Ingineri, fosti, viitori....(6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Aime, plaja de la Iaki e preferata mea, toata copilaria numai acolo m-au dus ai mei ( pe vremea aia era Hotel Bucuresti nu Iaki)...cat despre silfiduta....ei, dak-o veni bebe, s-a zis cu silueta mea obtinuta si mentinuta cu greu...

Ioana, sper sa ne auzim curand si la telefon, ai o voce foarte frumoasa. pe mami si bebe Andrei...ca mie asa-mi place..

katik, tu nasti sau ce faci de nu mai scrii??? Ne dai emotii!!!!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

salutare inginerele! bine ati venitara acasa din concedii! nu pot decit sa ma bucur ca ati aparut, e asa bine!

NNNUUUU, nu nasc!!! nimeni n-a pierdut nimic!!!!! toata lumea va avea diploma!!!
azi am fost la dr si a spus ca se poate intimpla oricind! bb e bine, pe la 3.500, sta bine, destul de jos etc. etc. daca nu se intimpla nimic pina vineri, ma duc sa ma mai vada la spital (e de garda) si vedem ce mai facem.
n-am mai scris desi am citit tot, la mine e tot santier, azi mi-au pus geamurile, e dezastru in casa, peste doua zile vine mesterul cu finisarile (mai vedem daca oi fi si eu pe acasa). plus ca nu prea mai pot sta nici pe scaun, toate ma dor.
iepumic, super poze si super manechin!!!!! ma bucur ca v-ati distrat bine! deci, oare v-ati intors trei, sau patru???!!!
ioana, am vazut si eu puiutul andreiut! sa va traiasca sanatos, sa va bucurati de el! este o nebunie de bb!!!! ai grija de tine ca sapoti avea grija de el!!!!
kuki, pregatiti-va, va dau eu startul (sau sotul, daca nu mai apuc eu!) pronostic n-am, dar f. probabil zilele astea!
fetelor, acu va las, ma duc sa ma intind ca nu mai pot pe scaun. va pup pe toatele, ne auzim miine (sper!).

38+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ce liniste in zona!!!

Anca iti sade f bine si chiar arati super,sa stii ca si dupa o nastere poti reveni la silueta dinainte dar trebuie multa rabdare !!!
Noi nu am fost la Mamaia decat in satul de vacanta intr-o seara,am stat la Costinesti,oricum ne-a fost destul de greu cu cei doi prichindei,fata mi-a racit la un moment dat(vroia numai in apa )iar intr-o noapte cel mare mi-a facut indigestie,a cam trebuit sa ne sacrificam cate unul si sa stam cu ei

Katik ma bucur ca nu am pierdut momentul fericit,trebuie sa mai ai un pic de rabdare, stiu cum te simti,si noi am facut curatenie cat am fost insarcinata,ma saturasem de var si de praf....mai aveam cateva retusuri si a trebuit sa ma internez in spital(nu am avut voie sa fac deloc efort la ultima sarcina si am dus-o cu tratament),a trebuit sa sfintesca sotul meu in casa,eu fiind in spital,dar ne-a ajutat Dzeu si am nascut la 38 de sapt un copil sanatos....asa va doresc si voua,in primul rand sa fie sanatos

Aime...f faine pozele,aratati super toti trei!!!

Kuki las ca e bine si in sept concediu !!

Ioana iti trebuie neaparat niste vitamine,intreaba medicul de familie,frumusel grasunelul sa fie sanatos!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata!

LA MULTI ANI! tuturor mariilor, marianelor, marianilor si purtatorilor celorlalte variante de nume!

gata cafeaua!!!!

asa imi place, efectivul este aproape complet!

dana, multam! toti copiii sa fie sanatosi, ca in rest se aranjeaza toate pe rind! imi pare rau ca ati avut si momente neplacute in vacanta dar asta se poate intimpla la fel de bine si acasa, cu atit mai mult in deplasare.
cit despre santiere si mesteri, mesterul roman nu se dezminte: ma anunta ca vin dimineata la 10, io il aduc pe sot de la servici sa fie el pe aici, drept urmare dupa doua telefoane au venit mesterii dupa ora 13.00, cu un chef de lucru de numa' dar bine ca pina la urma si-au facut treaba.

kuki, spor la trebi! ca vad ca la tine nicicum nu se termina niciodata
.

otilia, gata bagajele?????

mona, cum merge maria-sa netu'?

alina e tot in deplasare?

linusa am inteles ca e in tara, sau m-au lasat neuronii de tot?

va pupez inginerele, stau prin preajma, cu un ochi la calcat si cu unul pe voi!!!

38+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neata, multumim katik de cafeluta!! Din cate vad eu calci rau de tot pe urmele Ioanei, nici tu nu ai stare!!!
Noi nu stiu "cati" ne-am intors, dar sigur am plecat 2! Si cred totusi ca tot 2 ne-am si intors...

Lunna, am trecut si noi intr-o seara prin Costinesti, pe la vreo 7, si am avut parte de cea mai de groaza (apocaliptica, chiar) imagine de cand ma stiu: ziceai ca s-a rasturnat masina de gunoi pe plaja!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa ceva n-am vazut de cand sunt...daca mai adaug si mirosul de ulei ranced de hamsii care pluteste prin statiune....chiar am fost dezamagita, in schimb mi-au placut multele pensiuni si vilisoare noi pe care le-am vazut! Voua ce parere v-a facut statiunea?

LA MULTI ANI tuturor Mariilor, Marianelor, Marianilor etc....sa fiti sanatosi, voiosi, voinici!

Iepumic
Pozici cu Iepi-Mici
Noi pozici cu Iepi-Mici

All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata si la multi ani sarbatoritilor!!!!!

Lunna multumim de aprecieri, nush cum suntem noi, dar puiul e cel mai dintre noi .
Noi azi am fost la impartasit dis de dimineata, desi teoria o stie ca pe apa, sa facem Doamne ajuta (asa face el cruce,) sa deschidem gurita mare, apoi sa facem immmm ca ne-a dat bun....odata ajunsi acolo, incep maraielile de rigoare, bocitu', apoi ia impartasania si zice "dataaaa" adica gata, ca l-a busit rasul si pe preot ...apoi e vesel...asta e..ce ma enerveaza babele care se uita ca la urs...noroc cu o tanti care le-a apostrofat...
acu ne pregatim sa plecam la plimbarica.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

'neata!!

Anca ai dreptate in privinta plajei,am avut si eu un soc cand am vazut cata mizerie,noi am stat mai la un capat,unde plaja era mai ingusta,caci vila era langa si numai coboram scarile spre mare.In schimb apa a fost super curata,ma gandeam ca cine stie ce alge mai gasim si verdeata din aia Ne-a cam parut rau ca anul trecut am fost la Neptun si a fost super,la anul vom sti

Katik,buna cafeaua ,chiar acum o savurez,spor la treaba!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Ma bucur ca ati semnat deja condica (ce expresie, eu pana acum nu am semnat niciodata o condica ).

Katik, multumim de cafea si de vestile bune. Eu cred ca terminati cu santierul, vad ca bebe este cuminte.
Anca, never say never.
Aime, ma bucur ca v-ati impartasit. Noi am tinut postul, dar nu avem unde sa ne impartasim ca nu este biserica ortodoxa aici .
Dana, ceva poze cu familionu fericit?

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

!Un exercitiu pentru inginere http://www.magie.bro.ro/ poate dezlegati misterul !

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am vazut si eu pozele. E o mandrete de copil. Imi place ce am mosit noi fetelor.Sint mandra de copilasul nostru.
Sa-ti traiasca--- Ioana.
LA MULTI ANI, tuturor Mariilor.

Mergi la inceput