Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Krelia, eu cred ca nu se sarbatoresc azi si cei cu numele de IULIA sau IULIANA....PE 21 DECEMBRIE ESTE MC.IULIANA...si eu sunt !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
chiquitita spune:
Georgi: LA MULTI ANI sarbatoritilor tai! Si bafta la rezultat! Apropo, cand ai terminat facultatea? Si eu tot engleza am facut
Joker: LA MULTI ANI puiutului!
Teodora35: imi pare foarte rau, e intr-adevar o problema; e o idee buna sa deschizi subiect; cu siguranta o sa afli mai multe
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Aoleeeu Addinelu io traiam cu impresia ca azi e vineeeri . M-am tampit de tot.
Vreau pozeeee...sa stii ca nu scapi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
Doamne, si eu la fel: am zis ca e miresica maine. Ce o fi zis saraca fata?
georgi75 spune:
Ca suntem aiurite...si zabauce...
Ce sa zica....
Io am terminat facultatea in 2000 dar am dat licenta in 2001.Am predat 3 ani si apoi am stat in concediu pt bebelina.De anul asta o iau iar de coada.
Tu ce faci acum?Unde lucrezi? Ca si io m-as reprofila dar la noi in oras... cam putine alternative...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
krelia spune:
n-am stiut
..am zis ca dk...e cu I si cu L..deriva de acolo....
da' si dk iti zic lma de-acu..ce are?
...ca poate pe 21 dec nu mai apuc
mucenico ce esti
quote:
Originally posted by daniela_daneza
Krelia, eu cred ca nu se sarbatoresc azi si cei cu numele de IULIA sau IULIANA....PE 21 DECEMBRIE ESTE MC.IULIANA...si eu sunt !
Dany
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by krelia
n-am stiut
..am zis ca dk...e cu I si cu L..deriva de acolo....
da' si dk iti zic lma de-acu..ce are?
...ca poate pe 21 dec nu mai apuc
mucenico ce estiquote:
Originally posted by daniela_daneza
Dany
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Multumesc, iubita!
Va pup si la servici, ca akolo e bine , e racoare!
Dany
teodora35 spune:
fetelor va multumesc pt incurajari acum au plecat la spital nu stiu exact la care sa vb cu un prof de acolo sa vada ce ii zice daca il interneaza.
familia mea de-ale croitoriei animalutze
chiquitita spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Ca suntem aiurite...si zabauce...
Ce sa zica....
Io am terminat facultatea in 2000 dar am dat licenta in 2001.Am predat 3 ani si apoi am stat in concediu pt bebelina.De anul asta o iau iar de coada.
Tu ce faci acum?Unde lucrezi? Ca si io m-as reprofila dar la noi in oras... cam putine alternative...
Eu am terminat in 2003, dar nu am intrat in invatamant de frica sa nu ajung undeva la tara (desi mi-ar placea sa fiu profesoara). Eu sunt traducatoare, nici la noi in oras nu sunt super alternativele. Chiar in viitor imi doresc sa intru in invatamant. Oricum asa nu castig mai mult. Dar acuma astept si eu un bebe si zic ca ma gandesc mai serios dupa aia.
Pup optimistele.
ana_maria222 spune:
Am trecut sa va ca plec la tzara. si fiinda e Sf. Ilie...la tzara se organizeaza balci si azi trecem si noi pe acolo. Sunt ffff fericita. Nu am mai fost de cand eram mica. Sigur imi va trezi amintiri frumoase!!!
Pozeeee
Mancarica