Cu masina in Chisinau?!

Cu masina in Chisinau?! | Autor: kriss79

Link direct la acest mesaj

Vrem sa mergem cu masina la Chisinau unde vom fi nasi peste o luna. A mers cineva cu masina incolo, sunt probleme? Mi-a spus cineva sa nu ma duc, ca el a fost, a lasat-o in parcare si a gasit-o vandalizata si fara multe componente...Se poate asa ceva sau sunt exagerari? Pe drum pot exista probleme? am auzit si eu povesti cu racheti...ca te opresc si te fura samd...
orice informatie e binevenita..

POZE
Cristina S.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sibip spune:

RELAXEAZA-TE!!!!

Am fost de mai multe ori cu masina in R. Moldova (masina este inca in leasing deci pe linga cartea verde am avut nevoie si de acceptul companiei de leasing, dar a fost o simpla formalitate).

NU exista racheti, am auzit si eu povesti dar am cutreierat Moldova in lung si-n lat, inclusiv capitala.

Trebuie sa fii atenta intr-adevar ca s-ar putea sa te opreasca politistii, mai ales pt. depasirea vitezei. Ii recunosti usor pentru ca au niste palarii ca de cowboy. Masinile lor sint negre cu o dunga alba. Ce sa-ti spun, daca cumva va opresc si sinteti intr-adevar cu musca pe caciula, foarte bine functioneaza spaga. Uite sa-l intreb pe sotul meu care e tariful, oricum nu mai mult de 5 eur. In orice caz pe noi nu ne-a oprit nimeni niciodata. A, pe tatal meu (noi ne-am botezat copilasul la Chisinau si am avut mai multi invitati din Romania, toti cu masinile) l-a oprit politia dar efectiv ca sa-l intrebe de sanatate. I-au verificat actele si atit.

Si acum lucrul cel mai important, parcarea. Pe timpul noptii intr-adevar nu trebuie sa-ti lasi masina ca la noi, "in drum". Exista parcari pazite, si acolo isi duce toata lumea masina. Trebuie sa intrebi. Pretul este foarte mic, si merita pe deplin. De asemenea, probabil ca vei putea parca in siguranta in parcarea hotelului, dar iarasi trebuie sa intrebi.

In timpul zilei nu am auzit de masini devastate in parcare. Dar bineinteles, ca si aici, nu lasati obiecte atractive la vedere.

Sper ca ti-am fost de folos. Iti raspund cu placere daca mai ai intrebari.

A, si mult succes la nunta, sa iasa cum trebuie! Ai grija ca in Moldova trebuie sa bei cit ti se toarna :) (asta mai ales in vizite). De obicei, la un prinz sint cam 3 runde de coniac, dupa care urmeaza vinul. Si pregateste-te sa auzi/ tii "toasturi". Adica se bea mai intii in sanatatea - sa zic, a mirilor, apoi altul face alta urare si se mai bea o runda, si tot asa.

Anyway, lasind gluma la o parte, sa stii ca imi amintesc cu drag de fiecare vizita in Moldova, si sint sigura ca o sa va placa si voua si o sa va simititi excelent.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ioana, iti multumesc foarte tare pentru sfaturi si informatii! Cu bautura nu stiu ce sa zic, eu nu prea beau alcool de regula..cel mult un pahar..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput