Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

BULINUTA SA-TI TRAIASCA FLACAUL SI SA FITI SANATOSI!!!

CristinaP incepem si noi galeria!!! Iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara!!!

Tweety si eu pateam ca tine. Aveam atatea intrebari de pus si cand plecam imi dadeam seama ca nu prea m-am lamurit cu nimic. Asa ca avand in vedere perioada prin care trecem, am hotarat ca cel mai bine e sa notez. Si avand in vedere si importanta acestei intalniri, nu trebuie sa uit nimic sau ma rog...In ceea ce priveste supliformul l-am terminat. Am observat totusi ca cel mai important e temperatura. Cand e cald se umfla indiferent ce fac, iar cand e rece sunt mult mai ok.

mada_mxm, eu las noaptea toate geamurile larg deschise. parca se mai racoresc peretii.

Consi 37+ si Luca meu

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060803/k/5be7/preg.png

http://photos.yahoo.com/ph/roconsuela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Bulinuta felicitari , refacere cat mai rapida si sa-ti traiasca printisorul!!!
Cristina_p76 nastere usoara!!

Oana 38+ si Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna, va mai citesc si eu asa din cand in cand din nostalgie, dar acum vreau sa raspund unei viitoare mamici care intreba de medicamente pentru durerile de la epiziotomie: nu doare, e mai mult un disconfort, te tin atele alea, dupa ce le scoti nu o sa mai simti aproape nimik,atele se usuca si trag pielea, crede-ma am fost cusuta si pe afara si inauntru, cusatura in sine nu am simtito ca imi daduse cu ceva anestezic, deci fara frika ....
Inca ceva, cele care inca nu ati nascut dormiti cat puteti de mult .... eu recunosc ca nu am mai dormit de vreo 10 luni din cauza de bb cu ciclu de somn de 1/2 ora ziua si 2 ore noaptea.
Sa aveti bb sanatosi si nervi tari!!!

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Consi si noi lasam geamul larg deschis dar e numai un pic racoare cum vine dim gata se incinge mori. Si plus casele astea is sandvis si au numai doi pereti de caramida restul is din rigips si peste tot in casa sunt carpete care tin f cald.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

alinam iti multumesc tare mult pentru raspuns.

Chiara 37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

bulinuto felicitari sa va traiasca baiatul!refacere cat mai rapida tie si sa ai mult laptik!
cristina_p76 nastere usoara facem galerie!.si io sunt mika 1.50 si tare imi e ca tot cu ceza o sa ajung.ma duk azi la doc sa vedem cum stabilim.pupici
assa bine ai venit acasa!
monicutza ptr alexutu sa ti traiasca sa fie sanatos si cumintel!andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by chiara.2005
Si mai aveam o intrebare legata de "taxele" la nastere.
Acestea ar trebui sa fie pentru medic, medic mana a doua in caz de cezariana (cam cat? ), pentru moasa (cam cat? ), pentru asistenta (cam cat? ), neonatolog (care neonatolog ? cel care preia copilul imediat dupa nastere sau exista un altul care urmareste copilul pe perioada cat se sta in spital? cam cat? ), am uitat pe cineva?
De asemenea ma intereseaza si cand se dau banii? La medicul ginecolog care m-a urmarit toata sarcina, banuiesc ca pot sa-i dau dupa, dar la restul? La moasa de exemplu poate ar fi indicat sa ii dau inainte...desi daca iese din tura si eu raman pe mana alcuiva? Poate imi spuneti si mie voi cum ati procedat?...sau cele care nu ati nascut cum ati fost sfatuite sa procedati?Stiu ca am o groaza de intrebari dar se apropie momentul si incep sa ma stresez din ce in ce mai tare. Chiara 37.

fetele si io sunt interesata de "taxe" va rugam dati ne si noua o idee ceva!
andreea25 si
http://photos.yahoo.com/andreeadm2511
37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetele cautand inf despre dop si semne ale travaliului am dat peste pagina asta cu niste articole f interesante despre travaliu.
Pun link daca mai vrea cineva sa citeasca:
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/labourandbirth/labour/ .
E de la site-ul babycentre dar varianta uk a site-ului.
Sper sa va fie de folos.

------------------------
36+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Muuh, baneocin ce este?
si mai intreb o data ca nu am primit nici un raspuns, la spital ne trebuie adeverinta de salariu sau nu?
Onciu, cred ca toate avem stari proaste, eu cel putin, am fost nervoasa toata sarcina si parca acum am atins apogeul; si nervoasa si plictisita si imi vine si sa plang, mi-e frica si de nastere si de dupa nastere.....nu stiu de ce dar parca inainte eram mai entuziasmata, acum nu stiu ce m-a apucat dar macar dupa ce vine bb sper sa treaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dariana, baneocin-ul este pulbere cutanata pt buricul bb-ului;am luat si eu, este vreo 30.000 lei;
fetelor, ma plictisesc, nu ca n-as avea ceva de facut, dar n-am starea necesara;
anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput