Aparat de ras electric
Se apropie ziua sotului meu, si vreau tare mult sa ii iau un aparat de ras elecrtric. Insa, nu stiu daca firmele de renume sunt chiar si cele mai bune. Apoi, nu stiu ce ar trebui sa aiba in "dotare" aparatul, sau la ce lucruri ar trebui sa fiu atenta, care lucruri sunt importante sa le aiba, etc...
Ati putea sa-mi dati vre-un sfat cele care aveti experienta? M-ati ajuta tare mult.
Raspunsuri
yank spune:
quote:
Initial creeata de smaranditza
Se apropie ziua sotului meu, si vreau tare mult sa ii iau un aparat de ras elecrtric. Insa, nu stiu daca firmele de renume sunt chiar si cele mai bune. Apoi, nu stiu ce ar trebui sa aiba in "dotare" aparatul, sau la ce lucruri ar trebui sa fiu atenta, care lucruri sunt importante sa le aiba, etc...
Ati putea sa-mi dati vre-un sfat cele care aveti experienta? M-ati ajuta tare mult.
Incearca Philishave de la Phillips,sint renumiti si am vazut prin magazine.Uite unul bun www.compari.ro/aparat-de-ras-c3186/philips-hq-8870-p2025331.html" target="_blank"> aici
smaranditza spune:
Mercy de raspuns, yank. M-am mai "dumirit" si eu cum stau lucrurile.
Poate ce o sa intreb eu ti se pare stupiditate, dar chiar nu am habar: daca folosesti aparatul electric mai ai nevoie de spuma de ras, sau numai de after shave?
yank spune:
quote:
Originally posted by smaranditza
Mercy de raspuns, yank. M-am mai "dumirit" si eu cum stau lucrurile.
Poate ce o sa intreb eu ti se pare stupiditate, dar chiar nu am habar: daca folosesti aparatul electric mai ai nevoie de spuma de ras, sau numai de after shave?
De spuma sigur nu mai ai nevoie,si nici de after shave la unele din ele.Eu am unul,pe care nu il folosesc,si dupa ce barbieresti cu el nu mai ai nevoie de nimic.Dar prefer lama
smaranditza spune:
ehei, in urma raspunsului tau, inteleg ca exista si dezavanaje ale folosirii aparatului electric. La astea nu m-am gandit. Daca poti, fii bun si enumera-mi cateva DEZAVANTAJE ale acestei "masinarii".
Hm...m-ai cam pus pe ganduri...Acum mi-am mai amintit de cineva care avea aparat electric si folosea lama. De ce oare??
Merci mult de ajutor
yank spune:
quote:
ehei, in urma raspunsului tau, inteleg ca exista si dezavanaje ale folosirii aparatului electric. La astea nu m-am gandit. Daca poti, fii bun si enumera-mi cateva DEZAVANTAJE ale acestei "masinarii".
Hm...m-ai cam pus pe ganduri...Acum mi-am mai amintit de cineva care avea aparat electric si folosea lama. De ce oare??
Merci mult de ajutor
Ptr simplu fapt ca eu am barbison,si cu aparatul imi e mai greu sa fac contururi Iar cu aparatul,care barbiereste foarte bine,nu am senzatia de fresh...
yank spune:
quote:
Merci mult de ajutor
Stai in Veliko Tarnova cumva in blocurile alea pe stanci? Fain oras.Am fost cum vreo 20 ani,si ma gandeam cit au aia de coborat cind le cad cite o rufa de pe balcon
smaranditza spune:
ce tare esti! si eu tot la asta m-am gandit cand am venit pentru prima data aici. Nu stiu nici acum de ce au ales sa construiasca asa in stanca. Noroc ca eu stau in partea noua a orasului, iar stancile sunt numai in partea veche a lui.
ancamironiuc spune:
Smaranditza, gandeste bine daca il va folosi ca si eu i-am facut cadou unul, desi sustinea ca el nu il poate folosi pentru ca are barba tare.
L-a incercat o data si sta in dulap linistit si plin de praf. am cumparat un Philips Shave, mai au si de la Braun. La Philipe diferenta de pret intre cele doua modele pe care le-am, gasit era dupa cum poti sau nu sa le pui baterii... Cum sotul meu nu pleaca in varf de munte sa se rada am luat doar cu cablu (ceva mai ieftin).
Te sfatuiesc sa sondezi terenul si sa vezi daca nu cumva are idei preconcepute ca al meu
EMANUEL-POZE MAI VECHI
EMANUELCOWBOY
MOTIMOTANELUL
MAMI"MAMININA MEA"
kristinutza spune:
mda, si eu i-am luat aparat de ras phillips. i-a placut, stiam ca-si doreste. insa cei de la magazin mi-au spus ca e cu acumulatori. pe naiba, era cu cablu. nu era chiar problema mare, dar cablul ala era tare scurt si nu aveam priza atat de aproape de oglinda.
concluzia? se rade cu lama.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
florentin73 spune:
Lama taie firul de par mult mai aproape de radacina decat aparatul electric si ca urmare senzatia de fresh de dupa barbierit lasa impresia de "fund de bebe" . In plus taie si firele de par partial ingropate.
Eu am masina electrica si nu o folosesc, prefer lama.