Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-
Raspunsuri - Pagina 26
valentinag spune:
Ooooo,Mihaela ce veste minunata!
Felicitaaari,sa fie intr-un ceas bun!Sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos!
Anca,am vb. eu cu tumpi,e bine,da nu-i acasa!
PS:e cald si bine sub paturica
"La vita e bella"
poze
Liana30 spune:
Mihaela Felicitariiiiii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."
.................................
Impotriva banarii luiJocelyn
"Nimic nu-i imposibil!"
Anca Wish spune:
Sarcina usoara, Mihaela draga! Ma bucur tare mult pentru tine.
Vale, ma bucur ca e bine. Stiu ca zilele astea urmeaza sa fie ziua ei, dar nu stiu exact cand. Daca ne citeste, vreau sa-i urez la multi ani, sa-i spun ca mi-e dor de ea si ca-i doresc numai bine.
Tie, Vale, iti sunt datoare cu o intalneala, dar nu-mi purta pica ca nu am facut-o pana acum. O sa-ti explic in curand.
asi spune:
Mihaela felicitari!
Sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen.
Razvan(07 martie 2004) si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Kariris spune:
Mihaela felicitari!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si mumos!
Ancuto tu cu toate zilele de nastere ai asa mari probleme? sau doar cu ale scorpioancelor???
Pai tu crezi ca eu o sa te sun an de an sa-ti spun "Buna Ancutzo! Te-am sunat sa-mi spui La multi ani, ca azi e ziua mea"????? Nu, mamica, la un moment dat trebuie sa tii si tu minte...vezi ca poti sa-ti pui reminder in telefon...
Anca Wish spune:
Eu am probleme si cu tot ce inseamna numere. Nu-ti amintesti ca, dupa 2 ani de cand aveam cardul, i-am uitat PIN-ul. Ba, mai mult, mi-am facut cerere de "reconstituire" a PIN-ului si am uitat sa ma duc sa-l iau de la banca pentru simplu fapt ca aia mi-a zis sa merg "dupa 7 zile". Daca-mi zicea, martea viitoare, as fi tinut minte
Dar, am o rugaminte la tine. Poti ca anul asta sa ma suni cu 2 zile inainte, ca sa pun si subiect pe DC?
Sar'na!
Tmihaela spune:
Buna dragele mele,va pupic pe toate fara exceptie si va multumesc tuturor pentru urari.
Mihaela
gogosar spune:
FELICITARI DRAGA MEA MIHAELA.ITI SCRIU SI AICI, CU TOTUL CA EU TE-AM FELICITAT DE MULT...SA AI MARE GRIJA DE SAMBUREL, DE TINE SI BINEINTELES DE TATI.
ANCUTZA,ziua lui Tumpi e pe 24 octombrie.
ANCA
http://community.webshots.com/album/553886595QCiLfk
"Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra"
Kariris spune:
Multumim gogosar! O sa uite Anca sigur...dar o s-o anunt eu telefonic odata cu ziua mea de nastere pt. ca sunt f apropiate!