Loc de intalnire pt.vechile aspirante-cap4-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

MADYN e frumos foc sa'ti traiasca!!
"Doamna" ai pus'o grabestete ca'l pierzi de ginere

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Madyn, ce dulce e puiul tau!!! Seamana cu tine! si tu esti frumoasa si ti se citeste o fericire in ochi...! Bravo! Sa-ti traiasca pruncul si sa fiti sanatosi si sa cresteti mari, sanatosi si fara probleme! Ai lapte?

Dandana, poate ne trimiti si tu pozici cu bebelusha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

lachi, nu prea am iar pt. stropul ala care e BB ma cam chinuie ! Dar asta e, mai sint si mici, mici neplaceri!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Frumos bebe si frumoasa si fericita mamica. Dar, Madinutzo, de incuscrit, ne incuscrim, dar cred ca Mihaita va fi licentiat cand viitoarea lui va veni pe lume

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

mady, sa-ti traiasca mumuselul, sa fie sanatos si mancacios si tu sa ai daca nu " laptaria lui Enache",macar suficient cat sa-l hranesti cu laptele tau, asa,vreo 4 luni.
Dana, asteptam si de la tine poze cu bombonica.

Pup toate fetele, chiar daca vad ca v-ati dat iarasi la subsol.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Salutare fetelor
Eu nu prea sunt in forma buna azi ca pe Razvan l-au apucat insomniile.Abia acum am reusit sa-l conving sa doarma de azi noapte de la 4 cand l-au apucat povestile si distractia.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Am fost o veche aspiranta, pt. cateva zile am trecut la gravitutze, dupa care m-am desumflat de tot (SEU), m-am operat si o sa revin cand voi putea alaturi de voi. Fiti tari, caci vom reusi sa trecem peste toate. Inclusiv peste incapacitatea medicilor de a da un diagnostic corect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moldoveancooo eu sunt aci..la bine si la greu..
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine. Priveste viata cu ochi de invingator !
am scris aici ca acolo nu mai e nevoie de el..poate va ajuta!!
sper sa va ajute!!
acum ma opresc pentru ca's suparata rauuu si nu vreau sa mai zic nimic ca nu cumva sa deranjez la balcon

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Of, Tabitha, nu stiam. E vina mea ca nu prea mai citesc la alte subiecte.
Imi pare rau!
Sper sa depasesti momentul repede si sa te reintorci optimista.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

anca: stai linistita. Abia ieri seara am aterizat de la spital. Am descris pe larg povestea sarcinii mele la cap. despre SEU, caci acolo mi s-a parut normal sa o fac. Daca vreti detalii, intrati acolo ca sa vedeti de ce sunt in stare unii medici... Nici macar diagnosticul nu il pun bine. Sper ca macar treaba sa si-o fi facut bine in timpul laparoscopiei.

Liana:

Mergi la inceput