Astenospermie - exista tratament?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uic9999 spune:

Melutzica: multumesc, s-a notat, il trimit azi la plafar.
Nusy: multumesc, ti-am trimis si un PM, ca mi se pare ca ai dreptate. Trebuie aflata cauza, ca sa stiu ce ii dau. Poti sa imi raspunzi aici, pe PM sau pe uic9999@yahoo.com.
Orchis: de asemenea ai dreptate. O sa ii fac o programare la dr. Soare.
Aurelia: sotul meu si-a facut doar 2 spermograme, ca atat i s-a cerut, ca sa zic asa. Nu stiu ce alte analize ar trebui sa faca. Poate dr. Soare ne lamureste.

Astept datele de la Nusy si incerc sa ii fac o programare cand se poate. Oricum dr. Niculescu mi-a spus ca IA-urile le incepem de-abia in septembrie, asa ca avem timp sa aflam si sa corectam cat se poate pana atunci - la al meu sot.

Va multumesc si va pup!

Silvia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Silvia , ti-am trimis PM-ul.
Melutzica : cu multa placere!Daca a facut deja 10 zile nu-i mai da.Reia luna viitoare inca 10 zile.Iar BU...la greu!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irima spune:

Chiar daca am citit cam tarziu despre subiect tin totusi sa spun si eu cate ceva. Poate ajuta, daca mai este nevoie. Doctorul meu i-a dat sotului meu sa ia 2 pastilute, dimineata: una de apilarnil si alta de ginseng. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Buna fetelor,

Acceasi problema si la noi: astenospermie severa. Tratamentul cu Potent Power, zinc, acid folic l-a facut si sotul meu si dupa el i-a iesit o spermo si mai proasta. Nu cred ca e de vina tratamentul ci ...pur si simplu asa a iesit. Cine stie ce-i mai influenteaza.
Aurelia, povesteste-ne ce-ai facut la Calomfirescu?

Va pup, Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ma alatur si eu grupului cu asteno. De la normospermie am ajuns si noi la asteno. Sotul fuma mult si eu fumam dar muuult mai putin - 2 tigari pe zi, doar cand ieseam undeva ajungeam la 5-6 pe seara, sotul insa depasea pachetul. De mult ma chinuiam sa-l conving sa renuntela fumat in primul rand pentru ca stiam cat cauzeaza la bebei si in al doilea pentru ca sotul a avut anul trecut pneumonie (atunci a facut pauza de la fumat 6 luni) si i se recomandase sa lase viciul asta de tot. Ei bine cu rezultatul asta am reusit sa-l conving - si n-eam lasat amandoi de fumat. Avem 6 saptamani deja.

Sotul ia oxi-zinc, ginseng, naprasnic si il pun sa manance cat de des posibil miere si polen.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia77 spune:

Pentru ca m-ati intrebat o sa va raspund dei in ultimul timp nu prea am avut nici un chef sa scriu.Sunt desumflata rau de tot.
Am fost la Calomfirescu pentru ca sotul meu are si o problema renala.La un consult amanuntit ne-a spus ca problema nu este de la rinichi ci doar factorii de stres tutunul,bauturile cu cofeina sotul meu bea foarte multa cafea pepsi si cola.Pentru inceput ne-a recomandat sa-si schimbe stilul de viata sa nu mai bea bauturi acidulate sa mearga mult pe jos,sa nu mai fumeze sau macar sa reduca tutunul,sa nu mai bea cafea si ne-a spus sa cat mai des.Problema lui nu este una medicala ci una cauzata de factorii de mediu.Ne-a spus sa facem asta si sa revenim peste sase luni.El a zis ca nu exista remedii miraculoase in astfel de cazuri pentru ca sotul meu are hormonalele OK,ci doar mult efort de vointa pentru a-si schimba mediul de viata.Cam asta a fost tot.Mi s-a parut ca omul este bine pregatit si nu ne-a facut sa credem ca totul se va rezolva.Ne-a spus ca exista posibilitatea ca spermograma sa se imbunatateasca.A si ne-a cerut ca data viitoare sa -i ducem una facuta la IDS.
Acum sotul meu urmeazxa sfaturile doar cu fumatul nu se prea poate abtine.De la 1 kg de cafea tare pe zi nu mai bea nici una,nu mai bea Pepsi cole decat sucuri naturale.
Dumnezeu o alege ce-o mai fi.
Am uitat sa va spun ca i-a facut si eco testicular si a zis ca nu este nici o problema de varicocel sau asa ceva.
Va pup dulce si va doresc sa aveti puterea sa luptati.
Eu nu prea mai am asa ca luna asta mai incerc o inseminare pentru ca nu mai pot spera intr-o minune.Daca nu voi incerca si fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Sa pun si eu reteta `noastra` pt asteno:
Miere in fiecare dimineatza pe stomacul gol o lingurita. Al meu sotz o amesteca cu lapticul de dimineatza..
15 picaturi de propolis/2 ori pe zi, dizolvate in ceai sau apa
1 linguritza polen prospat/2 ori pe zi. Vitamina E naturala(ulei de germen de grau), nici un mezel, coca cola la minim, multe fructe, legume, fructe de mare, si totul gatit cu ulei de masline.
Nici noi nu fumam, nu bem, dar stresul si nervii din viatza de zi cu zi is in frunte.
In plus medicul i-a recomandat niste pastile pe baza de hormoni(progesteron cred), dar bineinteles ca i-a zis ca n-o sa functioneze, si ca ne-o trimite dupa 3 luni de tratament cu aceste pastile la IA.
Nu stiu ce a fost, dar rezultatul nu s-a lasat asteptat. Dupa 20 de zile vedeam dublu: 2 liniutze roz !!
Succes
Dbunny31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Aurelia, nu mai fi suparata. Daca sotul tau incepe sa-si schimbe stilul de viata asta e foarte bine. Cu renuntatul la fumat e mai greu, stiu din proprie experienta. Noi fumam amandoi si inca n-am reusit sa ne lasam. Dar nu trebuie sa te lasi coplesita. Solutii exista: IA, FIV si chiar natural; minuni se intampla. Trebuie sa accepti situatia si sa lupti in cunostinta de cauza. Te pup si iti doresc sa vina si la tine bebe.
Dbunny sa ai o sarcina usoara si sa nasti un bebe sanatos.

Mergi la inceput