru urari! Si eu sper sa am un sejur placut si fara peripetii.

Eu am auzit ca nu e bine sa ma plimb pe strazi pe acolo, e adevarat? Ai idee cum e iarna acolo?

Poze de la Mot

....iarna e ca vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Sotul meu este Colombian .A plecat de acolo cand avea doar 6 anisori.
Familia lui locuieste in Colombia, orasul Medellin, si este un oras linistit.

Este periculos in Colombia daca nu sti pentru ce esti acolo, dar daca ai scopul tau si sti sa ai grija de tine si mai ales sa nu te "ratacesti", atunci nu vad ce pericol mare sa fie.

Drum bun si sa nu te "ratacesti"

edit: iarna este ca si vara nici cald nici frig (au clima buna).

p.s mancarea lor este absolut delicioasa

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Acum cativa ani m-am contrazis cu cineva ca, Colombia si Columbia sunt doua nume total diferite.

Azi am avut ocazia sa invat mult mai multe despre Colombia si Columbia.

aici este COLOMBIA

si aici este COLUMBIA

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Scuze ca sunt off topic.... Elena superbe poze.Nu l-am mai vazut de mult pe Alvaro... cind nasti?

Poza de pe wc e dementiala.

Cu drag,

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Poi Columbia e in romaneste si Colombia e in spaniola, ma refer strict la numele tarii.

apsara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by apsara

Poi Columbia e in romaneste si Colombia e in spaniola, ma refer strict la numele tarii.

apsara

apsara,daca ai dat click pe linkurile care le-am pus poti observa ca scrie clar "Not to be confused with persons, places, and things called Columbia." si invers "Not to be confused with Colombia."
In romania cand am tradus niste acte la NOTARIAT au scris Columbia (ca asa a spus traducatorul)iar cand am venit aici cu actele, mi-au spus ca nu sunt valabile ca este gresita traducerea adica tradus COLOMBIA trebuie sa fie COLOMBIA(tara) iar COLUMBIA-COLUMBIA este stat in USA.

Podeanu , Alvarica face numai reledar cred ca are prea multe cornite in cap acum ca este perioada asta de 2/3 anisori ...si mai ales ca va fi fratiorul cel mare ...o sa nasc tot in aceasi zi cu ziua lui Alvawro , decembrie 10, asa scap si eu facut la zile de nastere...sarbatorim ziua la fratiori in aceasi zi si gata am scapat.
pup si sanatate.

Elena19+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Eu m-am referit strict la numele tarii, la nimic altceva.

apsara

Mergi la inceput