Mamici casnice 61

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Andreea hai sa papam magiun pe ascuns, ca vad ca fetele au disparut.
Io acum pap o inghetzata zdravana, mi-am scos copilul la sarbatoarea tirgului astuia, cica era teatru pentru copii. Mammmaaaaaa o gramada de copii mari si mici, iar teatru se strimbau trei persoane, ca n-am intzeles nimic. Asha ca, Isa a inceput s-o ia din loc cu caruciorul, ne-am ridicat si noi de pe scaun si am taiat-o acasuca.
Gata, va doresc noapte bunaaaa
Buhuuuuuu, pentru fetele care nu vor sa scrie , o zi intreaga jumate de pagina, rushinica

Daniela si capsunica lu'mami
Ingerasul nostru, de la 6 la 10 luni, Isabella la un anishor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea micutzei printese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bau!
Aparu si duamna prefesoara care a luat la titularizare.....notaaaaa....5,15.
Vedeti pe mana cui va dati cupiii?Vorba alora de la TV
Bey, io de atata fusei in stare anu' asta.Sa vedem in august ce-oi prinde.Un post ceva, daca se poate desi pe mine ma bat alte ganduri.Mai vedem pana atunci.
Ia bagati si la mine o lingura de magiun, sa ma mai indulcesc si io un pic .Si doua de ighetzata.

Andreea masina face bineeeeeee...si ca atare azi am forjat-o rau.Iar maine plecam un pic pe la Valcea, Calimanesti.Vrem sa ajungem si pe la Cozia la mamastire.Pe Stef o sa o las tot la tara ca e prea cald sa o iau dupa mine.Papucul nostru nu are AC .Masina de razboi.

Si cam atat.Va cetii din scoarta in scoarta si acu fug si la optimiste sa le dau vestea cea mare.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ma Danelutzo nasol deci cu teatrul ala, lasa ca face Isa acasa circ pe gratis sunt sigura. Bun fuse magiunu' asta. sa-mi mai faci cinste ca te invit si eu la o bici sa dam jos zaharelul
Georgi ai ma... mai eu am retinut bin esti profa de engleza? Ca m-am ofticat c-ai tot invatat de zor in ultima vreme si m-am benoclat nitel la subiectele de titularizare, la engleza fusera de coma cu ceaiul ala, cu pctul b ma facea varza..... dac-am gresit te las sa ma bati
Georgi mama drum bun l Cozia.... pai cum sa nu ajungeti daca mereti la Caciulata? hai ca astept impresii.......ca n-am ma vazut Oltul pe-acolo de ani buni...
Io nu dorm ca abia acum juma de ora se culca fii-mea, mi-a povestit o groaaaaza despre trenuri, mare, potel si jucarii si rude si.....i-a tacut gurita intr-un final, cred ca durata baii are efect direct proportional asupra energiei maimutei. Noapte buna!

PS I-ati vazut mai pe Columbeni? Vine Virinel jr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Bey, pe mine ma invitara Columbeii la nunta si nu putui sa-i refuz..Ca atare sunt cu okii lipitzi de tiviu.
Mai fetelor, vaz ca astia au lansat o noua moda...Voi vedetzi ca se poarta barbatii mai scunzi cu un cap?Si mai in varsta? Si cu bani...bineinteles .
Io i-am zis la colegu'...Altu' tata ca din astia ca el inalti si bine facuti nu se mai poarta

Andreea ai retinut bine.Sunt profa de englezeasca.Si pe mine m-a facut varza subiectul 3.In sensul ca am scris cu totul altceva.Am cetit printre randuri .Olteanca, deh!
Si bineinteles ca am mai pierdut si pe la literatura ca nu-mi placeee.Si am fost foarte laconica acolo.
In fine...
Sa vad daca reusesc maine sa bag film in aparat sa fac bozeeee...
Si uite ca la faza asta mi-am adus aminte de Mmiha.Nu mai zic nik de Distrigaz.Sunt baietzi buni acolo.Si punctuali.Cum n-ai platit...cum vin cu sigiliul sa nu dai.

Gata beeey...Ma duc sa le dau astora darul si fug la .
Ne auzim maine seara.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

neata fetele

numai ce au plecat musafirii si am spalat vasele,va pup si daca am timp maine mai intru ca avem program,mergem la gratar

pana la urma am facut 2 torturi si au iesit super bune v-as servi dar nu am cum ca sunteti departe.

pe toata lumea

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Salutare fetelor!

DANIELA ,asa deci,mai faci o tura de magiun?...nu ti-e mila de mine?...ia mai bine zi-mi si mie reteta,ca poate oi gasii prune si-mi fac si eu..aici sunt doar din cele rotunde si mari,cat marul...dar uneori aduc si din cele normale,mai rar dar poate le prind..deci baga te rog reteta Daniela!...interesant teatru o fi fost daca si puiuta a vrut sa plece

ANDREEA cum de stati in casa in weekend,de ce nu mergeti la munte o tura?!

GEORGI lasa ca data viitoare va fi mai bine

DANA fain ca ti-au iesit torturiel ...eu azi am facut o rulada si nu mi-a iesit..ca marimile astea,4 linguri,ufffff,urasc asa ...am pus 4 linguri de-ale mele si...cred ca au fost prea mari ca a iesit tare...dar nu-i nimic data viitoare voi sti

ALINA a fost fain la padure?

MIHA cum a iesit parchetul?...dar salata de vinete?

Noi maine mergel la pescuit si la gratarel,la vreo 2 ore de aici,unde sunt niste lacuri si crocodili...sper sa fie fain si pt gratar...abia astept...mai venim seara asa ca si eu maine lipsa la apel!

pe toata lumea si numai bine,ne auzim marti!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

neata fetele

vad un somn,aoleu si ce somn imi este

hai la cafea

hei cuscra ! hai si pe la noi(a se citi Bianca) ce mai face ginerica?

va

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...........heloo....bey ce m-am distrat la nunta la Virinel...ca doar am fost invitata

bey....io tot la serv, sunt buimaca de la cat am baut la nunta....hai ca revin si va iau pe toate la pupacit

ai lov iu ...asa se zice la noi in cartierrrr'

Just..... Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Andora......pai ai cumparat monitor meserias si nu dai de baut???
Cand sunt gata cu toate ma apuc de facut poze....canapea, pereti , parchet...flori, catei, pisici.....daca vrei ti-o pozez si pe soacra-mea
gogoasa vorbareata...........frateeee si pe mine ma zapaceste creata mea, are un debit si parca nu mai are aer....ar vrea sa zica 2-3 fraze deodata, numai sa-mi povesteasca tot...

Danelutza...am fost si eu la teatru d'asta....se strambau unii si am plecat.....ia baga...cand veniti in romanica?

Georgi... colegu' meu pune sigilii in sect 1 si 6
Felicitari pentru titularizareeee

Dana_ch deci nu dai tort??? si nici bericica???.....bineee

Mirelaaaaaaa..........vreau si eu la pescuit cu voi ....am fost cu maria cand avea 2 luni pe cernica de la 3 de dimineata si ea a dormit linistita pe bancheta din spate...ia placut mult si acum ne bate la cap sa " melgem la peteeee!"

Deci...cu salata de vinete am inbolnavit-o pe soacra-mea....se uita la mine ca la teatru...dar sa sara sa ma ajute sa curete si ea o vanata sa taie ceapa sau sa faca maioneza????? Beyy vb de lucruri sfinte!!!

Aveti grija la crocodili

Sefa bananelor.....bey tu ai plecat in vacanta cumva si nu ai anuntat???

Alinuta...voi ati ramas la padure???

Bianca...ramane cum ai stabilit

Revin

Just..... Maria

Mergi la inceput

mmiha servici usor,dau si bere si tort cum sa nu dar imi pare rau ca nu va pot da decat virtual

am sa pun poate si niste poze intr-o zi

mmiha

gata am plecat la gratr

o duminica placuta tuturor

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput