FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Vio, i-ai povestit sotului despre ce spunea micutzul??Ce fel de suflet poti sa ai sa nu te atinga aceste cuvinte?! Oh Doamne, de parca-i leaga cineva la ochi!Sa-ti traiasca baiatul, Vio!!!! Ai asha un baiat minunat! Toate bucuriile vor veni de la el si vei vedea ca ti se va umple sufletul de fericire si vei considera toata durerea asta infernala un nimic pe linga dragostea imensa din partea fiului tau!!Va pup pe amandoi si spune-i ca aici sunt fete care va iubesc foarte mult!!!

Mergi la inceput

Cele mai bune facultati de psiho sunt la Cluj, tin legatura cu SUA si se invatza multa practica. Astia despre care ti-am spus sunt profesori cu drept de libera practica.La Bucureshti din cate stiu eu se face cu totul altceva, mai multa teorie si aceea diferita.Eu ti-am dat o idee si vad ca nu ti se pare la indemana. Fa ce vrei numai nu alege pe cineva din Bucureshti.Hai va pup strans si numai bine va doresc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Dragut puiut !!!!Vio,e minunat !!!si imi place ...mai povesteste ca mi-ai uns pe suflet!!!!Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii.Dragul de el.Il pup dulce!!!
Si mie mi-e atat de dor de puiutul meu!!!!!
dragii de ei ...cand suntem suparate ei ne ajuta cu zambetul lor curat.E de ajuns sa te priveasca copilul in ochi si simti ca ai puterea sa muti nu muntii , toata lumea.
Pentru ei si pentru noi trebuie sa invatam sa zambim.Si VIO te-am vazut zambind si tare m-am bucurat!!!
Pe mine ma vezi???
Fleur , draga ma bucur ca te-am "vazut" din nou.
Pe la mine e intradevar mai bine ...in sensul ca parca , parca imi recunosc tot mai mult sotul , dar asa cum am mai spus nu ma imbat cu apa rece!!!NU INCA!!!!
Tu , esti bine???Pupici!!!
Chiar mai intreb ...nu stie nimeni nimic de Elas???
Eu sper sa fie bine!!!Draga de ea.
Va pup pe toate !!!
Si cele care nu si-au facut azi apelul si nu au motive intemeiate de absenta ...nu am uitat ...BATAIE la

Mergi la inceput

Alex, vin si eu ca soacra cea curioasa. Ce ti-a spus, cum e acum? Recunoashte ca a fost cu cineva? Cu ce ton vorbeshte la telefon? Il simti debusolat, nesigur, ori hotarat sa lupte pentru relatia dintre voi doi? Al meu nu recunoashte nimic, macar sa-l tai, deshi sunt dovezi evidente, dar incearca din rasputeri sa refaca relatia. Pacat ca nu recunoashte, ar fi fost cea mai intelepta varianta de rezolvare a tensiunii si ar fi fost singura posibilitate pentru un nou inceput pe curat.Orice s-ar intampla, te rog, te implor chiar sa nu renunti, pentru ca ti se va rupe inima vazand suferinta copilului fara tata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

dragele mele fantastice..
am intrat si eu sa va salut...Eu sunt mereu pe fuga, dar trebuie sa va citesc tot timpul, ca dupa ma gandesc numai la voi...si la ce a facut draga de Vio, Alex, Aelita, Fleur..si celelalte

Fleur si Dandush...eu sunt de cativa ani..cred ca 4...inca nu m-am obisnuit..si nu pot sa spun ca ma simt acasa. Unii se simt bine, nu au ce sa comenteze, dar eu sunt tot timpul cu comentariile, ca aia nu e, ca alta nu e...bla bla...Sunt multe lucruri care imi plac...dar si multe care nu...De ex..sunt prea multe natii de oameni pe strada, chinezi, indieni cu turbane, araboaice care arata ca ninja...si lista continua...De asta se zice ca Toronto e orasul cel mai "multicultural"...din toate punctele de vedere...Ufff...dar sanatoasa sa fiu...si ma voi simti bine oriunde voi trai, nu? cat despre munca, depinde ce cauti...Cert este ca gasesti, e mult mai usor, nu se compara cu Europa, unde esti privita oriunde ca un tigan, si ti se dau muncile cele mai de jos, ca asa considera patronii din europa ca ti se cuvine...Am o prietena, care are 45 ani, si nu-si gaseste nimic de lucru acolo, doar curatenie...Deci ca sa te angajeze cineva intr-un magazin micutz, tb sa te consideri tare norocoasa...In fine, poate ca exagerez...Aici se lucreaza dupa standardul americanului, adica mult, mult...ca de multe ori la sfarsit de saptamana nu mai ai putere sa mai faci nimic, doar sa stai pe canapea si sa te relaxezi...Dar asta nu inseamna ca nu mai gasim si ceva energie pt o iesire la cottage, sau oriunde vedem cu ochii...In concluzie, oriunde e greu...dar tb sa stii sa-ti faci viata cat mai simpla...Voi cum sunteti acolo?

Aelita, caldurile astea sunt groaznice pt tine...

Vio, cu Dzeu inainte..Ce dilema...!! sper sa nu mai suferi...

Mandy si pt bebic

Alex, bine ai revenit...Se pare ca esti mai optimista...Ma bucur mult pt tine...La multi ani pt bb...

Puf

Cicina

pup si celelalte fete...mult, si va imbratisez cu drag

iar tb sa ma apuc de lucru, de asta nu prea gasesc timp sa stau sa va povestesc mai multe ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mei, dar nu poate omu' sa inchida calc ca santeti toate pe fir.
Fleor,am 44 ani si inca mai copilaresc. Da, asta e a doua viata, cea pe care Bunul D mi-a permis sa o traiesc.

Ana, stiu de care strada zici, dupa Ovidiu la intersectia aia de cate ori am ramas langa stalp sa fac autostop pentru ca toti se duceau cu camioanele spre Palazu.
Si la Ciresica ti-am spus ca mama avea o prietena si mergeam vara de vara la ea, acum este in Olanda, Finlanda (cine stie?) la fii-su. Tare mult imi placea zona aia, ca era curata, liniste, verde si mai ales ca o luam la picior prin sat sa mananc placinta cu iaurt.
Esti de-a mea cu saritu' gardului, numai ca eu stateam linga Agronomie in Buc si acolo erau terenuri experimentale cu de toate, si trebuiau testate, nu?

Amura, ai dreptate ce spuneai de Europa, de aceea eu m-am "pensionat" de acum, ca alta sansa nu mai am la varsta asta, dar norocul meu este colegul de camera care mi-a ridicat moralul si nu-i pasa daca muncesc sau nu, ca si acasa sant multe de facut, chiar daca nu sant ca Dandusha sa fac bec.

Alex, sa-ti traiasca Alex.

Aelita, tre sa stai cat mai linistita asa se aseaza si el(ea) cu dansa in sus, asa se vede, nu te mai agita atat.

Vio,uraaaaaaaa, ti-ai schimbat umorul.Ca sa nu va mai certati pe copil, pot sa-l iau eu? As fii de 100000 de ori mai mama decat aia.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

va multumesc pentru urarile pentru Alex!!!!
Cert este ca acum e un strengar si jumatate si va dati seama cum o sa-l gasesc acasa ...dupa ceva timp cu bunicii.
dragul de el!!!
Amura esti o dulce !!!Multumesc!!Si ai dreptate in orice parte e greu si pe de alta parte noi suntem cei care ne fixam ORARUL vietii.
Cicina ce mai faci???
Intru pe mss!!!!
Fetele va pup pe toate!!!!
Cele care lipsesc azi ...la bataita!!!
Va pup!!!

Mergi la inceput

Fete dragi,Acum sunt la scoala si n-am resistat sa nu "va vizitez"!Alexmona, da se poate sa fi scapat cu vederea. Sa-ti traiasca Alex!!!!! Sa-ti creasca mare, frumos si deshtept ca mamica lui cea scuuumpaaa!!!Si inca ceva....Somnic usor!!!! Stiu ca visatzi dulce acum si poate veti visa si mai frumos daca sunt cu gandul la voi!!!Cicina, sper sa fiu si eu asha frumoasa la suflet cum esti tu peste cativa ani!!!!Vio, mai spune-ne despre ce mai spune puiutul tau minunat! Garantat vom avea dispozitie buna in fiecare zi cu asha vorbe scumpe de-ale lui!!Va pupacesc si iar va pupacesc si va mai pupacesc inca o data!!! Mai suportati, ca o iau de la inceput!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

incerc eu CUUUUUUUUCUUUUUUUUUURIGUUUUUU
la cefele ma pricep mai bine si cine nu vrea cafeluta...

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Scumpele si dragele mele fantastice cum incepe ziua astazi la voi?
sunteti vesele nu-i asa?
citesc si eu.....si va mai raspund,dar pt. inceput vreau sa pup fetele pe care nu le-am pupat ieri:
Amura
Cicina

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput