Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 26
georgi75 spune:
Hai ca o servesc io.
Neatza.Luati de-aici ceva rece ca iar e cald azi
Io as mai fi dormit putin dar Stefania m-a gonit din dormitor.Asa ca fug sa fac o si sa-mi fac apoi unghiile.Parca vad ca se trezeste exact dupa ce am dat cu oja...
Ana felicitari.Vad ca ai fost iertata.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Neatza !
Vad ca ati primit de toate , si cafea
, dar si racoritor .Eu zic ca daca va ofer si eu racoritor , nu va suparati , ca deja e insuportabil de cald ....Aseara am fost la terasa , am ajuns acasa la 23.00 ....si apoi am avut treaba.....nu va spun ce
Azi plek si o sa va duc dorul pana luni !Dar gasesc eu un calculator sa intru sa va salut!Nu rezist!
Krelia, stai linistita ca nu esti singura care se vopseste de 2 ori in doua zile.Si eu am facut asta .Era inainte de ziua mea , acum vreo 4-5 ani si aveam o mesa faina , blond platinat, pe care vroiam sa o pun neaprat, erau niste codite, un fel de coc fain, dar dupa prima tura de vopsit nu iesise aceiasi nuanta, asa ca am mai bagat inca o runda....dar slava domnului mai am par !Am fost o norocoasa!
Georgi , imi faci si mie manichiura?
Va pup si pe mai tarziu!
Trebuie sa vina fata cu masajul!
Stire de ultima ora : A venit ciumafaia, si cand i-am zis ca azi tre sa vina la servici, de la 17.00 ca eu plek si tre sa stea si maine nu prea i-a convenit, dar ata ete!Soarta !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
SunSmile spune:
Buna zaba,
Va doresc o zi faina si usoara si un weekend frumos si reusit! Si cat mai multa racoare!
Dany...afara sa stii ca inca e bine...dar tot la 5 dimineata e cel mai fain!
Spor la vopsit, manichiuri, masaj si altele!
Cumi e frumoasa...ca doar ne vazuram aseara! Si sar'na de pepene...fu tareeee bun!
Pupiiii
The future belongs to those who believe in their dreams.
krelia spune:
Buna si de la mine, zaba!
daniela, sarumana , inseamna ca nu-s o cauza pierduta, (inca n-am chelit nici eu. Se pare ca toate nazbatiile se intampla inainte de-o zi importanta ).....chiar daca inca mai am ramasite blonde, georgi......da' au personalitate, sa stii..si nu cred ca trec ele asa usor Multam si tie
Cumix, ma bucur ca-ti placu pepenele ..si eu mai bagai o tura aseara
...cald vericule...cald....
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Neatza opti
Offf... am papat si eu pepenoiu de la Tanti .... bun tare, cred ca poti sa mai dai unu ... n-am dat la nimeni
Azi, am o stare naspa... sunt bolnavioara ... dupa ce ca e cald... azi zaacccc!!!!
SunSmile spune:
Copki ce ai? Ce te doare???
Apropos de pepeni...bai, deci era iubi terminat de ras...ca el ne-a vazut pe toate 4 cum stateam k mimozele acolo. Si mai ales pe mine si Pliciu..cu ditai "posetele" emanand mirosuri "pepeniene". ca mai aveam si-o sticla de...... in mana...nu mai conteaza. Ma gandesc ce-or fi zis vecinii cand m-au vazut!
Da fu' bun....!
Acush ma duc la munca de jos...si ma gandesc intens la "kestia dedicata insignifiantei de Cumi"!
Pupiii
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
Bau !.Am ajuns la job!E asa bine aici , e racorica! Afara deja e sufocant de cald! Noroc , ca plek diseara pe la 18.15 si sper ac va fi mai racoare !
Am beneficiat de un super masaj , mm....bine fu! Am fost cam rasfatata zilele astea, mai vreau !
Georgica , nu ai mai terminat manichiura aia ? Sau deja cred ca esti la spital la mama ta ?Pupici ! Si te astept pe mess!
Nasica, spor la trebi! Si sa stii ca sunt putin suparata pe tine.Nu mai vrei sa vb cu mine pe mess! Dar te iert , ca imi esti draga !
Restul ?
Andreea , ai grija de tine! Stai cumintica!
Va pup si revin !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
andreea_trend spune:
Moammmmaaaa .... pag 3????????????
Hai sa va aduc pe prima pag....
Ce-i cu voi... de la caldura vi se trage
Mami ... mi-l imaginez pe tati cum radea de 4 zuze... da trebuie sa recunoastem ca tu erai cea mai tare
ana_maria222 spune:
bey, nu e corect. citesc aici si ma roade invidia...si mai sunt si cu un ochi adormit p-aici!!! adik pe noi nu ne invitati la pepene??? pai e frumos din partea voastra????
Pozeeee
Mancarica
georgi75 spune:
Salutari.
Intr-adevar am fost la mami si apoi am tras o tura prin magazine ca nu mai fusesem cam de multicel...
Trendulici fata sa ii treaca.
Sunule de pepeni intelesai io ceva...dar ma framanta curiozitatea ce sticla aveai in mana?
Danezo unde ziceai ca ai fost aseara?Ce-ai facut? .Saraca Ciumafaie...abia veni si ea din conced si o si atacasi... Reaooooooo
Anaaa trezireaaaa ... ca azi-noapte n-aveai somn.
Krelia si la fata vopsita.De 2 ori
Gata ... nu mai am ce sa va zic.Bag si io un
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE