caut gradinita (buna) de stat in Dr. Taberei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gio spune:

218 acolo este, si 230 e pe potaisa.

insa cea cu scimbul pe perioada vacantei acum cativa ani e pe undeva pe langa cresa 13, pe la capatul lui 91, nu stiu sigur unde.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

iruse, "gradinita de la Drumetul" este cea de langa scoala gen nr. 59 (asa se numea pe vremuri cand eram eu la scoala acum f. multi ani pe vremea raposatului)cum iesi din gang de la cresa fiicei tale (ca am inteles ca este in spate la Drumetul - cea portocalie)si te duci spre Ghencea pe partea stanga este in aceeasi curte cu scoala de care ti-am vorbit. Este o gradinita mai noua si frumos aranjata dar mie mi-a fost greu sa il inscriu pe baietelul meu acolo (ziceau ca nu mai au locuri si ca e prea mic, adica nu avea 3 ani impliniti la inceperea noului an eoarece este nascut in oct., iar prioritate au fratii celor inscrisi deja) cand am venit la 111 mi l-au inscris imediat. Pe vremea aia a fost si un scandal acolo cu niste copilasi de la o grupa care erau batuti de o educatoare. Acum nu s-a mai intamplat asa ceva, dupa cum ti-am spus nepotica mea este acolo, dar prin comparatie tot 111 este mai buna. Acum nu stiu in ce zona stai ca, conteaza f. mult si distanta, oricum ei sunt adormiti pana la gradi si nu are rost sa il chinui pe drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

iruse, si noi stam tot pe Prel. Ghencea si fetita mea merge la gradi nr. 218, Aleea Callatis nr. 5, tel. 777 45 40. Din cate stiu, se asigura primirea copiilor si pe timp de vacanta, numai ca nu fac lectii, ci doar ii supravegheaza la joaca... Eu nu o trimit pe pitica la gradi pe timp de vacanta, ca are cine sa stea cu ea...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Noi mergem din septembrie la 219 (langa policlinca de copii, pe bucla) si am auzit numai lucruri bune.
Noi ne-am inscris la step by step, din toamna va povestim ce si cum.

Ana

_
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."

fotografii cu noi

coafura preferata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

daca duci copilul la gradi cu masina personala, dupa mine e ok, chiar daca distanta nu e mica, dar daca il cari prin autobuze la ora la care toata lumea pleaca la servici.... e dificil.
ce sa iti spun? mie gradinita asta mi s-a parut cea mai buna din zona in care locuiesc eu, mai aveam de ales intre cele 2 de la 34 si ce mai e pe la moghioros. e curat, nu ma indoiesc de faptul ca asa sunt toate, dar atentia pe care a primit-o micutul a contat cel mai mult. educatoarele l-au ajutat sa treaca repede peste despartirea de mine, de inceputurile...plangacioase.... mancarea e buna, ma uit pe meniu zilnic si...imi place si mie ce e pe-acolo, dar conteaza ca baietelul meu imi spune acasa ca eu nu fac mancarea buna ca doamna de la gradimita (nu ii tin minte numele), a contat ca acolo l-au invatat sa manance singur, ca eu nu am reusit, a contat ca nu l-au lasat sa se chinuie sa manance, i-au dat doamnele pana a invatat el, a contat ca daca a facut pisu pe el (s-a intamplat si asta...) l-am gasit schimbat si a mai contat ca au si cursurile optionale (dar pe care cred ca le au toate gradinitele) care l-au stimulat si a facut si altceva decat lectiile din programa. au avut facut si excursie la sinaia, vine si teatrul cam la 1-2 sapt. daca nai vrei sa iti spun ceva, intreaba-ma.
toate bune!

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Nepoata mea a fost la gardinita Hillary Clinton din Drumul Taberei, undeva in spate la Drumul Taberei 34, gradinita de stat, o gradinita foarte-foarte buna. Ea a fost foarte fericita acolo, iar parintii si mai fericiti. Se ocupau de copii in mod exemplar. E drept ca nepoata mea e clasa a 5-a acum.... nu stiu daca s-a schmimbat in rau intre timp.

Gabi

Balance diet means chocolate in both hands!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Buna, fetelor!
Aveti idee, la 2 ani si 5 luni mi-l ia la grupa mica la gradi? Multam fain!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by Elle_seb

Buna, fetelor!
Aveti idee, la 2 ani si 5 luni mi-l ia la grupa mica la gradi? Multam fain!!

Ti-l ia la grupa mica, dar e nevoie de oarece munca de convingere a directoarei... Mai mult ca sigur ca te va intreba cat de autonom e copilul si daca e invatat sa ceara la olita (se stramba tare daca le spui ca inca sunteti cu pampersi). Fii-mea avea 2 ani si 9 luni cand a mers la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Akella, fetita ta la ce gradi este? si cum a fost la inscriere? Presupun ca acum e cam tarziu pt inscriere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Buna, nu sunt Akella, dar stiu sa iti raspund eu. Pe Daria o are la 218, si, intr-adevar e f. tarziu pt. inscriere. E bataie pe gradi asta, nu stiu de ce... o fi asa de buna?

Mergi la inceput