Wrap in Romania

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

O sa fiu un pic out off topic dar vreau sa-i spun lui Bibi cat de mult seamana Mihnea al meu cu David al ei. Asa ca Bibi daca ai timp uita-te putin la pozele lui David din primele luni de viata si sa-mi spui daca am dreptate sau nu. Sotul meu oricum l-a confundat pe David cu fisu . Sarcina usoara in continuare si nastere mai placuta decat prima .

Lordra si Gazzela .

[poze carmina
intalnire burtici

Varsta lui Mihnea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Si eu am avut la Lara asa ceva. Si vreo 3 marsupii am avut dar nu le-am folosit asa mult ca pe "wrap" cum ii ziceti voi. E super-util,am gatit cu ea inauntru, bateam magazinele, tot tacamul. A fost minunat. Al meu are doar 4 metri dar ajung. Aici e foarte-foarte des folosit,nu se uita nimeni nicicum,chiar la mine in oras se fabrica cel mai bun dintre toate,marca Didymos.L-am folosit si in Ro cand am fost si multi mi-au zis ca SE GASESC SI MARSUPII si nu sunt chiar asa scumpe :))) LOL

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Laura,

adica nu ai cumparat tu marsupiu pt fericirea cupilului tau??
Hmmmm....mame denaturate ce suntem!
Si io am scos copilul ieri in wrap...
reactia nr 1: mama, da de ce ti-ai infasurat burta asa??
reactia nr. 2: da copilul o sa mai poata sa mearga daca e tinut in wrap?
Acuma, sa nu fiu rea, au fost si 2 mame care m-au intrebat curioase cat e de usor de facut wrapul...Cred ca totusi tine de deschiderea/puterea de informare a fiecaruia ce foloseste pentru copilul lui...
Dra poate cea mai socanta mi s-a parut opinia unei mame de bb de 10 luni, care a spus ca ea crede ca e copilul prea greu ca sa il mai tina in wrap... Cat timp a discutat cu mine (30 de min) si-a tinut cupilul numai in brate...

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CE IDEE GENIALA vai de cand imi doresc si eu asa ceva. Te roooog mult de tot vreau si eu unul. Ce trebuie sa fac pentru asta. Orice culoare doar mare sa fie de 5 m. Multumesc ca ai avut initiativa sa faci asa ceva.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

fetelor, va tot citesc de cateva zile... si vreau sa spun ca e super ideea cu wrap'ul !
acu' am si eu o intebare. am tot cautat raspunsul, dar nu l'am gasit, nici la voi,nici pe linkurile pe care le'ati pus.
pana la ce varsta/greutate poate fi dus bebe in wrap ?
fiica'mea are 11 luni si vreo 8,5 kg. eu is aproape tot timpul cu ea in brate si acasa, si deja mie f greu (avand in vedere ca eu n'am mult mai multe kg ca bebe ) plus ca nu am numai o mana libera, deci imposibil de facut unele lucruri.
credeti ca as putea sa o tin in wrap ? si la cumparaturi mi'ar fi mult mai usor... o punem de obicei in caucior, dar mi'e greu sa il imping, pt ca trebuie sa ne tinem de mana... (trebuie sa ma simta, mai ales in locuri aglomerate). asa ca wrap'ul ar fi ideal !
va multumesc mult. si in caz de raspunsuri favorabile, ioana, te'ai mai ales cu o clienta
(si o oferta de distributie la cluj, daca ai nevoie !)

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Am avut si eu wrap si l-am folosit, dar nu foarte des. E super cand bebe are colici sau cand e pur si simplu marait, il tii lipit de tine fara probleme.
Mie insa nu prea mi-a placut pt. ca ma incalzeam ingrozitor de tare, Matei la fel, era transpirat tot, si in plus lui nu ii placea sa stea mai mult timp in aceeasi pozitie, chiar cand era foarte foarte mic.

Edit: Parerea mea e sa nu va intereseze ce spune lumea pe strada etc. Daca e comod, puiului ii place, rau e clar ca nu are cum sa-i faca, nu trebuie sa va pese de parerile binevoitoare, astea se gasesc peste tot si cu si fara wrap.

Uitati-l pe Matei infasurat.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shihana spune:

VREAU SI EUUUU!!!!..Inaioana, te rog,spune-mi ce trebuie sa fac sa-mi procur si eu unul..Pe 30.07. nasc si eu ( tot cu dr. Nayel, parca asa ai nascut si tu, nu?)si ,dupa, mi-ar fi de un real folos wrap-ul..

Te rog,as vrea sa-l am cat mai curand ( eventual la iesirea din spital)..Eu sunt f. activa, am si un catel care trebuie scos afara si chiar ma gandeam cum am sa fac si cu bebe si cu cutu, dar cu acest wrap mi se pare totul mai simplu..AJUTA-MA!!!..Spune-mi cum trebuie sa procedez..

Cu drag, Shihana 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cu mult drag, te anunt eu cand e gata , probabil saptamana viitoare sau cel tarziu cealalta!Poti sa-mi dai pm cu nr de tel ca sa fie mai usor. Nastere usoara si bb perfect!

Locca, super dulce bebele tau! Purtarea wrapului depinde si de stilul de viata al fiecareia, dupa cum spuneam si mai demult, dar nu cred sa existe mama care sa fi avut si sa sustina ca nu i-a folosit deloc sau prea putin.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Inaioana vreau si eu, please! Crezi ca mai este util mult timp, tinand cont ca bebita mea are 2 luni? Mie mi se pare super si daca e mai de lunga durata vreau si eu! Spune-mi te rog ce trebuie sa fac, eventual daca vrei te pot suna sa ne intalnim, tinand cont ca suntem amandoua din Ploiesti.

Te

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;104/st/20050305/n/My+baby+Alexia/dt/7/k/7c29/age.png

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;53;30/st/20060517/n/Daria/dt/7/k/230f/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau07 spune:

Buna fetelor,
Am citit cu interes despre wrap. Aveam si eu unele idei despre coloana copilului care e tinut de mic la verticala. Si mai ales despre sustinerea capului in primele luni. Dar am vazut cateva poze si am observat ca copilul sta bine si pare comod si relaxat.
As fi si eu interesata dar inainte de al cumpara am o intrebare : faptul ca o sa am cezariana este un impediment in al folosii?

Claudia si Alexandra ( 8 iunie 2004)
--------------------------------------------
Poate ca, pentru lume, tu esti o persoana
Dar pentru anumite persoane tu esti toata lumea.

Mergi la inceput