Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
aelita spune:
roana,eu zic ca faci pauze dupa cum te simti tu.nu cred ca e musai sa opresti din ora in ora daca tu te simti bine.
eu tot tratez cu mandra mea(sau mandrul)
i-am promis ca de data asta va merge si tati,si sa faca bine sa i-o arate macar lui ca prea pupa burta toata ziua.
eu nu mai am rabdare,fetelor,daca maine nu aflu voi fi foarte dezamagita .nu o sa mai am rabdare pana la urmatoarea,la sfarsitul lunii august..
asiza spune:
MULTUMESC fetelor care mi-au raspuns...Ia uite...va tare tare apasat!
Roana, da' unde mergi? Si noi plecam vineri dimineata la munte, in Fagaras, cam 250 km...eu calatoresc mult de obicei, insa acum nu stiu cum o sa ma descurc...
Bamboletta, cred ca tati vostru e ...eu l-am vazut ieri la eco pe bb meu ca misca de numa...da' io nu-l simt inca...si deja nu mai am rabdare...trebuie sa-l rugam pe tati al nostru sa vorbeasca cu el....poate pe el il asculta, ca io degeaba il rog sa miste mai vartos !
Oana 17+
roana spune:
Asiza draga merg in judetul Dambovita acolo de unde era bunica mea ca trebuie rezolvat cu niste acte. treburi administrative.
si eu de obicei merg mult si calatoresc de numa, si am mers in sarcina asta de numa si u am avut deloc probleme sper ca si maine sa fie la fel.
Si da Aelita bine zici voi opri cand simt.
va pupicesc again
asiza spune:
Aelita, si noi tare am sperat ca ne va spune ce e, fetita sau baietel, insa nu s-a vazut bine...E adevarat ca medicul si-a dat cu parerea spunand ce e...ca parca asta s-ar vedea, dar nu e 100% sigur. Atunci eu si sotul meu am decis sa nu-l bagam in seama, mai ales ca noi ne asteptam la fix altceva...asa ca poate la o viitoare eco ne va spune SIGUR! Ce pot sa-ti spun e ca intr-adevar am fost foarte dezamagiti...mai bine pregatiti-va sufleteste ca nu veti sti...si cu atat mai mare va fi bucuria daca se va vedea! Bafta...
Oana 17+
aelita spune:
as vrea sa ma pregatesc eu sufleteste ca nu sunt,dar numar saptamanile de mult,si acum numar zilele,orele..
eu sunt nerabdatoare de fel,asa ca nu am ce face.
probabil o sa imi treaca si o sa iau iar la numarat pana la sfarsitul lui august,dar tare as vrea sa ma intorc maine fericita.
nici la nume nu ma pot gandi..parca nu pot sa vorbesc bien cu bebe,ca eu vorbesc ca si cand ar fi fetita,si apoi ma gandesc: daca e baiat sis e supara?poate de-aia nu vrea sa miste tare sa il simt si eu,ca eu ii vorbesc numai ca la fetite,si s-o rusina,si-o tine cucu-n mana :))
voi ii cantati la copil?eu m-am trezit o data ,dimineata ca-i cantam .si m-am oprit deodata ca m-am gandit ca el zice: hai,mama,las-o naiba de treaba,la ora asta nu ai altceva mai bun de facut decat sa ma trezesti pe mine cu lalaieli ??
cred ca si-a astupat urechile,bietul copil.
roana spune:
Vai Aelita esti o scumpa
Eu vorbesc cu bebele meu dar parca nu ii pot spune pe nume
oare de ce? Alex il cheama dar mi-e greu sa ii zic pe nume. ii zicem tot bebe sau miscaretzul sau miscaciosul.
Sper sa ma obisnuiesc.
Asa ca poti sa ii canti linistita si noi ii punem muzica.
aelita spune:
eu l-am poreclit alianul.de cand i-am auzit inima si facea ca alienii in vant !
eu nu stiu cum fac alienii in vant,dar cred ca asa fac.
ce sa fac eu pana maine si cu ce sa il santajez ???
ii spun ca ii face freza nenea,ca il pozeaza.
stiti bancul cu broasca la pozar? ii spune pozarul: broasco,ai gura cam mare,o sa iesi ca naiba in poza,cand zic eu "pasarica" tu sa zici "bombon".si asa iti iese gura mica .
se aseaza broasca,si cand zice ala "pasarica",ea se fastaceste,UITA,isi aminteste caera ceva dulce si zice: MAARME-LAAAAAA-DA!
pai voi ii puneti muzica!1! eu il terorizam la 6 dimienata cu vocea mea de ciocarlie !
alexandra_25 spune:
buna burtici....
Multumesc fetelor care mi-au raspuns....bamboletta,miro,asiza,aelita,luly,miro,dolores......oricum m-a ajutat mult raspunsul vostru....sunt mai curajoasa........vorba vine.....
Dolores si eu ti-am dus lipsa.....ia uitat-te in urma sa vezi ca am intrebat de tine..........si imi pare rau ca nu te-ai simtit bine.....
Fetelor.......tati e suparat...ca bebita nu vrea sa ii faca nici un semn...aseara atata a mai vorbit cu el si a pupat burtica si el nimic....de fapt nici eu nu simt cand pun mana pe burtica....probabil din cauza ca sunt mai plinutza....
Ieri nu v-am spus ca am dat un examen pentru un post la primarie de inspector la serviciul de asistenta sociala...si acum am aflat ca l-am luat....maine mai am interviul....sper sa fie totul ok....imi voi schimba serviciul.....
Va pupic pe toate
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
sorry.....nu stiu ce am facut de am lungit in halu ala pagina.....
Alexandra , poti sa editezi mesajul, stergand spatiul.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)