FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns japsoledad spune:

puf,mie una imi place pt ca ce ai scris tu corespunde cu realitatea si cu viatza de zi cu zi,nu trebuie sa te simti nicicum,eu chiar ma bucur ca ai avut placerea sa impartzi cu noi ceea ce-ai simtzit si gindit,ai mare dreptate si sunt de acord cu tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

multumes stefy chiar a fost scris la momentul respectiv cu lacrimi si cu mare durere in suflet, acum parca nu mai vad asa in negru, parca mai am un pik de incredere in oameni, chiar am inceput sa-mi deschid sufletul alaturi de voi si imi e mai usor, de fapt sunt o persoana destul de echilibrata si tare dar atunci ajunsesem la capatul puterilor si nu-mi doream decat acea liniste....

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mama!!!
Puf,ce-i cu tine?
sau ce era?
trebuie sa-ti spun ca nu sunt de acord cu tine decat in unele privinte,adica ca ne nastem singuri si murim singuri......dar Dumnezeu exista,penrtu mine este si va fi chiar si-n cele mai cumplite clipe din viata.......
poate suferinta m-a facut sa vad iubirea lui,atunci cand oamenii m-au parasit El a fost cu mine si mi-a intins o mana.......nevazuta,dar pe care eu am simtit-o,in momentele de descurajare mi-a mangaiat sufletul cu imensa Lui iubire........este acolo si noi nu am venit de nicaieri,avem un scop in viata dar din pacate nu-l vedem.....avem un val pe fata din pricina necreintei noastre..........
nimic nu se putea naste fara vointa divina,daca El n-ar fi fost nimic n-ar fi existat,daca El nu ar fi avut atata iubire noi nu am fi existat!
draga mea,moartea nu e o solutie si nu putem noi decide cand sa se safrseasca viata,viata ne e data de El si El stie cand si de ce tb. sa se sfarseaca......
eu am acceptat tot ce El a vrut pt. ca sunt om si nu inteleg de ce.....tatl meu avea dor 43 de ani cand s-a stins si mama mea doar 54 de ani neampliniti......erau amandoi in putere,dar asa a vrut El......

se spune ca Dumnezeu te incearca atunci cand te iubeste si ca ferice de cei pe care-i incearca Dumnezeu pt. ca pt. aceeia El are un plan.....si niciodata nu-ti da mai mult decat poti duce......

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Vio stiu acum ca greseam, greseam tocmai ca nu intelegeam de ce la nici 19 ani (fara pic de experienta in viata) trebuia sa-mi iau adio de la mama (55 ani) si sa traiesc pe lume fara nici un scop doar ca sa-si bata altii joc de mine.
Acum stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si cand imi e mai greu imi intinde o mana si ma aduce pe linia de plutire, atunci mi se parea ca totul e nedrept, ca sunt doar un pion pe o tabla de sah pe care altcineva in muta and si cum are chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elas spune:

Subscriu in totalitate la ce scrii Vio!
Si eu am fost incercata de viata!Si atunci cind Dzeu la chemat la el pe tatal meu, m-am suparat atit de tare pe el...am ridicat ochii catre cer si am spus de ce Doamne!Era asa tinar avea 45 de ani si ne-a lasat pe pamint pe noi doi copii, eu aveam 18 ani si fratele meu 9!am crezut atunci ca niciodata nu am sa mai cred in Dzeu...Au fost multe momente dupa in care mi-a intins o mina si nu m-a lasat sa ma scufund!
In 2004, Dzeu a vrut sa traiesc caci dupa o extrauterina rupta cu o trompa praf si un drum de 12 ore cu masina...m-a lasat pe lumea asta!O stii el de ce!Am o misiune in lumea asta...doctotul care m-a operat si pe care tot Dzeu mi l-a trimis... a spus du-te si roaga-te la toate bisericile din jur!Eu nu am mai vazut o femeie in viata cu asa hemoragie interna si cu o trompa ferfelita!Dzeu te iubeste!
Au urmat problemele din casnicia mea pe care le stiti si voi si de multe ori cind eram disperata, am ridicat ochii catre EL si am intrebat de ce Doamne nu m-ai lasat sa mor atunci, cind eram fericita si iubita si imi dai sa duc asta...
Raspunsul e linga mine...am un ingeras de copil si Dzeu vrea ca eu sa il cresc!Asta e misiunea mea si ii multumesc in fiecare zi ca pot sa imi sarut copilul si sa il tin in brate!
Nu sintem singuri pe Pamint...exista un destin si toti avem de indeplinit o misiune!
Va pup si va doresc sa va indepliniti misiunea cu demnitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Puf,scumpa mea,stiu cum e cand iti pierzi mama....si la varsta aceea e si mai cumplit.....atata aveam eu cand mi-am pierdut tatal!
dar cand iti pierzi mama e ca si cand ai ramane singur pe lume......e cel mai groaznic lucru pt. un copil.....ca nu vreau sa spun ca exista si altul mai cumplit decat atat!!!
numai ca durerea asta se "piteste "undeva si mai iese la suprafata uneori.....

mama e cel mai sfant lucru.....si eu mereu ma supar pe cei care nu se inteleg cu mamele lor,ca nici nu stiu ca inseamana sa nu mai fie........eu as vrea sa fie si macar numai sa ma certe,sau sa ne certam....in fine,hai ca eram vesele............

ea e acolo unde e, e bine,de ce a vrut Dumnezeu asa o sa intelg odata,nu ma mai chinui,accept(oricum n-a de ales!!)credinta nu intreaba de ce.....nu poti spune de ce crezi in Dumnezeu,crezi pt. ca asa vine din interior,ca si iubirea.....eu sunt cu tine scumpa

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Da, cred ca m-a rascolit rau (ca in fiecare an de altfel), faptul ca pe 25 ar fi fost ziua ei...., ar fi implinit 66 de ani..., ufff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Neatza fetele, vad ca de dimineata a-ti luat-o cu chestii serioase. Mie mi-e cam greu sa-mi pun neuronii in functiune, dar voi incerca.
Vio, ma bucur ca azi te-ai trezit cu un alt spirit. Replica ta a ceea ce a sris Puf e foarte corecta si mi-a adus aminte de ziua in care am atins fundul ,toata rugamintea mea era catre El sa-mi lumineze mintea. M-am lasat in vrerile LUI si m-a intors din tunel ajutandu-ma sa apreciez mai mult viata.

Puf, o inteleg, avea o varsta prea frageda, si avea inca nevoie de mama ei, dar destinului dat de El nu ne putem impotrivi.

Vio,nici pe mine nu ma deranjeaza copilul, dar daca este utilizat in scopuri nepasnice atunci se schimba situatia.

Stefy, acum sa-ti spun ca nu toata lumea ar fi facut asta, pentru simplul motiv ca nu se afla in pozitia noastra de a nu putea avea copii, si daca ajutam pe cele care DD le-a oferit posibilitatea asta ne da taria unui suflet impacat.

Pauza de cafea.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Uff dragele mele, si eu mi-am pierdut mama cind aveam 14 ani iar ea numai 38. A fost cumplit de greu, dar nici un moment nu m-am suparat pe Doamne-Doamne, ci am incercat, singura - pt ca nu sint genul sa ma exteriorizez, sa fiu tare, sa merg mai departe si sa-mi zic ca, "EL nu ne da mai mult decit putem duce". Si nu a fost singura pierdere in viata mea ...

38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Fetele, ceva mai vesele azi, ca s-a racorit un pic dupa ploaia de ieri.

cicina

Mergi la inceput