FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Aelita nu-mi place sa scuip......nici nu injur.....vede asta mic si face si el la fel!!!tb. sa dau exemplu bun.....
ca eu nu zic nimic si el deja spune ce aude prin alta parti....
acum mi-am amintit cum spunea el la papuci...ca ma uitam la papucii mei care undeva s-au rupt......PAPACI!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Nu e de acord al meu cu infierea, spune ca daca DD nu ne-a dat stie el mai bine ca noi.Presupun ca daca stie ca nu e al lui, nu ar avea rabdarea necesara, dar asta nu inseamna ca nu iubeste copii.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

cici multumesc frumos, deja mi-e mai bine
aelita mercic
vio
madyn
fetelor sunteti minunate va multumesc din suflet

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Cici si eu vreau sa fiu cocolita!
i-am si pe mine!
am inteles cum e cu copii,voi stiti cel mai bine......
cine stie de ce a vrut DD asa?!
poate ca aveti o alta misiune in viata!
totul e sa n-o ratati.......adica sa va dati seama la timp care e aceea si sa nu scape pe langa voi!
da,vreau sa fiu eu copilul tau.........ce daca suntem aproape de-o varsta,ce nu se poate si asa?!

Vio

Mergi la inceput

Puicutele mele, veniti sa va dea mama un pupic pe nasuc sa va mearga bine astazi ca eu mai trebuie sa mai fac si treaba azi.(vazand ca nu e nimeni pe aici sa m-ajute)
Am sa va cocolosesc mai mult cand vin acasa, asa mai scapa si omul meu din "ghiarele mele", sa ma napustesc asupra voastra.

Sincera sa fiu si mie mi-ar fi teama, daca nu e al meu. Asa c-am avut ieri o discutie cu el pe acesta tema, si vazand ca eram jos cu tiribomba, sa ma imbuneze s-a gandit c-ar fi bine pana una alta sa luam un caine, si asta o s-o facem la intoarcere.

cicina

Mergi la inceput

Cici, deseara cand termini treaba sa nu uiti sa ma cocolesti si pe mine..........chiar daca nu sunt aici!
va pup mult pe toate si o sa-mi fie dor de voi pana luni!
weekend cat mai frumos.si pt cele din tara racoros,Vio

Vio

Mergi la inceput

Pupici Vio si ai grija de tine si de pestisor. Pe luni, doua imratisari pt voi.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

fetele fantastice,pe pozitzie ca de obicei,pe mine m-a ejectat orezarul de la pc sa se joace el biliardsi de ciuda m-am asezat in mijlokul patului cu usa deschisa la camera si am inceput sa fac Lego(am luat pt jr-ii Danei)si pe linga ala mai faceam si papushi din plastilina,pina m-am enervat ca nu-mi ieseau cum vroiam eu si l-am gonit la tv,maine sunt libera si voi merge in parc si la plaja cu o veche cunostinta de la mine din oras,ne revedem dupa cca 8-9 anisi ea are 2 kinderi si i-am propus parcul sa avem loc de nebunii,voi cum o mai ducetzi?ce program avetzi in weekend?sper sa va distratzi si sa va relaxatzi,va pupacesc rau pe toate si ne mai citim,va doresc un weekend cit mai placut,aici va ploua mainedar asta nu ma impiedica sa ies,toate cele bune fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

fetele mele fantastice....Ce dor mi-a fost de voi!!!
n-am avut timp sa citesc totul, am avut o saptamana ingrozitoare..brr...si inca o mai am, nu s-a terminat.

am intrat sa va dau un la toate...ca sa nu credeti ca am dat bir cu fugitii...

revin...dar pana atunci, aveti grija de voi...si sa aveti un weekend placut...

Aelita, ce zici de numele "Evelin"?

multe pupicuri...

Mergi la inceput

Santeti toate in we? Bine faceti ca eu mai am o saptamana, tra-la-la si vin acasa.
Pupici pe burtici la fete iar la retul cate o

cicina

Mergi la inceput