Calculul datei nasterii
Raspunsuri - Pagina 11
aliburtica spune:
Sunt o burtica noua, mi-am calculat cumva data nasterii si varsta sarcinii, ca doar marti voi merge la primul control. Pana atunci,nush dak e corect. Eu am avut UM in 11februarie. Sapt urmatoare e a sasea la mine oare?
oanamstefan spune:
Draga aliburtica, dupa un calendar gasit pe un sait de care nu mai dau acum stai cam asa: azi esti in 5 saptamani, primul trimestru se incheie pe 5 mai, al doilea pe 18 august iar data preconizata a nasterii este pe 17 noiembrie. Sper ca ti-am fost de ajutor
je_grigo spune:
bine v-am gasit...eu sunt noua pe forum,si conform calendarului de pe acest forum data nasterii la mine ar fi cam pe 4 noiembrie.Doamne ajuta! sa pot duce sracina far nici un fel de probleme
aliburtica spune:
quote:
Originally posted by oanamstefan
Draga aliburtica, dupa un calendar gasit pe un sait de care nu mai dau acum stai cam asa: azi esti in 5 saptamani, primul trimestru se incheie pe 5 mai, al doilea pe 18 august iar data preconizata a nasterii este pe 17 noiembrie. Sper ca ti-am fost de ajutor
Multumesc de informatii, sigur ca mi-ai fost de ajutor.
melly23 spune:
buna!tot noua sunt si eu pe forum!dar am o nelamurire!daca nu stii sigur data Um cum afli sigur data nasterii bebelului?
rodicamaries spune:
quote:
Originally posted by melly23
buna!tot noua sunt si eu pe forum!dar am o nelamurire!daca nu stii sigur data Um cum afli sigur data nasterii bebelului?
salut Melly,inc-o baimareanca pe-aici, ma bucur, pai s-o stii aproximativ, oricum la eco stabileste si acolo varsta sarcinii
esti insarcinata?
.....................................................
Rodica mamica de Darius (19 sept 2007)
melly23 spune:
buna!imi pare bine ca mai vb cineva!crede-am ca nu mai rasp nimeni!sunt insarcinata in 32 sapt!si e super pana acuma!nu ma plangv-am pupat!
bran melinda
nikimodo spune:
felicitari melly, nastere usoara ! si mai povesteste cate ceva despre cum a decurs sracina ta. Si eu sunt noua, azi am intrat. Si sper ca multe dintre noi sa fie un bebe si pentru mine.
ioanamami_16 spune:
daca e sa ma iau dupa UM as naste in decembrie. mai exact: bebe va veni odata cu Mosul, pe 25. dar eu stiu exact ziua (sau noaptea in care am ramas insarcinata.daca ar fi dupa asta as naste pe 5 ianuarie.
ce dilema
as vrea sa treaca aceste 9 luni mai repede.
sunt atat de nerabdatoare.