Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 15
Zina spune:
Miro, Dolores, multumesc pt.raspuns.
Miro, eu mi-am luat deja centura prenatala, o port, dar nu tot timpul. Imi tine burtica mai bine. Am comandat-o pe net si a costat 150Ron. Este f.buna, cel putin pt.mine. Se da pe marimi, in functie de saptamana in care esti si de greutatea corporala.
Pupici,
Zina 24+
dolores spune:
multumesc miro...la fel, poate mai mult se simte si cand nu esti tu....
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Zina spune:
Asiza, merci pt.raspuns. M-am mai linistit. Nu stiu pe unde am citit de chestia asta cu colul si burtica joasa, sa stii ca nici asa nu e bine, sa stai toata ziua si sa cauti informatii, la un moment dat in loc sa fii linistita, te agiti mai tare...
Tu la cine mergi in Cluj? Eu ma duc la Sp.Stanca.
Pupici,
Zina 24+
bamboletta spune:
buna burtici!!!!!
azi suntem f.fericiti,aseara tati la simtit in sfarsit pe bebe ,se tot chiunuia el de ceva timp sa simta si el ceva da nu reusea si aseara in sfarsit bebe sa hotarat sa conunice si cu tati
Laura felicitari ca ai ales sa renunti la fumat si succes la urmatoarea eco sper sa te linistesti
Alexandra si eu cred ca ar fi trebuit sa faci deja toxoplasma,eu deja am facut analiza a doua oara si e totul ok,ma mir ca nu ti-a zis medicul pana acum sa o faci
asiza spune:
Zina, si eu tot la Stanca, la dr. Sbirciu. Tu la ce medic esti? Vei naste in Cluj?
Fetelor, poate dati o geana si pe la ce-am scris eu mai devreme si-mi raspunde si mie cineva...dintre cele care stiu bineinteles...Pupici la burtici...
Oana 17+
dolores spune:
eu eco morf fac sambata..la 21 de saptamani fara o zi
quote:
Originally posted by asiza
Tot eu sunt.... N-am somn de vreo 2 ore asa ca bantui pe net...
Mai are vreuna dintre voi rezultatele masuratorilor de la eco morfologica cam pe la varsta mea de sarcina...17 sapt si ceva zile????? Pleeeeease, daca da, puteti posta aici valorile pentru o comparatie!? Multumesc si pupici...
Oana 17+
dolores 20+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
Este greu sa pierzi, dar mult mai rau este sa nu fi incercat niciodata sa reusesti
Lavinia_P spune:
Laura,
CHiar daca simti ca nu mai poti, gandeste-te ca macar 5-6 luni trebuie sa rezisti.Cand stii ca e ceva temporar ai sanse mai mari sa suporti.Dar succes oricum ar fi.
Lavinia 21
Laura13 spune:
Asiza eu stiu ca eco morfologica se face intre 20-25 sapt. Oricum rezultatele mele de la 22 sapt sunt trecute pe la pagina 6-7 capitolul acesta. Altele nu am.
Pupici
Laura si bebe strumf
aelita spune:
bamboletta ce fericita trbuie sa fii ca a simtit si tati!! abia astept sa il simt si eu,macar eu..
asiza,eu inca nu am ajuns la 17,acum sunt in saptamana a 17a .
maine merg la eco,deci am 16 sapt si 3 zile.daca imi da masuratorile si toate cele,ti le trimit.desi e mai mic cu o saptamana ca tine,se pare.
data trecuta,la 13 sapt,nu mi-au dat nimic,habar nu am cat masura,cat cantarea,sau daca avea capul prea mare :))
mi-au spus doar ca ecografia e foarte buna,si atat.am luat-o si eu de buna,ce sa fac,si m-am dus la un particular,si maine sa vad daca e ceva mai vorbaret domnul doctor care-o fi el.
si iar numar orele si sper rau de tot ca maine sa aflu ce e!!
roana spune:
salutare fete cucuiete.
noi suntem foarte bine, miscaretzu tocmai da din craci cred a acum s-a trezit...
Fetelor care nu stiu ce au in burtica, tratati cu bebe-le sa stea frumos la poza sa vada nenea doctoru ce e.
Si tatii care ii simt pe bebelusi cred ca sunt super fericiti ca io il vad pe al meu cum imi pupa burtica si mangaie locul unde stie ca e capul. si ii tot spune la bebe ca e sufletul lui. ma topesc toata cand il vad.
eu o sa am un weekend prelungit. plec maine din oras. mi-e putin groaza de drum ca e lung dar sper sa imi fie bine. Sunt vreo 400 de km pe care ii fac maine dus si poimaine intors dar sper sa nu am pb. o sa fac un bebe calator ca l-am tot plimbat de la inceput. ce sa fac daca asa s-a nimerit?
Stiu ca trebuie sa fac pauze din ora in ora dar asta oricum sau numai daca simt ceva?
Va pupicesc pe toate