Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (32)
Raspunsuri - Pagina 14
daniela_daneza spune:
Neatza!
Poftim : cafelutza , ceva mai multe racoritoare ca deja e groaznic de cald .
Georgiana, multa sanatate mamei tale ! Sa dea DD sa nu fie nimik grav.Pup si aveti grija de voi!
ANAMARIA , nu se vede glow-ul?
Restul gastii ? SUN , Teo, Krelia, Andreea , pe unde bantuiti sau dormiti ( o parte din voi )?
Pupici si racoare !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
chiquitita spune:
Buna dimineata!
Felicitari Addinel si multa sanatate mamei tale Georgi!
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
SunSmile spune:
Buna dimineata,
Geo sanatate multa mamei!
Doamna C. sa fiti sanatosi si fericiti!
Finutza sar'na de urari...!
Cumi....intr-o luna DA, da??? Pfuuuu...io k soacra-ta...incep sa am emotii!
Pupici tuturor, o zi frumoasa si o saptamana reusita!
The future belongs to those who believe in their dreams.
georgi75 spune:
Neatza.
Mersic de urari fetelor.Astept vesti acum.Slava Domnului nu a chemat salvarea noaptea trecuta si s-a dus soatza si i-a luat dimineatza.Astept sa apara tati sa-mi zica ce au facut.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE
daniela_daneza spune:
Georgi, o sa fie bine.Ai sa vezi !Pup! SA TRECI PE MESS SA MAI VB SI NOI, DA?
Dany
addinel spune:
neatsa la opti! eu am ajuns la serviciu si am delucru o gramada... si sa stiti ca deja sunt o doamna singura: m-a sunat pupicul meu ca trebuie sa plece urgent intr-o delegatie si se intoarce maine seara.
pupici pe botici
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
daniela_daneza spune:
Adinutza, eu cred ac e facutura , asta cu plekatul , vrea pupicu sa te faca sa ii simti lipsa! Am glumit!
Dany
teodora35 spune:
neata si de la mine de trezit m-am trezit devreme dar am trimis lui georgi pm si inca cuiva sa vedem daca ma pot ajuta cu traducerea .Va doresc o zi cat mai placuta
familia mea de-ale croitoriei animalutze
georgi75 spune:
Teodora ti-am raspuns pe PM.Vezi ca la generale la subiectul deschis de tine sunt cateva fete care au zis ca te pot ajuta.Asteapta un semn de la tine.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,5 ani) POZE