Ingineri, fosti, viitori....(6)
Raspunsuri - Pagina 22

lunna27 spune:
Otilia pozele inca nu le-am scos si plus de asta am avut aparat normal nu digital
Aime cum a fost plimbarica?Asa sunt unele babe,se uita sa fada daca faci cum trebuie
Fetelor,eu stiam ca azi e sf Marie a mortilor si ca normal se sarbatoreste pe 8 sept...stiu asta ca pe ai mei copii ii cheama Ana Maria si Marian
Dana

Otiliav spune:
Dana, si noi la fel serbam mai ales ca pe 9 septembrie este Sf. Ana!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Otiliav spune:
Ce tare, deci petreceti o saptamana!

iepumic spune:
Lunna, Costinesti poate fi frumos si nu trebuie sa va para rau, mai ales daca v-ati simtit bine. Concediul e frumos oriunde, parerea mea.
Oti, ma feresc sa spun "never"....parca de cate ori spui asa ceva, esti impins mai mult sa faci exact acel lucru pe care il eviti. S-ar putea sa fie cazul si acum, cine stie?
Ioana, pupici multi, ne lipsesti!
Katik, cum te simti?
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

iepumic spune:
Neata fetelor... . Sunteti vreuna pe aici? Vreau si eu sa plang pe umarul cuiva....in dimineata asta mi-au mers toate de-a-ndoaselea, parca s-a rasturnat caruta cu prosti in fata mea: tramvaistul se amuza sa nu-mi deschida usa sa cobor, apoi un sofer tampit ma claxona desi eu eram pe trecerea de pietoni pe verde asta in timp ce alt "destept" intorcea pe trecere....sa zicem ca astea sunt lucruri minore, care se intampla zi de zi... dar colac peste pupaza aflu ca o prietena la care tin foarte mult s-a suparat pe mine dintr-o prostie, efectiv, si chestia asta chiar m-a dat rau peste cap....si asa nu prea am prietene (deh, prietenii adevarati nu ii gasesti pe toate drumurile), atata imi mai trebuia sa se mai si supere pe mine din niste neintelegeri.
Si ceea ce ma doare mai tare este ca cine stie de ce intentii sunt suspectata, cand e clar pentru oricine ma cunoaste cat de cat stie ca pot avea orice numai intentii rele nu....dar, vorba aia :"drumul spre Iad e pavat cu bune intentii"....sunt trista si revoltata totodata, imi vine sa
pt. ca am mai pierdut o prietena la care tineam enorm dintr-o neintelegere si n-as suporta sa se repete povestea avand in vedere ca mi-au luat ani sa trec peste episodul ala... Si ca paharul sa fie complet, mai e si serviciul unde numai tampenii mi se intampla....
. Bine, se poate si mai rau, asa ca totusi ii multumesc lui Dumnezeu ca e doar atat....dar... ma cuprinde asa o tristete.....
Imi pare rau ca v-am intristat asa de dimineata, simteam nevoia sa ma plang si eu cuiva......sper sa revin mai tarzior intr-o nota mai vesela.
va multumesc pentru rabdarea de a citi!
Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

aime spune:
Hai mey Iepu, nu mai fi trista...daca s-a suparat fara un motiv bun, inseamna ca nu te cunostea bine sau ca nu era prietena pe care o credeai. Si ai dreptate, avem atat de putini prieteni...eu am constatat ca cei cu care ma vad mai rar sunt mai buni prieteni, legatura nu se pastreaza pe principul "okii care nu se vad, se uita", iar cei cu care ne vedem mai des... dimpotriva...na, astia suntem noi oamenii, cu bune cu rele...hai ia un [pu]-ic si o
si ghinionul sa se sparga
aime si Vladimir

Otiliav spune:
Anca, si de la noi sa nu mai fii trista. Aime are dreptate, uneori este bine "mai rarut ca-i mai dragutz". La mine se aplica cel mai bine cu soacra
, de cand am plecat este lapte si miere, sau cel putin asa pare. Eu cred ca ar trebui sa discutati voi doua, dialogul mi se pare solutia in astfel de cazuri.
Eu luni am fost deprimata rau, mi-am mai revenit stand pe forum. Mi s-a spus cu zambetul pe buze ca nu s-a rezolvat cu viza Anei si ca ei nu se baga. Credeti-ma ca este mai rau ca la noi, unde gasesti totusi pe cineva sufletist sa te ajute, nu pentru bani sau o floare. Stiam clar ca se poate procesa mai repede dosarul daca am o recomandare, dar de ce sa se oboseasca ei, nici nu am mai insistat ca mi se parea ca ma injosesc mai mult decat era cazul. Ei sunt acoperiti ca inca nu s-a epuizat perioada maxima dar cand ii aud ca au si ei dreptul la conedii imi vine sa imi dau palme.

Otiliav spune:
Tot eu.
Anca, asteptam mesajul tau in semn ca ti-ai revenit si poate ne vedem in curand. Maine decolam spre Bucuresti!
Cautand informatii despre cand incepe sesiunea, am gasit doar pe site-ul facultatii de instalatii perioada de examene. Site-ul lor mi s-a parut cel mai bun, prin comparatii cu cele ale facultatilor celelalte din UTCB.

KUKI spune:
Anca, subscriu la ce a spus Otilia, solutia mi se pare a fi dialogul.
Otilia, drum bun si vacanta frumoasa in Romania. Si sper sa se rezolve toate pana la urma intr-un fel sau altul si sa fie bine pentru toti trei.
Pup