FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

http://www.sighisoara.com/jsr/article.php?ArNr=449&id=2268

aici e programul cu ce s-a intamplat pe acolo, bine ca l-am gasit si eu dupa ce s-a terminat festivalul

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

puf,nu stiam de festivalul asta .dar e tare dragut,exact faptul ca e medieval m-a atras !

acum citesc in ce ai pus tu :

La mijlocul lunii septembrie Sighișoara va mai găzdui în că un festival, Festivalul Fanfarelor “Paul Schuller”, o manifestare care tinde și ea să devină tradițională

luna august o nouă manifestare de masă va umple străzile și piețele Cetății Medievale. Ajuns anul acesta la cea de-a 5-a ediție Festivalul minorităților “ProEtnica” va aduna laolaltă toate etniile din țara noastră pentru a sărbători împreună timp de 10 zile “unitatea în diversitate”, pentru a interacționa unii cu alții și toți laolaltă cu sighișorenii și turiștii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Dragele mele mi-ar fi placut tare mult sa va intilnesc, dar bebele meu e cam pe "teava", adik poate veni in orice clipa. Tocmai am venit de la doctor si se pare ca nu mai e mult.

Va imbratisez pe toate cu drag si va doresc intilneala placuta!

39+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

madyn,daca bebelusul e deja pe teava,atunci iti uram de pe acum,ca nu se stie !!! nastere din cele mai usoare,copil sanatos,frumos,griji putine , iubire si fericire maxima !!!!!
abia astept sa vii cu vesti,sa ne spui cum il cheama,cat cantareste,toate cele!
iti tinem pumnii sa fie cat mai usor posibil.

Mergi la inceput

fetele,va pupacesc pt dimineata cand va veti treziinaintea mea !
eu merg la culcare.
sa va mai spun ce am mancat ? iar va fac pofta .
imi da niste comenzi infiata asta a voastra..de va lingeti pe degete.
ca ati infiat-o,nu,pe fii-mea ?
ce sa mai faceti! v-ati facut cu un alian in trupa,da din craci de nu ati vazut! shuturi!

hai,descurcati-va cu cafeaua de dimienata,ca eu nu mai beau de mult!
m-am facut femeie cuminte de cand sunt cu burta ,nu mai beau cafea,cola,nu mai fumez..
buna de maritat,ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

CUUCURIIGUUUUU

si mult asteptatele cafelute.
....cate mai suntem acum?? Rusine sa-mi fie ca nu stiu .

Cicina, multe pentru initiativa. Ma voi gandi la voi sapt. viitoare cand va intalniti cu toate.
Las' ca va fac si eu in ciuda cu Stefy . Sic!!!

Scumpele mele, e timpul sa trecem la alt capitol.
Spor la vorba in continuare.
Ma dau la treaba ca azi iar decolez spre Tokyo . . Poate mai intru spre seara, daca nu.....va pup pe toate si va doresc o zi fantastica !!!

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

buna fetelor,abia acum am prins si eu mom sa intru si imi cer scuze ca v-am neglijat dar nu m-am simtzit bine deloc,azi o ashtept pe Danutza cu jr-ii la mine,pacat ca eu mai trebuie sa si muncesc dar asta nu ne impiedica sa ne facem de cap sau sa nu dam petrecerea in pijamale cu artificii,vom sta iar pina la miezul noptzii si vom profita din plin de fiecare minutzel,va doresc toate cele bune si o sapt cit mai racoroasa.pupici la fetele fantastice,cu respect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

continuam
aici

*grupul fetelor fantastice *
D.K.

Mergi la inceput