Mamici de iulie - august 2006 (75)
Raspunsuri - Pagina 27
adelapop spune:
ioana81 eu nu ma supar, doar vezi ca am insistat si am aflat informatiile solicitate de tine ulterior
daca banii nu conteaza atunci e super, eu am fost in euroclinic si e de vis: curat, modern, cu pat pe care il poti cobori sau ridica cum vrei, bebe in patut asortat cu sexul copilului, pana si vaze pentru flori iti dau, costumase pentru bebe .....
iar personalul excelent!!!!
asa ca tot raul spre bine (ref la faptul ca nu ai nascut zilele trecute)
39+
quote:
Originally posted by Ioana81
Adela scumpa nu te supara chiar am luat in considerare ce mi-ai scris, ieri am intrat si eu pe euroclinic si am luat numerele de telefon, i-am dat pm lui sabina, si am luat nr de tel al luizei (amabella) poate o sun dupa amiaza. I-am zis sotului chiar ce ai zis tu si a zis ca nu il mai intereseaza nimic legat de bani. Trauma mea a fost si a lui. Crede-ma nu l-a lasat sa stea cu mine ca dfeh nu se putea dormi acolo toata noaptea ne-am dat sms si am vb la telef, si ma bufnea plansul. Iti dai seama ca sufera mult si el. Chiar ma gandesc sa sun mai incolo sa vad ce zic astia de la euroclinic si va anunt.
Luiza am dopul cazut de 3 zile, am contractii multe, Herghelegiu m-a consultat si mi-a zis ca e pe vine sa ma plimb ca de duminica incolo poate aparea. Dpn-ul meu e pe 26 iulie dupa eco. Si mi-a zis ca apare el sa nu imi fac griji. Oricum poate ne vedem pe acoloasta daca mai sta fimiu. Tu faci cezariana?
Andreea multila fata cu leut de la leutul meu
. Incerc sa anunt ca deh Herghelegiu mi-a zis csa fin cand am contractii dureroase.
Pupici!
Ioana38+ si
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
ayaana spune:
Pup fetele 
M-am intors din spital joi, dupa-amiaza. Diana mea e inca in burtica si speram sa se faca cat mai mare. Ceea ce mi s-a zis la ecografia de luni legat de lichidul amniotic (cum ca n-ar fi suficient) s-a infirmat la spital, in schimb bebitza era un pic cam mica pentru varsta gestationala a sarcinii. Asa ca dr. a hotarat ca ar fi mai bine sa raman 2-3 zile in spital pentru perfuzii cu vitamine care s-a mai ajute pe bebitza. Mi-au facut vitamine b1, b6 si c si am luat No-spa cate 2/zi.
Situatia e buna, dar am tras o spaima pana am stiut exact cum sta treaba. Foarte nasol daca dai peste un ecografist care nu prea stie ce face.
.
Oricum, multumesc mult fetelor care m-au incurajat si am vazut ca, intr-adevar, chiar daca e mica si s-ar naste acum nu e nici o catastrofa, nu e chiar atat de micutza.

Ieri ne-am luat si noi in sfarsit patut si carut si lenjerie si marsupiu. Bibi daca vedeam dinainte subiectul despre wrap, cred ca renuntam la marsupiu. Mi se pare super ideea. Oricum o sa vad daca ma descurc cu noua achizitie, daca nu...trecem la panza (sper sa mai fie inaioana available).
Inca mai avem cateva chestii de finisat prin casa, dar in mare lucrurile se linistesc si se aseaza la locul lor. Pe mine m-a apucat un mare chef de ordine si curatenie (da'din-aia migaloasa rau
), doar ca merge cam greu, ca nu prea am voie sa-mi fac de cap, ar tb sa stau mai mult in pat.
Numai ca nu am stare...in spital de la atata stat in pat, m-a pocnit o migrena de-mi venea sa ma urc pe pereti, iar domniile lor nu aveau absolut nici o pastila care sa ma ajute. In fine...Din cate stiu nu mai sunt alte fete care vor naste la Caritas, asa ca nu mai dau amanunte, dar per total a fost o experienta ok, eu ma asteptam la mult mai rau (daca va puteti inchipui, salonul in care am stat avea jaluzele verticale roz...
).
Felicitari tuturor mamicilor noi! Bebei sanatosi si refacere usoara!
Bine ati venit burtici noi, un sfarsit de odisee cat mai usor!
Mihaela multumesc de interes, ma voi stradui sa rezist cat pot in concurs, azi am intrat in saptamana 37, deci in luna a 9-a. Mai am un singur hop, Vlad, sotul meu, tb sa plece o saptamana din buc 28 iul- 5 aug. NU vreau sa nasc atunci!!
Am scris cam mult, o sa mai intru dupa-amiaza ca acu tre'sa fac ceva de papa.
adriana
37 fix si
diana-maria
adelapop spune:
ce mai papa fetele??
mie mi-a trecut lenea si am mai si gatit in ultimul ti^p
imi pare rau ca nu pot merge eu la piata sa imi aleg din ce a mai aparut nou la^piata
al meu nici nu observase ca au aparut prunele

dupa cum vedeti am chef de scris ..ca stau in casa si nu fac nimic
39+
louisa spune:
Ioana81 eu fac cezariana si am programat-o pe 1 august (la 38 saptamani, dpn este 15 august). Dr a spus ca este ok cu plamanii bebelinei. Eu ma intreb daca nu trebuie sa fac injectii de maturare pt plamanii bb, cele care au facut poate imi spun si mie cate fiole trebuie si ce gramaj? Am inteles ca se fac 2 injectii la 48 ore distanta si au efect 1 saptamana, dupa care efectul a trecut.
Iti tin pumnii sa ai nastere usoara!
Si la toate viitoarele mamici le urez sa aiba nastere usoara si bebei mancaciosi si sanatosi.
Eu am sunat la Euroclinic si mi-au spus ca pretul include nasterea, spitalizare 3 zile pt mama si bb si toate lucrurile care se dau de acolo (halat, camasa, papuci, pampers,in sfarsit toate cele necesare). Sper sa aiba competenta necesara cele care raspund la telefon.
Crissa71 sa iti traiasca bebelusul si sa ai numai bucurii de la el.
ayaana cat ti-a spus greutate bebelusei la 37 sapt ? Sunt curioasa la cat o considera ei mica? Succes si nastere usoara atunci cand doresti tu sa se intample, sa fie si sotul tau aici!
Numai bine va urez,
louisa
Ancutex spune:
Fetelor, voi de unde ati cumparat lenjerie de pat pt bebe? Eu am fost la baby design de unde am luat si patutul si desi erau dragute erau cu baldachin, ceea ce eu nu vreau. Am mai fost prin cateva magazine prin Plaza Mall dar nu am gasit unul complet.
Ancutex 36+
Muuh spune:
crissa lasa ceaiul de musetel in pace. E iritant ptr. bebei. La pliuri il speli sau cum zicea letitzia ii dai cu o carpa/tampon de vata umed, dar temeinic ca si cum l-ai spala. Apoi cu ulei de bebe si daca vrei in timpul zilei cu crema din aia de iritatii la fundulet. Daca ai sanii angorjati si ti se pare ca nu poate sa traga te mulgi un pic inainte sa ii dai san. Dar asa putin cat sa mai aiba si el ce trage dar sa fie sanii mai moi un pic. Eu il tin la san 20 minute si dupa aia ii dau completare (fie ce am muls fie lapte praf) dar despre asta cred ca mai bine iti intrebi pediatra. Pentru buric il cureti cu putin spirt (usuca) si apoi cu pudra de baneocin si sa stii ca e normal sa ii curga de la buricutul cazut o secretie ceva dar ca sa stai tu linistita intreaba pediatra si despre asta.
louisa eu am nascut la 37 de saptamani si cinci zile. Nu mi s-au facut injectii si s-au decis sa ma deschida de urgenta intrucat sarcina era la termen. Deci nu cred sa ai nevoie de injectii de maturare a plamanilor. Al meu bebe a primit oxigen in flux liber dupa ce s-a nascut. Nu inseamna nimic patologic e o masura care se ia deci cred ca la varsta gestationala pe care o ai tu nu ai de ce sa te mai gandesti la probleme de maturare a plamanilor.
Am uitat si imi cer scuze cine intreba ce analize ti se fac la cezariana. Mie la Elias la internare mi-au recoltat doua eprubete cu doua ore inainte sa inceapa operatia propriu zisa, e adevarata ca eram urgenta dar nu m-a intrebat nimeni nimic de alte analize.
Ancutex eu am vazut la Miniblu asternuturi si in Carrefour la raionul de copii.
Miruna +
Alexei
Poze
MADYN spune:
Louisa si noi am luat patut bun si ieftin pt. ceea ce stie sa faca (adik are masa de infasat, jucarie, doua nivele, plasa de tintari, buzunar lateral, suport lateral, geanta) Baby Care de la magazinul Piciul de pe Mihai Bravu. Sint f. incintata de el.
Ancutex am vazut lenjerii si la Cora si la Carffour.
37+
my little treasure
Bebelica
adelapop spune:
sunt si eu curioasa daca s-a schimbat situatia la euroclinic intr-o luna......desi m-as mira
sa vedem ce zic sabana si amabella
39+
adelapop spune:
cum v-ati gasit medicul pediatru???
din spital? sau v-ati interesat inainte?
quote:
Originally posted by Muuh
crissa lasa ceaiul de musetel in pace. E iritant ptr. bebei. La pliuri il speli sau cum zicea letitzia ii dai cu o carpa/tampon de vata umed, dar temeinic ca si cum l-ai spala. Apoi cu ulei de bebe si daca vrei in timpul zilei cu crema din aia de iritatii la fundulet. Daca ai sanii angorjati si ti se pare ca nu poate sa traga te mulgi un pic inainte sa ii dai san. Dar asa putin cat sa mai aiba si el ce trage dar sa fie sanii mai moi un pic. Eu il tin la san 20 minute si dupa aia ii dau completare (fie ce am muls fie lapte praf) dar despre asta cred ca mai bine iti intrebi pediatra. Pentru buric il cureti cu putin spirt (usuca) si apoi cu pudra de baneocin si sa stii ca e normal sa ii curga de la buricutul cazut o secretie ceva dar ca sa stai tu linistita intreaba pediatra si despre asta.
louisa eu am nascut la 37 de saptamani si cinci zile. Nu mi s-au facut injectii si s-au decis sa ma deschida de urgenta intrucat sarcina era la termen. Deci nu cred sa ai nevoie de injectii de maturare a plamanilor. Al meu bebe a primit oxigen in flux liber dupa ce s-a nascut. Nu inseamna nimic patologic e o masura care se ia deci cred ca la varsta gestationala pe care o ai tu nu ai de ce sa te mai gandesti la probleme de maturare a plamanilor.
Am uitat si imi cer scuze cine intreba ce analize ti se fac la cezariana. Mie la Elias la internare mi-au recoltat doua eprubete cu doua ore inainte sa inceapa operatia propriu zisa, e adevarata ca eram urgenta dar nu m-a intrebat nimeni nimic de alte analize.
Ancutex eu am vazut la Miniblu asternuturi si in Carrefour la raionul de copii.
Miruna +Alexei
Poze