FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Alex,ce ma linisteste puiul tau, cum vorbeste el ca un scumpic!chiar am zambit.....
Elas,nu mai fac prostii,nu stiu ce m-a apucat aseara!
am avut probail o depresie,e f. greu sa te ridici,dar eu m-am ridicat de atatea ori.......si ce usor mi-ar fi fost daca aveam internet si ati fi fost alaturi de mine......cred ca si caldura a accentuat starea asta a mea........Doamne,ce ganduri sinistre mi-au trecut prin cap!
doar ca fiind singura in casa si tot asteptand si tot gandindu-ma si tot cautand cu cine sa vorbesc........si n-am avut cu cine......prietena mea cea mai una are un BB mic si nu poate sta de mine!
si tot asa........

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

vio noi suntem langa tine si te sustinem
ai grija cu pastilele ca nu-i de gluma cu asta
incerca sa te intaresti ca ai trecut tu ca o fantastica ce esti prin multe si mult mai rele, trebuie sa fie si la tine bine intr-un viitor sper eu cat mai apropiat
alex eu sunt bine dar ma cam plictisesc acum ca suntem in perioada concediilor si la noi au cam scazut lucrarile, bine ca s-au mai gandit clientii sa mai si plateasca, altfel eram cu contul pe zero, in rest asa si asa, ma cam ciondanesc cu mandrul ca e stresat rau cu noul serviciu (nu prea mai vorbim asa des in timpul zilei si cand vorbim e tot timpul grabit ca are de lucru si seara vine frānt ca nici de mancare nu-i mai arde)
sper sa se obisnuiasca mai repede ca eu deja mai am un pik si explodez

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Pufuletz,multumesc din suflet......ca de altfel la toate fetele mele dragi!
Aelita pe langa Viviana mie mi-ar placea Sara care in ebraica inseamna "printesa".....daca as avea o fetita Sara i-as spune, e scurt,simplu si cu rezonanta......si nici nu sunt rasista!!!

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Fetele ...va pup!!!
Vio , asa parca te mai recunosc!!!DA asta sigur e VIO!!!
Draga mea nimeni si nimic in lumea sata nu merita sa suferim atat.
Gata ...trebuie sa invatam sa mai fim si fericite.
CE????Sta lumea in cei care nu ne vor sau care fac cu noi ce vor???
Nu !!!!Soarele va straluci si fara ei !!!
Mamaliga lor!!!!
Asa ca , draga Vio eu m-am infuriat si merg la cumparaturi!!!!
Hai cu mine.
Mai vine cineva?????
spuneti repede ca ...eu merg!!!
Puf , rabdare , rabdare , rabdare!!!!
trebuie sa mai ai putin...si dragaleste-l!!!
Va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

violeta,vaaai,nu pot sa cred! nu pot sa citesc tot ca m-au luat lacrimile.intai iti scriu ca nu pot sa cred...mi-e frica sa citesc mai departe.

Mergi la inceput

hai ca am citit..m-am umflat de plans si acu ma ia furia .
ce sa zic,nu e in stare sa se desprinda de niciuna.te iubeste mnai mult pe tined,ar cand o vede pe aia probabil nu se desprinde de tot de ea,apoic and pelaca de la ea isi jura ca se va rupe.nu stiu ce dracu ii face aia,si el ce are in cap de nu e ins tare sa inteleeaga ca nu se poate cucurul in doua luntre.
iti explic cu pastilele.nu iti spun ca nu merita,ca stiu ca nu pt el ai facut-o,nici ca sa nu mai faci,ca stiu ca nu ai vrut sa faci asta.dar se intampla ca in crize de nervi,sau in depresii trecatoare,sa nu mai ai control si sa faci tamepnii.asa ca iti spun ce sa faci.aduni furmusel toate pastilele periculoase din casa,somniferele si calmantele,si le dai unei vecine,sau prieteenei tale,ii spui sa iti dea UNA doar cand ii ceri tu.nu cred ca o sa ai nevoie urgenta noaptea si sa nu ai in casa.eventual iti opresti una in casa,si gata.am avut si eu tendinte din astea si asa am facut,si sa stii ca functioneaza.multi ani nu am avut tub in casa,ca ma atragea ca magnetu.fa ce iti spun,si AZI!
cat despre el..problema e ca nu poti tu fara el,pt ca il poti da afara din casa lejer,indiferent ca e si a lui,tu cu copilul ai mai mult drept decat el.
il despagubesti in timp si valea,cand ai sa ajungi la concluzia ca nu ai sa mai rezisti situatiei .el e primul care pleaca,nu vinzi nimic! el nu ia jumate,ca tu ai copil.tu ramaiacolo si il despagubesti nu ca pe piata,ci cum zice tribunalul,ceva destul de putin,si asta intimp,in functie de salariul tau.
asta ca sa stii pt cand nu vei mai putea,si sa nu fie asta motivul pt care te chinui cu el.
dar vad ca el va freaca pe doua fronturi si nu e ins tare sa aibe o familie.
nu pot sa stau cu mianile incrucisate cand te vad cat suferi!!!!!!!
si mai rau e ca nu am ce iti face!

Mergi la inceput

Aelitatu n-ai voie sa plagi,ce vrei sa vin la tine cu batul si sa-ti dau na-na? lasa ca am plans eu destul....
ai dreptate cu pastilele nu ma gandisem sa le fac sa dispara din casa pt. ca pana acum reusisem sa ma echilibrez,dar acum n-am mai putut....de fapt doar odata se poate intampla sa dai coltul!!!
dar nu asta am vrut,daca si tu ai patit intelegi ce vreau sa spun.....simt ca asa mi-as scoate durerea asta din mine si asa as arunca-o sa nu mai aud de ea......sa nu o mai vad!
cu casa nu stiu ce sa spun........vezi ca ti-am scris si un mail!
si acolo am gasit un fel de solutie........pt celelate fete,e vorba de faptul ca ar tb. sa nu ma mai implic sufleteste,dar cum o sa reusesc nu stiu!!!!!
Alex multumesc ca esti alaturi de mine,ca nici tu nu ai trecut prin clipe placute in ultima vrerme,sper doar sa nu mai treci niciodata pe acolo.....si nici celelalte fete,Doamne cat imi doresc sa nu mai existe suferinta.......
daca as avea putere as da o lege ca nimei sa nu mai greseasca si in consecinta nimeni sa nu mai sufere........
va pupic mult pe toate,chiar daca nu l-am specificat pe toate fetele......
n-am uitat de Ana,dar ea saraca probabil ca nu se mai poate vaita de mine!
nici de Stefy n-am uitat......
iar lui Mady ii doresc rabdare si nastere usoara ...ca nu stii cand vine......
Fleur,Amura,Cicina,Dana

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Uff, Vio, draga mea, prin cite ti-a fost dat sa treci si tu gasesti pt. fiecare dintre noi cite o vorba buna!

38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

vio,indiferent ca tu ti-ai revenit,nu trebuie sa mai tiiasa ceva in casa.niciodata nu iti revii complet! ai doar impresia,daca e totul bine in jur,dar daca totul se naruie,iar te atrage ideea.asa ca totul e la mana conjuncturii,si ca sa nu mai fii la mana ei,trimite-le de-acasa pe toate!
stau bine si la vecina!
eu nu cred in promisiuni si nici in ratiune cand e vorba de asa ceva .cred doar in paza buna din timp.
si eu imi doresc sa nu mai treaca nimeni pe acolo.

o sa intru sa vad mailul.

dandush,la Stefy ai fost atunci in Tokyo ??si eu am vrut sa iti zic atunci sa o aduci la noi,dar apoi m-am gandit ca sigur i-ai spus,si ca e alegerea ei daca vine ..ma bucur ca a venit.
alexmona,mai baga nume :)pup piciul tau cu "galagiu" lui:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Pupici fetele mele dragi!!!!
Nu am plecat inca la cumparaturi ca ...am o lene in mine !!!
am facut un si acum stau si ma gandesc ...sa ma duc , sa nu ma duc la cumparaturi????
Nu vine nimeni cu mine????
Vio , un zambet te rog pentru ingerasul meu!!!!!si inca un zambet pentru ingerasul fiului meu!!!!Vreau sa vad zambetele!!!!!
Si sa stii un lucru!!!Voi fi cu tine tot timpul!!!
Voi fi cu toate fetele fantastice pentru ca tin multtttttttt la toate!!!!
Aelita , multumesc de pupici!!!!Gaza al meu e un dragut ...mor de dorul lui!!!!
Lasa ca o sa vezi tu!!!!Cand vine Gazulitza ta ...o mananci de drag!!!
Madyn , cata dreptate ai !!!Asa e!!!Vio mereu gasesti alinare pentru toate!!!
PUPICI!!!

Mergi la inceput