Mamici de iulie - august 2006 (75)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina bauer spune:

HY !

Nu prea m-am omorat cu scrisul in acest forum dar fiti sigure ca v-am citit tot timpul....

Felicitari mamicilor si bafta multa celorlalte care asteapta fericitul eveniment....

Eu am nascut pe 17.07.2006 ora 22:05 prin cezariana un baietel de 3650gr si 51cm pe nume IUSTIN....

Cam asta era ce vroiam sa va spun....va pup...

Bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Bine v-am regasit burtici si mamaici!
VA scriu in mare graba, suntem acasa de 3 de zile, suntem binisor, adica ne-am chinuit cu caderea buricului, cu caldura, cu caca moale..(unii zic ca e o.k. altii zicca e diaree... sa-i dai ceai de menta!),schimb scutece, sterg, ma mulg,n-am timp de nimic,sunt singura din pacate, ma ajuta sotul cand vine de la servici...gateste el....De-abia daca am timp sa bag ceva in gura.
E f.greu singura...Si n-am pe cine sa chem in ajutor...ma lupt cu el singura sper sa fie o.k cu operatia in interior ca la exterior AM FACUT UN HEMATOM i-au scapat doctoritei niste vase de sange...ma stoarce si acum la el sa-l elimine...Alt stres , alte dureri parca n-ar fi fost de ajuns..In fine..o sa se termine toate cu bine pana la urma!
Sunt mai innebunita decat in sarcina..sunt atate chestii pe care nu stiu cum sa le fac...n-am pe cine sa intreb...DE ex...I-a dat sangele la buric acum dupa ce ia cazut(...i-am dat cu banecion pudra dar tot se freaca de scutec si se irita din nou..cred ca o sa-i pun un plasture pt.bebei...
1.Voi ce ziceti!?
2.CUM SE MANIFESTA FEBRA LAPTELUI??!!
3.S-a iritat tot saracutul sub gat, sub brat...II dau cu musetel si apoi cu baneocin crema...E bine?.De azi o sa-i pot face baita...o sa fie mai bine..
4.In spital mi-au zis ca nu are forta sa traga, ca se angorjeaza sanii, se enerveaza, si nu se satura..acolo i-au suplimentat dar eu n-as vrea deocamdata chit ca-i dau mai des sa suga ca nu se satura saracul..Ce daca pe mine ma secatuieste...Plus ca-l tin la san cate 40-50 de min.pana nu mai vrea el.
EI uite asa se duc zilele,...va dati seama ca nu am timp de nimic...
SA FIM NOI SANATOSI CA BUCUROSI LE-OM DUCE TOATE
IN REST VA PUP PE TOATE VA DORESC SARCINI USOARE ,LA MAMICI MAI MULTA ODIHNA SI BEBEI MANCACIOSI SI SANATOSI..lA MULTI ANI TUTUROR BEBILOR NASCUTI PANA ACUM, MULTA SANATATE .
Imi pare rau ca v-am innebunit(scris) asa de mult..ma iertati..Am incercat sa sintetizez dar nu prea mi-a reusit!!
caND SE MAI RACORESTE, MAI PE SEARA, (face calculatorul o caldura!!!)O SA MAI INTRU SA VAD CE FACETI, CE SFATURI IMI PUTETI DA..CA FARA VOI SUNT PIERDUTA...
Va pupcesc pe toate.
In cer scuze daca n-am fost coerenta dar sunt cam franta!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisa spune:

Buna dimineata la mamici si burtici!
Ioana81, multumesc pentru raspuns, sper sa aflu inainte cum sta situatia cu Euroclinic, sa nu am surprize. bine dupa cele ce ai povestit tu, ma gandesc ca merita aproape orice pret ca sa fii tratat ca un om si cred ca ai luat decizia corecta dupa trauma prin care ai trecut la Polizu. Iti urez succes si sa fie bine. Cand nasti? Mergi sa iti induca sau astepti contractiile?
Adelapop, pe mine ma intereseaza mesajele tale, de fapt cand am vazut ce ai scris despre prietena ta m-am hotarat sa intru si sa cer detalii pe forum. Altfel, stateam si va urmaream din umbra, caci tare dragi imi sunteti toate, va citesc in fiecare zi, cred ca am ajuns dependenta. Sper ca Amabella sau Sabana sa intre si sa ne spuna si noua cum a fost.
Va pupic si va urez un weekend linistit si fara surprize,
louisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, chiar nu stiam ce este cu tine; bine ati venit acasa!sa cresteti mari!spune-ne numele lui bb; nu stiu daca te ajuta cu ceva, am citit ca musetelul nu e indicat pt iritatii bb; cumnata mea ii dadea bb la buric cu apa oxigenata, dar mai bine intrebi si pediatrul;pupici

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Ramoon prietena mea abia astazi dimineata la 10,30 a nascut; a ramas sa o sun maine sa imi dea amanunte; iti dai seama ca abia nascuse, iar aseara avea tf inchis; banuiesc ca s-a chinuit nitel.

Crissa lui Alex i-a cazut buricul la 5 zile (nu iesisem inca din maternitate) si tot la fel ii dadea un pic de sange la inceput; eu il curatam la buricut cu un betisor normal de ureche bagat in spirt in fiecare zi; si acum nu mai sunt probleme; deci nu e cazul sa te sperii ca se usuca si se curata.pe mine m-au invatat asistentele in maternitate si dupa aia si dr cand a venit prima oara acasa. Cu spirt il si dezinfectezi.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Crissa in ceea ce priveste oparitul: sa il stergi bine la pliuri (gat, subrat, pulpe, incheieturi, etc) unde s-a oparit (dar nu cu musetel, daca nu il speli normal, sa il stergi cu tamponele de vata umede), iar dupa aceea sa il ungi FOARTE BINE cu ulei de copii (eu am ulei baby oil de la Nivea, dar poate fi folosit orice ulei de copii; am auzit ca sunt si care nu iau din comert, folosesc ulei de floarea soarelui fiert si racit) de doua ori pe zi, cel putin.
Febra laptelui nu am facut (si sper ca nu o sa fac, poate ma ajuta Dumnezeu); am auzit cum se manifesta dar mai bine iti spun fetele care au trecut prin asa ceva. Oricum bafta! Si daca te ajuta cu ceva, sa stii ca si eu am fost singura si a trebuit sa ma descurc, ce-i drept pana acum nu am facut nicio complicatie de la cezariana (si poate are grija Doamne-Doamne de mine si nici nu fac). Sotzul m-a mai ajutat pana acum cand era acasa (dar nu a sta mai mult de 3 zile acasa) dar f mult nu se prea pricepe, iti dai seama. Dar de luni mi-a promis ca intra in concediu (i-am zis ca dau divort daca nu intra in concediu), desi deja noi facem maine o luna si suntem marisori.
si sanatate!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;28/st/20060623/n/Alexandru+Andrei/dt/7/k/052b/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina bauer, sa va traiasca Iustin!

anasia 37+ Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

anasia, io eram una din cele cu capucino dimineata...acum is cheauna de somn...bebe imi ia tot timpul.Azi am adormit in cot daca iti poti imagina.

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

unde sunteti fetelor???
slaba miscare pe forum azi, ati iesit cumva la
39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Adela scumpa nu te supara chiar am luat in considerare ce mi-ai scris, ieri am intrat si eu pe euroclinic si am luat numerele de telefon, i-am dat pm lui sabina, si am luat nr de tel al luizei (amabella) poate o sun dupa amiaza. I-am zis sotului chiar ce ai zis tu si a zis ca nu il mai intereseaza nimic legat de bani. Trauma mea a fost si a lui. Crede-ma nu l-a lasat sa stea cu mine ca dfeh nu se putea dormi acolo toata noaptea ne-am dat sms si am vb la telef, si ma bufnea plansul. Iti dai seama ca sufera mult si el. Chiar ma gandesc sa sun mai incolo sa vad ce zic astia de la euroclinic si va anunt.
Luiza am dopul cazut de 3 zile, am contractii multe, Herghelegiu m-a consultat si mi-a zis ca e pe vine sa ma plimb ca de duminica incolo poate aparea. Dpn-ul meu e pe 26 iulie dupa eco. Si mi-a zis ca apare el sa nu imi fac griji. Oricum poate ne vedem pe acolo asta daca mai sta fimiu. Tu faci cezariana?
Andreea multi la fata cu leut de la leutul meu . Incerc sa anunt ca deh Herghelegiu mi-a zis csa fin cand am contractii dureroase.
Pupici!

Ioana 38+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060730/dt/9/k/ff80/preg.png

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput