Preturi si saloane de frumusete in Constanta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Multumesc mult Andicu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

buna fetelor, nu am facut niciodat vreo sedinta la saloane de infrumusetare , in schimb sotul mi-a adus din voiaj , cadou, un aparat pt celulita cu vacuum de la Philips.De tras trageeee si are multe trepte,,, cel putin la ultimile nu poti rezista ,,,, nasol e ca trebuie sa te faca cineva,,, eu una cel putin singura nu ma pot face ,,, trebuie sa stai intinsa , sa fie carnea relaxata ca sa poata apuca-trage.Deci daca are cine sa va faca e bine,,,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_16 spune:

Am mers si eu la Silhouette o perioada. Recunosc , rezultatele au fost super,cam 5 cm dati jos peste tot intr`o saptamana si jumatete. Totusi au preturile cam piperate si in conditiile in care e vara si cheltuim o multime de bani si pe alte chestii , as dori sa aflu si despre alte centre de genul acesta din Constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Am auzit in ultima vreme ca se face reclama la un centru nou de infrumusetare numit Hera Body Center.Ei s-ar lauda ca ar avea aparatura de ultima generatie care se gaseste si in marile centre din New York.Stie cineva amanunte?Daca nu ma insel Mihaela Tatu s-a tratat acolo in vara asta!
Uitati aici:
http://www.telegrafonline.ro/1157403600/articol/8793/celulita_exista_dar_nu_pentru_mult_timp8230_daca_stii_unde_sa_o_tratezi.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

am citit si eu in telegraf, poate aflam in numerele viitoare ale ziarului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_16 spune:

ati mai aflat ceva despre acest centru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Decat ca au preturi f. piperate,cateva zeci de milioane un tratament complex!
si
http://www.telegrafonline.ro/1162418400/articol/12920/galessis_center_un_nou_salon_de_infrumusetare_de_ultima_generatie.html

Mergi la inceput