Negi in talpa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Mie mi-a spus cineva de aces tratament si s-a dovedit extrem de eficient, nici urma nu a ramas, iar alta persoana careia i-am spus a scapat de o groaza de negi ca era gata sa ii opereze.
Se amesteca faina cu otet de mere pina se face o pasta si se da pe neg de citeva ori pe zi pina va cadea. Se vindeca extrem de bine, fara urme. Incearca si vezi daca si la tine are acelasi efect. Eu am ramas uimita de rezultat. Numai sa faci cite putina pasta odata ca se usuca daca o lasi mai mult timp in recipient. Numai sa nu fie bataturi ce ai tu ca atunci nu stiu daca merge. Succes!

Ioana - de 3 x mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Incearca si tu toaste tratamentele care iti spun fetele vezi daca gasesti pana la urma unul care te vindeca daca nu sigur scapi de ei daca mergi la doctor sa ti arda ,baiatl meu a avut si am incercat cu tot felul de creme dar nimic apoi doctorul mi-a spus singura sansa sa ii arda ,putin mai dureros i-a trebuit 3 sedinte a cite 3 minute si in final au disparut.Succes mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alan26 spune:

Mie mi-au trecut cu rostopasca. Merita sa incerci. Nu este patlagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

fetele incercati si cu conservant(salicilat) care se pune la muraturi + un pic de crema de galbenele.Eu am gasit solutia asta aici pe forum si a avut efect !

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Buna,

Merci de sfaturi. Cred ca o sa le incerc pe toate!!!!! Peste cateva zile plec in romania si poate gasesc si rostopasca. Oare la plafar se gaseste ceva gen tinctura de rostopasca???

Acum sunt la un tratament dat de mama........le pun albus de ou. Nu au trecut inca dar par sa se fi redus......mai insist inca fo doua zile si trec la aia cu otzet de mere si faina.

Pe pipi il las in caz de maxima necesitate.....mi-e sila :)

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Eu am avut pe maini multi si nu am scapat nici cu 3 cauterizari, mi-au trecut insa definitiv dupa cateva bai in apa de la Slanic Prahova si plaja....nici macar n-am stiut ca va avea efect, m-am dus acolo de placere si am constatat 'minunea". cel din talpa insa ma chinuie groaznic, e chiar pe pernita si medicii mi-au zis ca nu se poate cauteriza fiind prea adanc....cremele de farmacie recomandate de ei n-au avut nici un efect. O sa incerc si eu metodele voastre, poate dau rezultate.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Cea mai buna metoda: cu azot lichid se ard sau mai bine se ingheata doar la dermatolog!!! Patitul stie mai bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am avut si eu negi in talpa, multi si durerosi, cativa erau fix pe pernita si abia mai umblam...i-am rezolvat cu ulei de catina, (se gaseste in farmacii)...am masat usor de cateva ori pe zi (cand imi aduceam aminte) si in scurt timp s-au uscat si au cazut.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

am avut si eu acum cativa ani probleme; practic nu mai puteam calca pentru ca ma durea foarte rau calcaiul; simteam ca si cand mi-ar fi intrat o aschie in picior; pielea era ok; m-am dus la dermatolog si mi-a zis ca era veruca, un fel de neg care fiind in calcai s-a dezvoltat in interior; ca atare m-a cauterizat si cel mia nasol a fost cu injectiile in calcai de anesteziere locala; dureroase rau; m-am ales cu o gaura in calcai si cand schimbam pansamentele imi plangeam singura de mila....n-am avut voie sa calc pe talpa o perioada; dar vindecarea a fost ok si fara nici un fel de semn.
medicul a zis ca e posibil sa fi "contactat" veruca de pe plaja

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marysexymary spune:

anelize cum se numeste spary-ul care ingheaza negii,ce marca e,cat costa si de unde il putem cumpara ca in farmacii nu prea se gaseste.merci anticipat!

quote:
Originally posted by anelize

Eu am incercat si cu Duofil si cu Clavusin si cu rostopasca si cu Dr.Scholl....nimic nu am dat rezultate.Pana la urma am ajuns la cauterizare cu laserul.A fost foarte dureros si nu s-au dus de tot.Eu aveam pe maine,nu in talpa.Mi-am luat acum o spray pecial care ingheata negul,dar inca nu l-am incercat.Probabil astazi....

Mergi la inceput