Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

apai ce sa mai zic...umblu tata ziulica..ca mai avem de luat/facut una alta...azi par examplu....ma'c sa ma probez cu coc in cap ....
apoi..tre' sa bat bucurestiu' dupa magazine de cadou pt nasi.."bai za uei"...cine stie mag mishto de anticariat...sau, ma rog, magazine sa vanda ceva de genul.....??? ca tare ma strofoc ce sa le iau cadou nasilor....

Pupaturi la optimiste...ma duc catre pavoazare

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Krelia , matalutza ce mai zici?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Krelia, succes la coafat ! Despre magazine/anticariat nu stiu sa iti zic prea multe.Pe Lipscani cred ca sunt .Stiu ca avea si ILIE DUMITRESCU , pe akolo o galerie de arta ! Succese! Pup!

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata la zabauce ,Krelia succes la cautat cadouri pt nasi

Daniela am gasit pe cineva sa mi le traduca astept sa mi le trimita ,Cu nepotul inca nu au rezolvat nimic mai intreaba colo ,dincolo inainte sa ia o decizie pt ca totusi e o decizie grea tumoara se afla in creier nu pe scoarta si de aceea e mai greu sa iei decizie iar de plecat iti dai seama ca nu am mai plecat nicaieri in situatia asta iar oficial de maine incep munca asa ca maine voi fi prima care dau trezirea fetele si mai vb

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Teo, imi pare rau ! Dar cu ajutorul lui Dumnezeu sper ca totul sa fie bine!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Aseara tare tacute ati fost...
Noi abia ne-am trezi asa ca sunt la si

Teodora ma bucur ca ai gasit pe cineva sa-ti traduca diagnosticul.Imi cer scuze inca o data dar eu nu m-as fi descurcat.Erau f multi termeni pe-acolo. si Doamne ajuta.

Krelia spor la coc.Si la cumparaturi.Nu stiu ce sfat sa-ti dau.Tu ii cunosti mai bine si presupun ca le stii gusturile.Cu siguranta o sa le ei ceva care sa le placa.

Fanna ai grija de tine.Pe caldura asta trebuie sa te mai si hranesti.Las-o incolo de cura pentru cand va fi mai racoare.

Trendulici spor la cumparaturi in continuare.

Danezo tie ca de obicei....

Ana inca dormi, nu?Daca plec in Germania nu ma mai intorc.Ieri am pierdut avionul.Cred ca plec maine.

Sunule chiar asa...Nici un semn azi?

Si din vechea garda tot nu mai apare nimeni?

Hai pupi

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE

Mergi la inceput

Georgica, puturoasa ai fost azi! La fel si de la mine

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Haules Baules
Sorry pt absenta, da' am trebi multe, ca maine e ultima zi de job a sefului. Si parca pleaca 4 luni, nu doua saptamani....DA' raman io sefa si abolesc sedintele de vineri..nah
In rest PUPIIII multi pt toate fetele mele dragi! Si o zi frumoasa. Poate am mai multa vreme..mai incolo...desi nu cred.

The future belongs to those who believe in their dreams.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

cata galagie...ce zarva...ne-am topit ca lumanarile la caldura...
gata...stimate stiu ca visati si dar totusi...poate va intrati in ritm ca de nu...ia uitati ce am aici...
e de voi..

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Bey , eu unde plek in concediu ? m-au apucat ca am bantuit toate site-urile , dar nu ne-am hotarat ( de fapt sor-mea ) , of , of ...mai, mai ...

Georgica , azi am alti nervi ! Din alte motive! Imi vine sa ma tot ducccccccccc...

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

ce fac feteleeeeeee??? eu tocmai am facut niste snitzele din piept de pui de te lingi pe degete!!!!!

georgi, ma iei si pe mine in germania? eu ajung la anu in vacanta dar pana atunci.......

daniela, daca te pot ajuta cu vacanta da-mi un PM!!!

krelia, bafta la proba...sper sa iasa cum vrei tu! magazine de anticariat nu stiu!

teodora, imi pare rau pentru cel mic...dar sunt sigura ca va fi bine!!!

fanna, ma bucur ca te simti mai bine....iti ofer o felie mare de turchestan!!

o bere fetele?

edit: azi fac ai mei 25 de ani de casnicie!! pe 20 august fac cununia....sa-mi traiasca!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput