FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 18
Alexmona spune:
In primul rand BINE AI VENIT Stefy!!!!!
Va pup pe toate fetele fantastice!!!!!
Sunteti minunate!!!!
Aelita si eu votez pt.NATALIA!!!!!ca si Madyn!!Dar si celelalte nume sunt faine!!!Pupici si tie si la burticuta!!!
Vio , fain CUCURIGUUUUUUUUUUUUUU!!!!Dar iar am ratat trezirea!!!!
Si iar am intarziat!!!!!!!!!!!dar stii ceva???asta e!!!!Ma bucur de orele de somn in plus!!!!Si daca ma trimite acasa ...cu atat mai bine!!!PLEC IN TARA!!!!!Mi-e dor de tara!!!!!Mi-e dor de tot!!!!ce-i romanesc!!!!!
Vio...pupici!!!!
Cicina...intr-adevar frumosi munti are italia!!!!!!!!!!!
aelita spune:
Madyn,ramane atunci si Natalia pe lista !
Alexmona,daca ti-e dor de casa,hai la o mamaliga ! din aia cu oua si unt.ca la romanica .fac eu acum.plus o ciorba de rosii .si vreau sa ies sa fac mai tarziu o tochitura,din aia cu bucatele de carne,ficat,rinichi si cu mamaliga deasemenea.
o fac moldoveanca,p-asta mica !ca romanca sigur e :)
Alexutu,tu nu te mai asezi asa la barfa cu noi,la o cafea.d-aia te invit la o mamaliga
cicina spune:
Aelita, drept sa-ti spun, m-am indragostit de tine, adica de fapt de creierul tau care scoate idei minunate, sper ca si micuta sa te mosteneasca. Mi-a placut tare mult ce i-ai sris lui Stefy si sant perfect de acord cu tine. Nu suna rau Natalia.
Acu ca mi-am adus aminte, cand eram mai mica si nestiutoare, aveam mai multi prieteni si le ceream numele de familie sa vad daca se potriveste bine cu al meu, sa vad cu cine ma pot casatori. Nu s-a adeverit nimic, ca m-am maritat cu un italian si am ramas cu acelasi prenume, iaca asa.
Stefy, sper sa nu ma insel, cred c-am citit un pic istoria ta si despre el ca e korean. Ai avut curiozitatea de a citi ceva despre cultura lor, daca da, spune-ne si noua cate ceva, e bine sa stii in viata de toate.
Madyn, povestete-ne mai multe.
Alex, nu ne brodim la ore de stat pe forum.
Vio, ai plecat acasa? Pupici la pestisor.
Puf, paroasa ta mai rezista cu caldura asta?
Si restul? pe unde santeti?
cicina
Alexmona spune:
Va pup fetele!!!!!
Ce mai faceti???
Aelita sa-mi lasi si mie din mancarica aia buna!!!!Ca vin!!!In 15 ore sunt acolo!!!Pupici!!!!
Cicina ...da nu ne brodim cu internetul asta nici cum!!!
Pupici !!!!
fleur-de-lis spune:
Scumpele mele,Treg in fuga sa va spun, ca am o gramada de treaba pe langa scoala si servici(mi-am gasit servici, nu sunt prea multumita, dar merge pina cind).Vin si eu ca soacra cea uracioasa sa va spun ca nu sunt de acord cu Natalia.Aelitutza draga, daca vrei nume de moldoveanca/rusoaika, alege de aici din acele mai frumoase Alla, Mila, Maya, Katia(Katiusha), Stela...si daca vrei iti mai zic. Natalia mi se pare batrancios asha, nu stiu cum.Dar LIA, nu-ti place, e asha de frumos, si pe de-asupra romanesc?Va pup si revin mai tarziu cand imi voi face timp in special pentru voi.
japsoledad spune:
Buna fetelor,Cicina asa este,el e korean dar nu tzine cont de cultura asiatica prea mult,inainte se tot lupta sa ma face pe mine sa devin ca ele dar acum ca nu a reusit a renuntzat,el a fost mai mult plecat,nu prea a stat prin asia asa ca stie destul de multe despre noi europenii,a vazut ca nu-mi poate schimba felul meu de a fi si s-a resemnat,au o cultura cu care eu nu ma voi putea obisnui niciodata mai ales pt faptul ca femeile lor sunt mai mult sclave decit neveste si eu nu am vrut sa devin una dintre ele,slava d-lui ca s-a potolit si a devenit omul pe care l-am cunoscut,acum e liniste si armonie la fel ca la inceput si ma bucur pt asta pt ca daca faceam ca el...ajungeam pe aratura rau,cu respect.
violeta69 spune:
CUUUUUUUUUUUCUUUUUUUUURIGUUUUUUUUU
felelor,haideti la cafele,eu chiar am nevoie........ca am avut ieri o zi de cosmar si am cam luat vreo 10-15 extraverale!
noroc ca azi m-am mai trezit!
asa ca sa ma scuzati daca nu o sa fiu in forma azi!
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio