FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 9
cicina spune:
E prea cald, s-au incins neoronii si acum fasaie. Vio, parca am inteles ca-ti place sa pictezi? Cu ce? Ulei sau aquarela?
cicina
puf13 spune:
aelita unde umbli ca stiam ca asta-i ora ta?
nu ne-ai spus ce-i puiutzul din burtica, sper sa fie fetita daca tu asta iti doresti, pupici multi si tie si ei.
alexutza puiul tau ce mai face? te-ai conversat cu el la tel? sotul in ce ape se mai scalda?
vio puuupici multi,
cici cand pleci din italia?
fleur toate bune acum de cand ti-a serbat ziua?
dandush puii tai ce fac?
elassss unde umbli? esti bine????
ufff ce rau e cand nu intra o fantastica si nu stim nimic de ea...
davidutza nici de tine nu mai stim nimic...
bblusha ne-ai parasit?
diego nu mai sta atat la mare ca iei tot soarele si cicina nu o sa mai aiba cand vine in tara, pe mine m-a certat ca an vrut sa beau toata apa...
va pupic si fug la somnic ca maine iar nu sunt la apel
grupul fetelor fantastice
fleur-de-lis spune:
AELITAAAAA, FELICITAARI!!!SA-TI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE, NASHTERE USOARA SI O FETITZA MINUNATA!!!!!VA PUP PE AMANDOUA DE MULTE MULTE ORI!!!!!!
Dandush spune:
Cine va fi mandra cu o fetita?????
AELITA noastra draga , cum cine??. Scumpa ti-am lasat un mesaj offline pe mess . dar vad ca nu l-ai vazut. Iti doresc tot binele din lume si sa fiti cei mai fericiti parinti alaturi de comoara voastra. Felicitari, sarcina usoara in continuare si nastere fara amintiri neplacute.
Fetele mele dulci, eu nu mai intru o vreme dar ma voi gandi la voi si va dau desteptarea de pe acum pentru toate zilele in care lipsesc .
CUCURIGUUUUU
si cafelele :
X muuuulteee
Va pup.
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
aelita spune:
Dandush,merci mult,iubita,nu intrasem pe yahoo. Merci mult de tot!
Si voua va doresc sanatate la copilasi !!si sa fiti fericite !!
amura spune:
iuhuuuuu, Aelita are o printesa...Felicitari, sa-ti traiasca fetita...sa te bucuri mult, mult de ea....E o mare dorinta care ti s-a implinit. Asa ca..pana la nastere...sa te bucuri de orice minut..
iar pt celelalte fete...va trimit multe si ...
inca mai dormiti? hai, trezirea...e 7:40 la voi....Dar nu va strig cucurigu, ca sunt ragushita...si mi-i ca va sperii...