FETELE FANTASTICE (5)
Raspunsuri - Pagina 11
cicina spune:
Fleor, daca ai talent (eu ma oftic ca nu am mana libera, mie mi-a placut intotdeauna tehnicul, pentru tot ce-am construit am desenat , calculat)nu-ti trebuie scoala. Cu talentul se naste, trebuiesc numai cateva carti sa te indrume despre culori, marimi naturale, umbre. Acum fiecare este pentru un stil sau subiect si se specializeaza in el, dupa care poate incerca mai multe.
al meu n-a facut nici o scoala, a avut oroare intotdeauna de asa ceva, si a inceput singur.Da-mi o adresa mail sa-ti trimit ce a facut el (ce mai am in casa).
cicina
cicina spune:
Am reusit sa le micsorez
http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/nemracene/album?.dir=/85d1re2
cicina
aelita spune:
cicina,nu avem nume! e alian pana acum,ca la ascultatul inimii am zis ca face ca alienii.
nu ne putem hotari.eu vreau una,el vrea alta..si nu ca nu as pune ce vreau eu pana la urma,dar cand vad ca nu ii place,parca ma razgandesc si eu.
sustine-l pe sotul tau in pictura !! foarte frumoase tablourile !!!!imi plac foarte mult!ar putea deschide o expozitie daca se tine de treaba !
si Vio,fleur apucati-va de pictat,nu va ganditi ca nu iese opera de arta,ca nu asta e scopul picturii! si mie imi place !
fetelor,nu stiti cum va descarcati cand desenati!! cicina,incearca si si ai sa vezi,nu e nevoie de talent.talentul,ca in cazul sotului tau,e ca sa le expui in tablou.dar in cazul in care nu ai talent cine stie ce,faci pt tine.e o terapie nemaipomenita si va recomand tuturor fetelor fantastice sa puneti pe hartie ceea ce simtiti.e o descarcare sufleteasca benefica.
eu dintotdeauna am desenat,desi nu am facut mari chestii si nici nu le-am pastrat.dar fac ceea ce simt.mult timp faceam copaci.copaci fara frunze,copaci in vant..indoiti,taiati..
cand eram bine,coacii infrunzeau!!
incercati si sa vedeti ce bine e !
puf13 spune:
hehehehe, aelita si mie imi place sa desenez copaci in creion, am avut o data ambitia sa desenez o bucata de copac pe care o vedeam pe geam si pana nu am desenat fiecare crestatura si crenguta nu m-am lasat.
nu am mai desenat de mult dar acum un an m-am apucat sa-mi desenez motanul in timp ce dormea, a iesit o chestie simpatica, mie imi place.
parca parca m-as apuca si eu din nou de desenat, chiar e o relaxare placuta si daca mai si iese ceva placut ochiului satisfactia e si mai mare.
grupul fetelor fantastice
Alexmona spune:
Fetele va pup!!!!
Cicina , imi plac mult picturile !!!!Sustine-l pe sot !!!Merita!!!
Si mie imi place sa desenez , dar nu debordez de talent!!!
Apropos , mai ma joc si eu cu fiul meu ...si desenez , ba o casa , ba un copil ...si intr-o zi dupa o plimbare cu el prin parc in care am vorbit despre tot felul ...copaci , flori , animalute , ploaie , vant , frunze ...etc. ajungand acasa i-am zis sa desenam ceva .Ce credeti ca voia sa-i desenez puiul meu???
EEEE...pai mi-a dat tema de casa grea ...voia sa-i desenez INTU ...adica in traducere VANTUL!!!!
M-a incuiat!!!!
Asa ca in viitor am grija de ce vorbesc cu el ...inainte de a desena!!!
Va pup!!!
Si ...toate florile din lume pentru fantastice!!!
fleur-de-lis spune:
Buna, dragele mele,In sfarshit am un piculetz de timp liber pe care vreau sa-l impart cu voi, scumpele, nepretzuitele mele.Cicina, sunt interesante si frumoase picturile omului tau! Eu n-am facut niciodata o pictura, habar n-am sa manevrez o pensula, dar cred ca m-ash descurca. Nu stiu cum sa schitzez un peisaj, stiu ca sunt anumite tehnici care trebuie de urmat. Am desenat in schimb multe in creion simplu, portrete de colegi, autoportret, peisaje. Imi place natura foarte mult si aveti dreptate, cand desenez, ma simt absorbita de creatie, inspiratie si ma relaxez profund. Iar cand ma plictisesc de vorbaraia profesorului, cand trateaza intr-o juma de ora o idee care poate fi exprimata in 10 minute, atunci ma refulez in desene, flori, arbori, iarba, ochi, urechi, cladiri, porti, animale. La imitatie ma pricep si am simtul amanuntelor.Probabil a venit si la voi valul Codului Da Vinci, cu phi-- numarul Proportiei Divine. Cica orice creatie pe lumea asta, plante, animale, chiar si fiinta umana respecta proportia numarului 1.618. De aceea multi pictori au incercat sa urmeze aceasta proportie ca sa creeze opere perfecte.Ei bine, nu cred ca voi ajunge vreodata nici macar sa visez la asha ceva dar nu mi-ar strica o scoala de arta sau cum zici tu Cicina, macar ceva carti de domeniu.Va pup si revin imediat
fleur-de-lis spune:
Fetelor, unde sunteti?Aelita, succes in gasirea numelui. Eu atata l-am ales pe a lui fiu-meu si pina la urma tot nu sunt extrem de multumita, ma tot gindeam sa aleg ceva ce nu-i prea vestit, sa nu fie ca la toti, ma uitam si la semnificatii. Cele cu semnificatii faine aveau reputatie urata etc. Vedeti voi ce faceti!Pufuletz, cum stai cu dintele, dar cu iubitul?Cicina, am uitat sa-ti spun "Multi ani inainte!". O alta dovada ca ai un om deosebit linga tine, barbatii cu mana de pictor sunt extraordinari! sustine-l neaparat!
puf13 spune:
cici scuza-ma ca nici nu ti-am scris nimic despre picturile sotului tau chiar mi-au placut merita sa mai continue
fleur iubita dintzisorul e bine, merg inainte cu tratamentul, acum am o plombitza provizorie pe care mi-o scoate de fiecare data cand merg la curatat, cred ca saptamana viitoare daca merge ca pana acum sa-mi faca obturatia de canal si sa-l inchida de tot
cu mandul hmm ne-am cam ciondanit in ultimul timp ca e foarte obosit din cauza noului job si din cauza ca nu mai are masina dar trec eu peste ca doar sunt fantastica de-a voastra nu pun totul la suflet ca nu face cu rautate
va puuuuuppp pe toate
grupul fetelor fantastice
Alexmona spune:
Mie nu imi mai scrie nimeni nimic????
Vreau si eu !!!!!Sa fiu cocolosita !!!!
Va pup!!!
Si pe Fleur , si pe Cicina , si pe Amura si pe aelita si pe dandush si pe Vio, si pe Puf ...pe toate ...toate.
cicina spune:
Fetele mele, problema cu pictatul, omul meu a facut ieri pozele, i-am povestit de voi, si va incurajeaza si el sa incercati. El acum, pe timp de vara nu face nimic, dar stiti si voi cum e cu inspiratia.
Aelita, eu nu incerc, am desenele mele dar tehnice sau facute prin calc. a casei, scarii (ceea ce am construit). Si aici e mai greu de a pune in practica desenul daca nu sant corecte datele.
Fleor, atunci, mergi pe portret in creion, carbune.Incearca , vezi ca exista carti speciale, ti-as lua eu de aici dar sant in italiana.
cicina