FETELE FANTASTICE (5)
FETELE FANTASTICE
Aelita
Alexmona
Amura
Ana68
Anderra
Bblusha
Cicina
Dandush
Davidutza
Diego
Elas
Fleur-de-lis
Iliuta
Ixxi
Japsoledad
Joker
Liana30
Puf13
Violeta69
(4)
Daca e cineva lipsa astept sa strige
*grupul fetelor fantastice *
D.K.
Raspunsuri
Alexmona spune:
Iacata-ma-s sunt pe baricade!!!!
Va pup pe toate!!!!
Vreau vesti de la toate!!!!!
Eu am scris ...mult la cap.4!!!!
Ana68 spune:
Cici ,multam' de PM!
O sa ma straduiesc si sper sa ma alatur cu totul voua.Oricum sunteti niste fete minunate si intradevar fantastice...
Fleur,zic si eu LA MULTI ANI cu intaziere...Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume si lucrurile sa se indrepte asa cum iti doresti!
Restul fantasticelor va doresc sa treceti cu bine de tot ce va framanta si sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
puf13 spune:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, La multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, La multi ani!
Fleur sa traiasca, Fleur sa traiasca, La Multi Ani!!!
Fetelor va pup
alex imi pare bine ca te-ai intors,
dandush pe unde ai umblat, dc nu ne povestesti nimic?
elas tu unde esti fetita?
aelita multa bafta joi, chiar tu ce-ti doresti?
vio capul sus si gandul la Dumnezeu sa te intareasca sa mergi mai departe cu sufletul impacat
cici ce mai faci?
grupul fetelor fantastice
violeta69 spune:
Fetelor,ce faceti?!
iar ati plecat sa va distrati?
e cald afara mai stai si de vorba,e mai bine aici la racoare!!!
Danutza,tot ocupata esti?
Alex,Ana,Puf,Cicina......
Vio
violeta69 spune:
Fetelor,eu nu mai am de ce sa disper......
dupa ce am trecut cu tatal meu prin atatea necazuri, a urmat mama mea,Dumnezeu sa-i ierte,apoi anii aceeia de calvar cu sotul meu,divortul......urmat de luni de durere si suferinte........ce credeti ca mi s-ar mai putea intampla!?
acum stiu ca pot duce orice,dar pe de alta parte stiu ca nu o sa mai duc "chiar orice"......
pt. ca ma gandeam odata ca parintii mei m-au parasit fiindca atat a fost viata lor si,sigur,nu m-au parasit fiindca au vrut asta....pe cand el a facut totul constient,a plecat ca asa a vrut el,a divortat tot ca asta a fost dorinta lui......in concluzie m-a facut sa sufar fiindca asa a vrut el!
si cu toate astea am ales sa iert,nu stiu cand am sa uit,aici e o problema!
probabil ca voi avea cosmaruri totdeauna,dar asa am ales........sper sa nu fi ales din nou prost!
in fine,asta voiam sa spun ca orice ar fi eu stiu ca nu am sa mai sufar pt. nimeni,ca tb. sa discut deschis si calm toate problemele,chiar si cu individa asta.....desi,sincer,ma indoiesc ca as pute-o face sa priceapa ce rau a facut si ce vrea sa faca mai departe........pt. ca intr-un fel o inteleg,ea lupta asa ca in ultimul razboi,e pe viata si pe moarte,oricum nu mai are ce pierde!!!
cat despre testele pt. copil nu prea mai are ce face,nici nu vrea,cica vrea sa scape si ca ma deranjeaza ca-i da cateva mil.pe luna?!
sa presupun ca a pus benzina si a mers cu masina la serviciu?
ca el stie ca e al lui ca are parul ca al lui,ca individa e blonda si copilul are parul inchis.......
si ca ce daca nu-i al lui,i-a promis ca-l trece pe numele lui si gata......
iar eu ca sa ma protejez o sa ma gandesc ca am luat in grija un orfan de la casa de copii si o sa cred ca fac un bine......
ca de ziua copilului am fost si i-am cumparat cadou impreuna,de fapt la initiativa mea am luat cadoul,eu l-am ales,eu l-am pus sa i-l dea......
ca dl. sot al meu nu are instinct patern,oricum nu l-a vazut pe copilul acela de mai bine de 10 luni si nici nu-si doreste,mi-a spus ca nu simte nimic pt. el,e ca si cum ar intalni orice copil pe strada....si acum oricum e mic,cand va mai creste va vedea,dar decat sa-i spuna copilul meu ceva cand va fi mare mai bine sa-i spuna celalalt pt. ca oricum nu si l-a dorit,adica nu l-au facut de comun acord....
sincer,problema asta cu copilul individei ma depaseste,incerc sa fiu echidistanta,si nu cred ca am sa reusesc......nu copilul ar fi problema, ci mama copilului pt. ca ea se foloseste de copil ca sa-l atraga pe sotul meu.......
intelegeti voi ce vreau sa spun.......
sper ca nu v-am incurcat,
Aelita,nu te-am uitat si pt. tine
Vio
Alexmona spune:
Ciao fetele!!!!
pe unde sunteti ???
cand vin eu , plecati voi???
Aelita ...vrem sa stim si noi ce va fi bb!!!Multi pupici.
Vio, ...viata asta nu e tocmai cum ne-o dorim!!!!Asta vedem toti , mai mult sau mai putin.
Se pare ca cararea pregatita pentru tine in viata a fost cu ceva mai multe obstacole , dar tu esti o persoana puternica .
Ai tot respectul meu!!!!!
Viata merge inainte , iar tu pasesti cu demnitate pe drumul ales.
Sper din tot sufletul ca de acum inainte sa cunosti cu adevarat blandetea bunatatii si a fericirii.
o parte din ea ti-o aduce zilnic copilasul tau.Pupici .
Elas ...pe unde esti???
Da-mi un semn de viata.
Esti bine???
FETELEEEEEEEEEEEEEEEE mi-e dor de voi.
Va pup
fleur-de-lis spune:
Buna dragele mele si va multumesc din toaata inima pentru urarile de bine si caldura voastra sufleteasca!!!!!! Va iubesc foarte mult si ma simt minunat datorita voua!!!Vio, fii tare si curaj!!!!! Ai tot sprijinul din partea noastra!Cicina, acum inteleg de ce erai asha indignata atunci! Pasarea pe limba ei piere si dupa cum ai vazut regula s-a confirmat si in cazul respectiv! Si fetele de acolo sunt SUPERBE!!!! Iar tu esti de milioane!!!!Alexutzu, in sfarshit! Pe unde ai umblat? Zici ca e spre bine?!!!! Sa dea Dumnezeu!!! Ce-ti mai face baietelul?Aelita, tzinem pumnii pentru joi!!!! Sa ne anunti neaparat ce este in burticutza, mii de pupici pe bebelashul din burtica!!!!Pufuletz, iti multumesc din suflet pentru cantare!!!Mei, fetelor,Totushi nu e asha de negru dracul cum pare. Ma plinsesem voua ca nu mi s-a intamplat nimic special de ziua mea. Ei bine, ieri (a doua zi dupa...), sotul mi-a facut o mare surpriza cu 30 trandafiri, masa, cantare de "Multi ani traiasca!", cadou, atmosfera calda si cuvinte frumoase.Si-a dat seama probabil ca m-a facut sa sufar. A incercat sa-si repare gresheala si am vazut ca a facut-o sincer.M-a impresionat, mi s-a inmuiat inima si m-a facut sa nu mai fiu asha suparata pe el! Iaka asha, fiecare om are o slabiciune!Trebuia sa va spun si voua ce s-a intamplat.Hai pa, va pup si merg sa-mi caut de treaba, invatzat, curat, de mancare si sa-mi mai caut si de lucru.
Alexmona spune:
Draga Fleur , frumos gestul din partea sotului.Bravo lui.
Sincer ma bucur pentru tine!!!!
Numai bine iti doresc si sa uitam fetelor de necazuri.
VREAU ZAMBETEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup
Alexmona spune:
ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
voi ati luat-o in serios???
Pai ati plecat toate si m-ati lasat singura???
Vreau sa va aud!!!!!acum m-am adunat de pe drumuri si voi plecati????
Diego va transmite pupici multi.
E foarte ocupata!!!!Dar va iubeste mult si ii e dor de toate!!!!
Dandush ...unde esti????
Esti suparata pe mine???Hai , ca spal toate vasele , toate cestile de cafea , dar veniti inapoi!!!
Acum vorbesc frumos , dar daca nu veniti mai repede va bat la
Serios!!!!
PUPICI
Dar , daca nu sunteti la apel in urmatoarele 24 de ore vai de ...la toate!!!!!
cicina spune:
Cu calm si rabdare se pun la punct toate problemele ca doar de aceea se spune "incetu cu'ncetu se face otetu'".
Fleor, te repezisi la el saracu'. Sa fie vorba intre noi, mai trebuie un pic scarmanati asa dau mai mult randament sa gandeasca cu bibilica nu numai cu ....
Ana, mai las-o incolo de bucatarie si povesteste-ne din tinerete, ca tare ma unge pe suflet cum le zici.
Aelita, abia astept sa aflam ce e, asa santem moase toate.
Alex, va bene cosi.
Dandusha, pai nimic de la Tokio?
Puf, ai intrat pe site la www.guraportitei.ro ?
Vio, cararea vietii tale a avut multe obstacole, si nu din cele mai usoare. Pierderea ambilor parinti e o durere mare, un gol in inima care nu poate fi astupat cu nimic, numai mangaiat de amintirea lor si cu alinarea ca de acolo de unde sant vegheaza asupra ta si-ti da forta de a merge pe un drum mai neted. Dumnezeu sa-i ierte.
Forta de care dai dovada, e in mare masura datorita lor, iar daca in momentele de slabiciune, sa stii ca cel putin eu, voi fi alaturi. Voiam sa spun o singura chestie, daca-mi permiti: nu sant banii care cresc un copil ci afectiunea, dragostea (am simtit asta pe pielea mea).
Oricum, sper ca vei fi si tu la intalnirea noastra pe care o organizam in Buc la venirea mea.
Sper sa avem stiri de bine si de la celelalte.
cicina