Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bravo cleomoni, sa ingrosam randurile printeselor!!! sa fie sanatoasa si frumoasa ca tine.

Ktrinel si 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

Dragelor,

Ma bucur ca si voi aveti cam aceleasi simptome cu mine si ca nu sunt eu paranormala. ;)
Miro, multumesc de muzica !

eu m-am bronzat pe picioare cu crema bronzanta.... ca la soare stiu ca nu am voie ......asa ca acum sunt ca si cum as fi stat o saptamana pe litoral:)
va pupic
D 20+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Cleomoni felicitari pentru bebelina. Te trec cu placere in lista ... sa se mai mareasca numar fetitzelor ... ca minoritatea asta ma omoara.
danita cu placere mama - urmareste tu mailul zilnic ... ca mai am o gramada de pus.
almo Dbunny e din Spania.

roana morocanosul meu nu e bine dispus fiindca nu iasa bine tavanul la bebelina in camera. Am obtinut doar atat de la el: pe site-ul ala nu conteaza mega ci minutele. SORRY. Deci doar 2 minute ai voie sa pui. Nu stiu exact cum se face.
Incearca intai sa pui filmuletzul ... poate ca il opresc ei la 2 minute. Daca vb prostii ... sorry.
De micit filmul ... cica se poate daca ai obtiune la aparat - sa stergi de exemplu inceputul filmului, finalul, exact o secventa .. .etc.
Mai multe nu am reusit sa obtin. Mai intreaba si tu ... oate stie al tau sot.
Sorry ... dar ma cam depaseste.

Miro24+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Buna seara. M_monique sa aveti vreme frumoasa in concediu si sa ai grija de bebelus.
Cleomoni felicitari pentru fetita.
Dolores cred ca tu m-ai intrebat. Ma duc la Medlife luni, 24.07 la 12.20. Stiu ca tu te duci pe 22.07. Mi-ar fi facut placere sa fim in aceeasi zi.
Va laudati fiecare cate kg ati acumulat in perioada asta. Sa va spun si eu ca am luat 3 kg, dar am o celulita pe picioare... Cum mai scap de ea? Ma gandeam la o crema anticelulitica, dar am citit pe forum ca ar face rau bebelusului. Dar nu o dau decat pe picioare. Cum ii poate face rau?

Noapte buna

Monica 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Miro scumpa multumesc,
asa a zis si sotul meu ca poate opresc ei la 2 minute.
vad eu maine ca acum ma intind in pat dupa ce vad totul despre sexcare e unul dintre preferatele mele.
Ma ucide spatele astas. o sa il pun pe tati sa ma maseze dupa film.
va pupic mult si noapte buna la burticute.

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

oncioiuella,bine ai venit ! ma bucur ca ai trecut cu bine problemele,acum greul cred ca a trecut.nu mai e mult si o sa vina bebe !
ai baietel ??

adinazot sper sa afli,iti tin pumnii,si eu am joi,abia astept sa aflu !sper sa nu imi faca figura ,ca stie ce mamica isterica si nerabdatoare are!

dbunny care e treaba cu unghiile tari si lungi ? inseamna ca ai fier sau ca nu ai ?

Laura ,nu te ingrijora !!! Bineinteles ca sunt greseli,mai ales in masuratori ! Peste tot am auzit,ori ca e prea mic,ori ca e prea mare,,si cand colo era copil normal !!!
Nu te stresa acum !!!

uite,si fetele iti spun ca e ok !!
ca si dbunny,am auzit la o mamica ,la fel,ii spusese ca are capul cam mare,bebe,de se cam speriase.si cand colo,s-a nascut un copil normal,ba chiar are capul mic fatza de alti copii.asa ca nu va mai luati dupa tot ce vi se spune ca mai rau va fac !

cristina,vacanta frumoasa incontinuare,in Dubai !
si ai grija cu camilele scuipacioase :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

multumesc pentru raspuns marinelaf si ar trebui si eu acum sa ma infurii ca mie nu mi-a dat nimeni un raspuns la intrebare.....dar eu va indragesc pe toate........
cleomoni felicitari pentru fetita.....iar sunt invidioasa pe voi....am 23 de saptamani si nu stiu ce am in burtica.....
Apropo de creme eu folosesc milupa ...e o crema nemteasca....desi m-am dat de la inceputul sarcinii tot am vergeturi....dar parerea mea e ca au aparut datorita faptului ca m-am ingrasat mult si normal pielea se intinde....
m_monique va urez concediu placut si sa aveti parte de vreme buna.....
Fetelor v-am mai spus ca sunteti norocoase ca stati in orase mai mari...aveti mai multe posibilitati...eu aici nu gasesc ce imi place....nici carucior...nici scaun de masina.....as vrea ceva mai de calitate.
miro asteptam poze cu camera...ce frumoasa va fi....printesa voastra se va bucura....
Dolores asteptam sa ne spui ce ai in burtica.....
Va pupices pe toate burticutele si pe bebei

23+

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

cleomoniiiiii URA URA URA !!!!!!!!!!! eu mor dupa fetite asa ca lasa-ma sa zburd !
vreau si eu fetitaaaaaaa !!

iulia p asa mi s-o intampal si mie.sa ne dorim noi una si sa fie alta ?
bineinteles ca important e sa fie sanatos! dar plecand de la premiza ca E SANATOS,ca nu se poate altfel,fetelor,decat sa avem niste copii sanatosi si frumosi,ei,ne permitem si noi sa ne dorim si ce sa fie :)

EU AFLU JOI !!!

danita si eu foloseam crema pe vremuri,dar stateam si un pic la soare,ca daca o foloseam fara soare,eu nu am ranbdare si nu o intind cum trtebuie si se cunoaste .
mai mergeam si la solar,dar deh,acum banuiesc ca e interzis.
am fost o zi la soare,dar nu se cunoaste nimic,am stat mai mult la umbra.dar o sa mai merg,vara e lunga.

aka
poate te analizezi tu prea cu lupa.cum sa ai celulita dela 3 kg in plus ?? nici nu se cunoaste,stai linistita si lasa lupa ! ca esti frumoasa oricum!
intreaba la farmacie ce crema ai voie.sau foloseste una buna hidratanta.

alexandra chiar nu stiu cum se manifesta toxoplasmoza .trebuia sa ii faci pisicii vaccinul respectiv.oricum,nu cred ca se manifesta asa,mai degraba e alergie la ceva .si ca sa scapi de-o grija in plus,fa-ti testul ,ca nu e mare lucru,iti ia sange si gata,intr-o saptamana iti spune .si du si pisica la veterinar .ii face si ei vaccinul,dupa analize,si scapi de griji toata sarcina.
de la pisicile din casa se spune ca nu iei,mie asa mi-au spus,dar asta pt ca se presupune ca sunt vaccinate !
decat sa stai asa cu frica,mai bine du pizica la analize :)

scuze,chiar nu stiu cum am sarit mesajul tau,probabil..sau s-a intamplat poate ca au venit niste musafitri la mine cand scriam,si nu am apucat sa citesc tot,ca de obicei eu iau la rand si raspund pe o alta pagina .

ai grija de tine si nu iti fa griji aiurea inainte sa stii ceva concret !plus ca din cate stiu,e grav in primul trimestru.
nu te stresa inutil ,lasa drobul de sare !! ca iti faci rau !

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna dimineata...

Ieri, asa cum era programat, am mers la eco morfologica...care trebuia sa fie 4D...insa pana la urma mi s-a facut doar 2D...va dati seama ce tura de nervi am tras, ca "capra" (scuze daca sunt mai sensibile printre voi) de la receptie nu stie ce vorbeste...In fine...Sunt totusi fericita ca bb e in grafic cu toate; mi l-a masurat peste tot, mi-a aratat fiecare particica a corpului in parte, am vazut inimioara cu cele 4 camarute (defect la inimioara nu are), am vazut sira spinarii (am eliminat si spina bifida), am vazut stomacelul, buza lui bb (care si ea parea normala, deci nici un defect). Placenta e ok, gr.0, colul lung si inchis. Concluzia: fat morfologic normal...de sex nu va spun inca, pentru ca medicul si-a dat doar cu presupusul, cica nu se vedea foarte bine...Asa ca mai trebuie sa mai astept vreo 4 saptamani pana aflu . Sa va scriu masuratorile si apoi vreau si eu sa le descifrez:

BPD: 43.51/18+2
OFD: 53/18+3
HC (cred ca asta scrie): 152/17+6
ASD: 36.1/17+3
AFD: 38/17+3
AC: 116/17+6
FL: 26/17+6

Cam astea sunt, unele dintre prescurtari le stiu, altele ba...intru sa ma documentez imediat. Facand o medie, sarcina are 17 saptamani si 6 zile!

Oana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buuuuunnn...si acuma sa raspund si eu la ce stiu...

Alexandra, in leg cu toxoplasmoza! Ia da tu fuguta si fa-ti analiza. Gatul sigur nu e sensibil din cauza asta, pentru ca de cele mai multe ori boala nu are nici o manifestare...esti doar purtator si poate afecta bb, de aceea se recomanda testul in sarcina doar. Eu am avut doi motani, cu toate vaccinurile si deparazitarile facute la timp, dar tot mi-am facut testul Au iesit negative ambele valori, adica nici nu am boala, dar nici imunitate nu am bineinteles. Toxoplasmoza este una dintre analizele absolut obligatorii in sarcina, mai ales daca ai pisica prin preajma. Aaaaa....si nu ti-am raspuns pana acuma deoarece abia azi dimineata am intrat sa va citesc. Si mersi pt felicitari...lasa ca e bine ca nu stii cu ce se mananca analiza pe care-am facut-o eu...e vorba de RH...eu sunt neg si sotul poz, iar sarcina trebuie supravegheata mai atent doar...Insa nu-i nici o problema!

Laura, mai mergi la un medic inainte de a face o tragedie din asta!!! Oricum, ca si o recomandare de la o fosta fumatoare, care adora pur si simplu sa fumeze (adica io-s aia), lasa-le-n mama lor de tzigari deocamdata...nu te gandi ca renunti de tot, gandeste-te la o perioada de abstinenta pana termini si cu alaptatul...Eu sper sa nu ma mai apuc vreodata, dar acum e cel mai important sa-l lasam naibii de viciu care ne poate afecta copilutul drag!

Deny75, noi deocamdata mai avem loc in pat...noroc ca e patul mare, mare, ca altfel nu stiu ce ne-am face...ca io nu pot dormi bine daca nu-l simt pe-al meu langa mine!

Raluca, bine ai revenit...am vazut pozele cu tine si Dandusa...si tare frumoase sunteti amandoua!

Cleomoni, felicitari pentru ...

Pentru fetele din Canada: Cat costa o eco la particular acolo? Si cate eco pe parcursul unei sarcini sunt acoperite de asigurarea de sanatate?????

Dorsilia, imi pare tare rau ca trebuie sa spun asta, insa nu mi s-a parut ca ai fost laconica si glaciala, ci foarte acida, chiar tendentioasa...imi pare rau, asta s-a simtit din tonul mesajului! Oricum, bineinteles ca e bine sa trecem toate peste asta si sa ne bucuram de sarcina si bb-ei!

Pupici pe burtici!

Oana 17+

Mergi la inceput