caut gradinita (buna) de stat in Dr. Taberei

caut gradinita (buna) de stat in Dr. Taberei | Autor: ronin

Link direct la acest mesaj

Dragi parinti, ce parere aveti de gradinitele din Dr. Taberei? Stiti vreuna care are program (prelungit) si pe perioada de vara?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

Iruse, din cate stiu este o gradinita de stat dar saptamanala in Dr.Taberei, de gradinita cu program ca la cresa inca nu am auzit (adica cu program prelungit si fara vacanta, poate particulare da). Deci daca vrei sa te interesezi de aceasta gradi saptamanala,in spate la 34 este gradinita Hillary Clinton, pe langa aceasta este cea de care iti spuneam. Din pacate mai multe informatii nu am sa-ti dau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Buna Cortez, iti multumesc pentru sugestie, dar o gradinita particulara nu imi pot permite. Gradinita aia saptamanala este cumva pe Prel. Ghencea sau tot pe la 34? Imi trebuie o gradinita cu program pana la 18.00 (max)
Inca o data multumiri, si, poate, imi vor mai sugera si altii. Eu vreau sa dau fata abia la anul, dar ma interesez din timp, ca sa am de unde alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

draga iruse, eu am copilul la gradinita 111 de la favorit, si il am de la 8 la 18. e o gradinita f buna dupa parerea mea. eu acum il am pe pitic la parintii mei, dar parca a fost deschisa gradinita pana la 1 iulie.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Buna, si eu am fetita la o gradi in Dr. Taberii. Gradinita de stat buna... hmmm... nu prea cunosc :D, dar a noastra cred ca se poate numi... normala. E gradinita 217, se afla la Moghiorosh in spate la Tip-Top si pot spune ca sunt si probleme acolo, legate in general de proasta functionare a sistemului administrativ al unitatilor de stat, dar nu am vazut probleme grave (copii batuti sau mai stiu eu ce). Am auzit in schimb de alte gradinite din zona cu multe nereguli. La cerere vin cu detalii... ;)
Nu cred ca exista gradinite de stat cu program pe vara. In general se inchide gradinita pe 1 iulie si se deschide pe 1 septembrie, asta daca n-ai unde lasa copilu', pentru ca educatoarele in general nu se mai ocupa de ei dupa 15 iunie si inainte de 15 septembrie, grupele se cumuleaza - stau mai multe grupe impreuna, pentru ca sunt copii putini - si in tot acest timp in general copiii stau si casca ochii in televizor, pentru ca am uitat sa spun: exista nefericita moda de a exista cate un televizor in fiecare clasa.
Stiu si eu o gradinita cu program saptamanal, este pe la Raul Doamnei (aproape de Valea Argesului), dar am auzit numai povesti urate de acolo, asa ca n-as sfatui pe nimeni sa o incerce.

Bebe&Co.

Mergi la inceput

buna sofiabebe, merci pt sugestie. o iau in calcul, asa cum le iau pe toate. Noi oricum, mai avem de stat un an la cresa. Vreau o gradi si vara, deoarece nu pot sa-mi iau concediu 2 luni pe vara. Noi nu avem bunici, iar cu bonele, mai bine lipsa...
Nu ma deranjeaza daca vara fac o grupa din mai multi copii proveniti de la grupe diferite. Si daca gradi. se inchid pe 15 iunie, cine are grija de copii intre 16 si 30 iunie si intre 1 si 15 sept?
Da, bineinteles ca doresc cat mai multe detalii, oricat de mic...
Inca o data multumiri...

Mergi la inceput

buna miris, merci pt. sugestie. nu am pretentii cine stie ce, atat ca, doresc sa fie o gradinita care sa stimuleze copilul, sa fie curata, sa fie ingrijit copilul, sa il pregeteasca cat mai bine pt. scoala. Poti sa imi dai mai multe detalii despre ea? Eu locuiesc pe Prel. Ghencea. da, vreau detalii si despre alte gradi, chiar daca sunt negative... Inca o data multumiri. Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cortez spune:

iruse si baietelul meu a fost la gradinita 111 si am fost f. f. multumiti de ceea ce au invatat acolo si cum au fost ingrijiti, din pacate noi anul asta mergem la scoala dar am plans atat noi cat si educatoarele la serbare cand ne-am despartit.
Cand l-am inscris pe baietelul meu (acum 4 ani) nu era atat de aranjata, dar cu timpul au facut-o frumoasa au schimbat tot mobilierul(cel putin la el in clasa) sunt alte gradinite care cer bani pt. amenajare si ii muta in fiecare an in alta clasa, dar aici au ramas pana la final in clasa lor. Sa stii ca este o gradinita f. buna. Dar au vacanta ca si la scoala, am inteles ca tu vrei o gradinita care sa fie deschisa si pe perioada vacantei, deaceea ti-am recomandat una saptamanala. Sunt educatoare f. bune si nu foarte pretentioase si nu sunt copii de fite ca in alte gradinite (ex. cea de la Drumetul), au multe activitati muzee, teatru, circ, plimbari prin parc, este super daca ar fi sa o luam de la inceput si sa cautam din nou o gradinita pe asta as alege-o cu siguranta, ti-o recomand cu caldura.

Mergi la inceput

Buna Cortez, merci mult ca esti atat de promta pt. problema mea...Am sa tin minte gr.111, sa mai caut si alte detalii despre ea. De care gradi imi spui de la Drumetul? Acolo e cresa lu` fii-mea. E vorba cumva de gradi de pe langa Munplast?
Inca o data multumiri. Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Eu mi-am inscris fetita la gradinita 230, insa au vacanta in luna iulie si august. Mai e una prin zona, 218, unde nu stiu ce program au, insa e f aglomerata si dina cauza asta am renuntat la ea. despre 230 pot sa-ti spun ca toti vecinii mei au copiii aici si sunt f multumiti. gradi e curata. in rest, parerile noastre le vom spune in toamna. mai sunt prin zona, si stiu ca acum cativa ani erau gradi care faceau pe rand schimb de copii vara, o luna stateau intr-o gradi si o luna in alta, ca sa nu ia vacanta. nu stiu daca mai functioneaza sistemul asta.

...I want a permanent vacation...

Mergi la inceput

merci, gio, dar spune-mi, te rog, si cam pe unde sunt, asa 230, 218, habar nu am cum sa localizez...218 nu e cumva aia de langa scolile ajutatoare de pe Aleea Istru? interesant sistemul asta de a muta copiii de la o gradi la alta, dar daca lor le e bine, atunci e OK.

Mergi la inceput