FETELE FANTASTICE (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

'neatza fetelor, ieri am tinut-o numai in plimbari (la bunicii lui, in parc cu un fost coleg de-al meu, la tatal lui) asa ca nu am mai apucat sa scriu aici
azi e fooooarte cald si cred ca o sa-mi petrec ziua in cada, sper sa nu am prea mult de lucru ca nici sa ma misc nu-mi arde
pe la tine vio cum e? ai aer?
ca la cici stim ca e bine acum de cand si-a reparat conditionerul
va pup, sunt aici daca mai intra careva si citesc tot ce postati sa stiti, sunt cu ochii pe voi

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Puf, citeste ce-am scis la over 40.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ia uitati ce a invatat violeta cucurigu!!

Vio
,nu am greturi si nimic !nu ma omor cu mancarea,dar daca imi place,mananc orice fara probleme.nici pofte nu prea am asa cat sa lesin ,doar ce si ce,normale.am avut doar in prima luna,dar cred ca mai mutl de speriata,ca acum doi ani pierdusem o sarcina,si credeam eu ca va fi la fel..Am stat cu frica in san pana cand a mai crescut,sa fiu cat de catr sigura ca sta acolo..desi nici acum nu a trecut definitiv firca..dar mergem inainte.

puf,cicina
alexmona,dandusa,intrati cam rar pe aici.. dandusa,ai fost iar in Tokyo?
alexmona,te-as cocolosi dar nu prea mai apari ..
fleur,,tu cum mai esti ?

cu numele la copil..tot nimic..
ce-mi place mie nu place nimanui :ELENA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Aelita,imi place mie Elena,ca si pe mine ma cheama Elena!
Cicina,nu ma pricep la italiana,si nici n-am iteles ce spui tu de culori.....
Puf.....multi pupici!
fetelor,maine poate suntem mai active,din pacate si eu azi am avut de lucru.....
Puf....e cald aici ca doar tot in Bucuresti sunt,la birou am aer conditionat dar in rest.....
va pup pe toate

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
---------------------------------------------------
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puf13 spune:

cici nu stiu unde-i over 40

grupul fetelor fantastice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Uff, aelita, eu mai am f. putin si nasc, adik se poate intimpla oricind, si tot nu m-am hotarit la nume! Chiar nu stiu ce am de gind, de nu ma hotarasc odata! Poate ca astept sa-i vad mutrita si dupa aceea ... ???

Salut si eu toate fantasticele!

38+ my little treasure
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vio,te cheama si Elena ? frumos!!e si nume de sfant!

madyn,asa a facut fina mea,dar apoi ii pareea rau ca nu a ales din timp,
ca parca i-ar fi pus aia si aia si aia...
nu asa in graba intr-o juma de ora,cand era cu mintea in alb..
dar poatea i o inspiratie cand il vezi!
sa ai o nastere usoara si sa ne dai si aici de veste neaparat !!!!
ca poate nu vedem pe unde ai sa scrii!

eu asa vrea si sa stiu cum il cheama,
ca parca as constientiza mai bine ca e omulet in toata puterea cuvantului,
nu asa un martishor :)) acolo,poreclit in fel si chip de mine,
vai de el ce mama cretinoida are,ca numai porecle ciudate ii pune :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fleur-de-lis spune:

Buna dragele mele,Nu stiu de ce nu va pot vedea raspunsurile uneori, sau forumul are probleme sau calculatorul meu are un antivitus nesetat potrivit. Asa ca astazi va scriu un mesaj ca sa vad ce ati scris,15 mesaje am citit iar celelalte poate mi le afisheaza cumva.Eu sunt binishor cu sotu'. Acum este in extrema cea buna, am domolit cateva incercari negative cu efortul amandurora. Sper sa fie bine si de-acum incolo.Va mai spun cate ceva puncte de vedere barbateshti, culese "din popor", sper sa va descifreze ceva ganduri. Cica barbatii cu cat mai mult imbatranesc cu atat mai multa nevoie de dragoste si afectiune au, iar noi le oferim din ce in ce mai putin. Barbatii inseala neveste bune, nu pentru ca n-ar fi multumiti, ci pentru ca se gandesc ca acolo, in afara, poate gasi ceva mai bun si de multe ori se intampla ca cealalta sa fie mai rea. Alta idee, barbatii au placerea sa agatze strans o femeie de el (prin facerea copilului), apoi s-o lepede pentru o alta victima. Stiu ca ati uitat despre subiectul barbati.Elas, pe unde esti?Dandushel, ne-ai parasit?Cicina, mai, asha viatza si "peisaje" de dimineatza, vreau si eu, nu e de mirare ca te-ai intors in pat.Alex, mai workueshti? Ti-ai anuntat intoarcerea? Sotu ce zice?Aelita , pupici pe burticutza!Mady, puici si pe burticutza ta!Vio, ce mai face puiul tau cel scump? Ce-ti mai povesteshte? Tu cum eshti afectiv? Te mai satura zapacita aia?Pufuletz, stii tu cum sa-l ciripeshti cind e suparat, pai fa treaba!V-am pupat pe toate tare strans si ma gandesc la voi tare des!!!!!Am fugit ca am treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amura spune:

VIO, ce cucurigu frumos ne-ai strigat. Cred ca Dana n-o sa se incumete sa-ti ia jobul asta...

Va plangeti de caldura? ei bine, aici de 4 zile, n-am vazut soarele, a fost o presiune atmosferica destul de apasatoare, ca nici de respirat nu-mi ardea, plus ca ieri a plouat destul de tare... temperatura a scazut, mi-au inghetat labutzele, si acum am dureri...stiti voi unde. Asa ca, bucurati-va de caldura...savurati-o...ca acushi vine iarna cu nametii de zapada..iar daca va topeste caldura, va puteti racori cu aceste produse
Hey, dar astazi ma pot bucura si eu de putin soare....il vad cum imi rade de dupa perdea...

Cicina, tu ai un barbat foarte talentat Sa-l sustii!!! Pe mine tot timpul m-a batut gandul sa fac asta. Cred ca-mi trebuie imaginatie (de asta am destula!!)...sau ce-mi mai trebuie? talent? poate am si din asta....iar daca fac ceva cursuri, dupa parerea voastra..pot sa-i ajung din urma pe Picasso...sau VanGogh???

Aelita...da' bebelusha ta inca nu are nume? cred ca o sa te decizi doar in momentul cand o sa se nasca, asa s-a intamplat si la sora...Cand l-a vazut pe nepotu', de indata i s-a luminat fata, si a scos numele care i s-a potrivit cel mai mult....Asa ca...nu te mai stresa, si n-o mai stresa si pe printesa aia mica...din burtica...Va pe amandoua

Alex ...Ocupata? mai intra si tu pe aici..ca esti tare dulce...

Puf , sper ca esti bine

Fleur , hai sa incercam amandoua sa devenim cele mai celebre pictorite din milenium 3...Ce zici? eu pe Canada si tu pe America....

Madyn ...iti doresc o nastere usoara....

Dandush , tu dispari si apari ca razele de soare....Cand ne mai oferi o cafea de-a ta gustoasa??

restul de fete...Si hai sa devenim artiste...!!!

sa fiti iubite!!

(eu sunt prima)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Puf, 40 cu + sau -.

Vio, am sa-ti spun prin viu grai, nu e greu, totul sa vrei.
Fetele, nu e necesar sa deveniti celebre, important e sa va placa ceea ce desenati sau pictati.

Fleor, dimineata imi cam trebuie vreo 2 cafele sa-mi deschida ochii bine, dar sincer nu mi-a displacut peisajul, ca daca l ai fi vazut ce moaca a facut cand m-a vazut ca trec pe langa el val-vartez...
De la cum sant barbatii am trecut la pictata, asa e bine, sa va mai ganditi si la voi, ca timpul scolii a trecut si nu mai faceti nimic din ceea ce v-ar place.

Amura incearca si tu, aici se poarta foarte mult Trompe-l'oeil (picturi pe pereti imaginand o fereastra care da spre o gradina, sau cu o balustrada si o pisica deasupra)si de a face Dècoupage de a infrumuseta, personaliza obiecte din casa cu motive floreale.

cicina

Mergi la inceput