Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 5
alincic spune:
Buna fetili!!!!
Vad ca toate cele de la birouri se pregatesc de plecare.
Va spun la toate un we cit mai placut,si drum bun OXI,
Sa va distrati de minune toate care va duceti la mare ,sa aveti un timp cit mai frumos si sa fiti ca ciocolata
Eu scriu de la birou (sotzior),acus mergem la aeroport sa intilnim neamurile.Nu ne-am vazut de 2ani jumate.TOTI AU EMOTII,in special parintii si fratele mai mic,toata saptamina numara zilele pina ii vine fratele din "America".
Saptamina care vine,slaba speranta sa intru pe net,dar va pe toate, si cum se spune---aveti grija de voi.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
Balbina spune:
Alincic, cred ca petreceti foarte frumos cu rudele sosite de prin strainataturi Sper ca e vreme frumoasa si in Moldova, ca sa puteti pleca undeva la iarba verde.
In Bucuresti e o vreme caniculara, care se pare ca se va mentine si in urmatoarele zile. Asa ca nu stati in case, ci dati buzna la mare sau macar la stranduri!
------------------
Numai bine,
Natalia
Balbina spune:
MULTI ANI TRAIASCA, MULTI ANI TRAIASCA, LAAAAAA MUUUUULTI AAAAAANI!!!
CINE SA TRAIASCA, CINE SA TRAIACA, LAAAAAA MUUUUULTI AAAAAANI!!!
CORNELIA SA TRAIASCA, CORNELIA SA TRAIASCA
LAAAAAA MUUUUULTI AAAAAANI!!!
Sanatate, fericire si tot binele din lume iti doresc!
Si pe linga astea, o sarcina usoara in continuare, o nastere sprint si un bebe sanatos!
------------------
Numai bine,
Natalia
Natta spune:
Draga Cornelia,
La multi ani, multa fericire, dragoste, belsug, cadouri frumoase, sanatate, zambete pe buze si tot ce iti doresti si mai ceva pe deasupra. Sa te bucuri de viata asa cum stii tu sa o faci si sa iti fie numai soare in casa.
LiliaToma spune:
La multi ani, Cornelia! Multa sanatate si mult noroc! Sarcina usoara in continuare!
La multi ani, Amedeo! Sa cresti mare si voinic!
Eu nu mai am net acasa asa ca nu prea am cum sa intru prea des. Dar va pup pe toate si mi-e dor de voi.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Crinia spune:
Buna
Eu iarasi am racit si parimi-se ca de data aceasta e o laringo-faringita cu trecere in bronsita, dar nu numai eu si Lucian are otita. M-am saturat...nu inteleg ce-i in MD ca de cind am venit suntem bolnavi eu si Lucian intruna.
Cornelia felicitari cu ZIUA DE NASTERE!!! Iti doresc sanatate, dragoste din partea la cei dragi, fericire, o sarcina usoara si un bebe sanatos. Pupici
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
lia_c spune:
'neata
Fetelor, va multumesc frumos p/u urari!
Noi nu eram hotariti cind facem ziua de nastere si abia vineri seara tirziu am hotarit ca petrecerea o vom face simbata viitoare... Daca as fi stiut ca n-o facem in we asta, bateam gong-urile sa va string vineri la o prajitura
Aseara am stat doar cu parintii, bunica si fratele la un gratar...
Corina, imi pare f rau ca iarasi ati racit... Saracutii de voi, mai ales cind afara e asa o caldura! Probabil clima de acolo e mai buna decit cea de aici... sau poat epe aici locuiesc mai multi virusi
Lilia, imi pare rau ca nu aveti net, dar mai scrie cind apuci despre Amelia! Sedintele de masaj gata?
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI CORNELIA!!SANATATE, FERICIRE, O SARCINA CIT MAI USOARA SI O NASTERE FULGER!!
La multi ani Amedeo, baiat cu ochi ca cerul!!Fetelor noi eri am fost la prima impartasanie!!
A fost copilu meu un ingeras, sa nu fie de deochi.
Vad ca lumea pleaca in vacanta, sa aveti o vacanta cit mai frumoasa!!
Noi anu ista nu ne ducem nicaieri, si la anu slaba nadejde ca ajungem undeva.
Dar va asteptam la noi!!
O saptamina cita mai buna!!(fara raceli si cu internet!)
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Balbina spune:
Karina, vai, ce nasol ca sinteti iar bolnavi am auzit ca e un fenomen frecvent pentru cei care schimba clima, din pacate. Insanatosire cit mai grabnica!
Diana, felicitari fetei pentru prima impartasanie!
Si lasa ca o sa mergeti in vacanta toti trei impreuna, cind va mai creste Natalita nitel.
Cu privire la intilnirea din Chisinau:
Am vorbit cu Cornelia azi pe messenger si am ajuns la concluzia ca duminica, 6 august, ar fi perfect. Ce parere aveti, chisinauencelor? Va rog sa veniti cu propuneri.
------------------
Numai bine,
Natalia