Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 29

Balbina spune:
Karina, am uitat sa zic, ce frumos v-ati distrat, cred ca asa reuniuni sint indeosebi placute pentru moldovenii plecati pe meleaguri straine, te simti parca mai aproape de casa.
Cornelia, le-ai remarcat si pe alea? ma bucur ca ti-au placut.
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze

alinkav spune:
Salut fetelor!
Trec direct la subiecte discutate pe aici!
Liuda, stai linistita, eu cred ca nu exista nici o gravida, careia nu i s-ar intari burtica. Eu asa pateam de cateva ori pe zi, cu cat sarcina era mai avansata cu atat erau "contractiile" astea mai discomforte. Mie medicul mi-a spus sa iau Nospa. Si mi-a spus sa ma alarmez, doar daca voi avea dureri de spate(mijlocul), si in josul burtii, ca la ciclu. Deci eu zic, sa nu te panichezi singura!
Acum ma gandeam sa ma uit la pozele noi.
Si ma gandeam la Elena, care probabil e in pregatiri pe ultima suta!!!
Mult succes!!
Cornelia, ma gandeam si eu la niste nume de fetite, si e tare greu de decis. Imi doresc o fata pe viitor, si daca e sa fie fata, cred ca am sa-mi bat capul rau de tot, pana sa ne decidem!
Nati, felicitari ptr fetita Camelia!!!!!Imi place foarte mult numele pe care l-ati ales!
A, revin, eu mancam cam tot ce se putea, in afara de ficat, ca de el citisem in mai multe publicatii, si m-am gandit sa ma feresc. Dar in rest, am profitat din plin de sarcina, deoarece am putut sa mananc orice, oricand fara sa ma gandesc la silueta!La urmatoarea sarcina din pacate va trebui sa ma limitez doar la cele strict necesare!
Cam atat deocamdata!
Pupici la toate fetele!!!
Alina

Crinia spune:
Buna
Mamanati ma bucur ca ai avut o nastere rapida, insa eu iarasi cu intrebarile mele, ti-au facut epiziotomie? Nikitina e un medic foarte bun, am auzit multe despre ea, insa am inteles ca si e foarte scumpa.
Alinkav ti-ai ales rochia de nasa? Cum e? Pe cind e nunta?
Azi e ziua sotului si cred ca vom iesi in oras, nu prea am pofta sa gatesc ceva.
Va pup si va doresc o zi buna Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?

Crinia spune:
Natalia vreau si eu sa vad pozele cu nazdravanul tau. Unde le pot vedea? Karina mamica lui
LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?

Balbina spune:
Karina, am pus aici citeva poze facute in Basarabia. Este si Vladut intr-o poza acolo.
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze

CristinaGoji spune:
Salutare fetele!
N-am mai trecut demult pe aici. Acuma sunt la o prietena care are net, dar spre fericirea mea ne-am luat calculator si sper ca barbatelul meu o sa se hotarasca la ce firma de net ne abonam sa am si eu acasa net in sfarsit. Atunci ne vom auzi mai des.
MamaNati FELICITARI!!!!!! SA VA ADUCA FETITA NUMAI BUCURII!
Abia astept sa-mi vad si eu copilul. Cred ca baiat fac. Tat'su e tare fericit. Eu inca mai sper ca poate iasa fata. Dar de fapt mai mult ma intereseaza sa decurga totul bine la nastere si sa fie bebe sanatos. Ce-o fi o fi.
Va pup. Sper sa ne auzim cat mai repede.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 33+

Balbina spune:
Cristina, felicitari pentru achizitie! Sa aveti net cit mai repede, ca sa putem palavragi si pe mess.
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze

Balbina spune:
Eeeeeee, da' ce-i cu prezenta asta asa de anemica?
Fetele din Chisinau, cumva beti in cinstea limbii noastre? Daca da, aveti o scuza
Celelalte, cu net la dispozitie, intrati macar pentru o salutare. Sau asteptati sa deschid capitolul nou?
------------------
Numai bine,
Natalia
Poze