Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 22
Balbina spune:
Alincic, ma bucur ca ati ajuns cu bine, chiar ma intrebam ce faceti voi, sa stii ca v-am visat acum citeva nopti. Lasa ca oboseala trece, sa va acomodati cit mai rapid acolo si cind ai timp, intra si ne mai povesteste. ![]()
------------------
Numai bine,
Natalia
Violetik spune:
FELICITARI, MICII BEBELINE cit si parintilor ei...SA fie sanatoasa, norocoasa si desteapta! 
Fetelor, ce mai facem cu intilneala? Natalia pleaca simbata si a spus ca i-ar conveni daca am face intilneala la 16:00 vineri, ceea ce imi convine si mie caci simb. si dum. o sa fiu la tara. Voi ce spuneti? Merge vineri orele 16?
Balbina-da
Violetik-da
Celelalte fete ce spun?

Tania21 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru felicitari!!!
![]()
Nu am putut intra in zilele de odihna ca nu am avut acces la pc. Am sarbatorit aici, in Kiev, cu mama, a venit la mine in vizita.
Mamanati felicitari cu ocazia nasterei piuilui tau!!! Sa-ti traiasca, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa, si sa te bucui de ea!!!
De cum am venit la lucru m-au navalit cu insarcinarile
Va doresc o saptamina usoara tuturor!
Balbina spune:
Vio, eu n-am zis in mod expres sa ne vedem vineri, ci pina vineri, dar in principiu nu ma deranjeaza sa fie si atunci. Insa daca ar fi miercuri sau joi, cred ca ar fi mai bine totusi (ca vineri o sa fiu ocupata cu impachetarea bagajelor). Merci 
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Naty, felicitari tie si sotului pentru nasterea fetitei voastre ! Sa fie intr-un ceas bun, sa creasca mare si sanatoasa, sa fie pazita de rau si sa aiba parte numai de tot ce e frumos
Lucia, ma bucur ca te-ai « intors » inapoi si ca esti activa. Abia astept sa ajung sa am si eu net din nou ca sa pot vedea pozele. Acuma am incercat si nu am reusit sa dechid nici una pana la capat.
Natali, abia astept sa va intoarceti in Bucuresti. Ce vacanta lunag si frumoasa aveti voi anul asta.
Corina, ce bine ca esti iar langa sotior. Eu inca nu am fost departe de sot mai mult de 3-4 zile. Asa ca nu stiu cum e, dar banuiesc ca e minunata intalnirea dupa o perioada mai lunga.
Cornelia, imi pare bine ca sarcina evolueaza cum trebuie. Pupici la burtica si asa sa fie si in continuare.
Silvia, iti tin pumnii sa fie totul bine. Sunt sigura ca pana la urma fetita voastra va fi sanatoasa si va veti bucura pe deplin de ea.
Alincic, cum a fost de ziua Evelinei. Stiu ca parca ziceai ceva ca nu vei avea net, dar sper sa mai intri totusi pe aici si sa ne spui ce mai fac cei trei pui ai vostri.
Rodica nu am zarit nici un mesaj de al tau. Ce mai faci? Sper ca esti sanatoasa si in curand o sa scrii si tu pe aici.
Violeta, cand ziceai ca pleci si tu ? La cat de sentimentala esti tu, cred ca deja planga pe la colturi, nu ? ( glumesc, sper ca nu te superi)
Diana, imi creste inima cand citesc cat de frumos creste Natalitza si cum incepe sa isi arate deja personalitatea. Pupici la printesa mica, tare dulce mai e. imi pare rau ca nu am putut sa stau mai mult cu ea atunci si sa o admir mai mult.
Alinka( alinkav) mai ai timp liber ? Stiu ca erai superaglomerata. Acuma cred ca s-a mai adaugat si febra pregatirilor de nunta.
Elena, nu am fost eu atenta sau nu ai scris cum a fost la mare. Cum s-a prins bronzul ?
Desi mai e nitel, eu sunt tare nerabdatoare sa te vad in rochie de mireasa. Cred ca aveti deja aproape totul pregatit, nu ?
Nastea, tu ce faci acolo in Portugalia( parca acolo am inteles ca esti, nu ?)
Tania( Tania21) cum ai sarbatorit ziua ta ?
Tania(oxy) inca nu te-ai intors din concediu ? Cum a fost in Grecia, i-a placut lui Chris ?
Alina( Davina) oare pe unde o fi? Cand zicea ca se intoarce? Ca in Moldova stiu ca nu are net. Parca asa a zis. Nu ati reusit sa o contactati nici una dintre voi? Oare ce face ?
Elena ( nu ti-a placut grupul nostru ca nu mai scrii ? Sper ca nu suntem noi de vina pentru absenta ta. Mai scrie ce mai faci.
Cristina, ce mai face bebe din burtica?
Le salut si pe celelalte fete care nu prea au mai dat semne de viata, sper sa revina pe la noi.
Am uitat pe cineva ? Sper ca nu.
Fuu, ce caldura e. Cred ca mi se topeste si creierul, ca nu mai stiu ce am vrut sa mai spun.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
Lucia_B spune:
Neata fetili
Ce mai faceti, cum dormit? Sper ca la toate intrebarile e un raspuns - bine. Ei' stiu eu ca altfel nici nu poate fi.
Doroti am uitat sa-ti multumesc pentru vestea adusa.
Ne jucam aseara cu Laura si mi-am amintit de Nati, aveam o senzatie neobisnuita. Parca nascusem eu mai ieri si nu-mi vine sa cred ca Laura deja fuge si face numai sotii. Sanatate la toate mamicile, taticii si ingerasilor, nu cred ca pe lume este ceva mai bucurator decit acestea boturi cu ochisori.
Lilia - lasa ca trece repede timpul si se rezolva cu netul. Eu deja ma obisnuisem fara el. Apropo, de miine trecem la apartament asa ca iarasi o sa lipsesc pina prin octombrie/noiembrie, in caz ca nu o sa ne putem conecta la net singuri.
Fetelor vreau sa ma plinga ca nu am acces la bucatarie, din iunie cind am plecat din Bahrain practic nimic nu am gatit, dar de deserte nici pomina. In schimb timp de o saptamana de cind stam la hotel am mincat o sumedenie de prajituri, recetele carora stateau in rind sa le gatesc. Acum stau pe ginduri, cind ma vad in fata cuptorului ce sa fac, ceva nou sau sa incerc singura sa le coc pe astea gustate deja. Ia dilema
.
Hai ca iarasi scriu romane. O zi frumoasa tuturor si numai bine.
P.S. cum e timpul pe la voi, aici dupa o ploita s-a racit, deja trebuie sa iesim afara imbracati mai grosuti, e cam gata cu hainitele de vara, chiar la amiaza e un vint racoros. Se simte ca vine toamna.
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
oxy spune:
Salutare la toata lumea!!!
ei...dar vad ca ati scris ceva,in tot timpul cat am fost plecata,acum tre sa citesc si din urma sa vad ce mai spuneti,ce noutati s-au mai intamplat la voi..dar ce nu am scapat din vedere este ca Nati a nascut o fetita.Nati te felicit cu multa caldura pentru aducerea pe lume a acestui mic ingeras,sa dea Domnul sa fie mereu sanatoasa,sa va bucurati de ea sa va aduca numai fericire si zambete pe buze..acum sunteti niste parinti impliniti..
Da,eu mi-am terminat concediul deja,am fost si in Grecia,am stat doua saptamani acolo a fost tare,tare frumos,una din vacantele cele mai frumoase pe care le-am avut.Am fost in Pilion(asa se cheama statiunea),am fost si prin Atena,am stat vreo 3 zile si acolo,am facut o gramada de cumparaturi,pt.mine,sot si pt.Chris,am gasit o multime de lucruri frumoase si de firma,dar cu mult mai ieftine fata de astea din romania,ma refer la aceleasi produse,aici cu doua sau chiar trei preturi peste..Am visitat niste locuri superbe..
Hotel la care am stat m-a impresionat.f.mult,era exact pe malul marii Egee,de apa nici nu mai zic,era atat de curata ca in viata mea nu am vazut o apa atat de limpede,si curata, ti se vedeau picioarele si la fundul apei f. multe pietricele colorate ,chiar si acasa am luat un bol de sticla plin cu asemenea pietricele colorate sa am ca amintire.Apa era de o culoare turcoase,si vedeam chiar multi pestisori innotand printre picioarele noastre..ce sa mai,am ramas super uimita si multumita de de aceasta vacanta.. Chris a fost un copil tare cuminte chiar nu mi-a facut probleme deloc,cred ca si pe el l-a atins acest peisaj mirific. Adevarul e ca prima zi a fost un pic cam speriat cand am ajuns la plaja,nu voia sa puna nici piciorul in nisip,zicea ca se murdareste pe picioare,hihi,de apa nici nu voia sa auda,ii era frica sa intre,insa din a doua zi,si-a dat drumul si nu mai puteam sa-l scoatem din apa,se balacea toata ziua,se baga chiar cu capul sub apa,ceea ce a fost chiar un shok pt noi,dar ne-am bucurat ca a inceput sa-i placa si lui,si sa vedeti cum se intelegea cu copii greci,ziceai ca sunt prieteni de cand lumea,se intelegeau ei in limba lor,a copiilor
.Dupa aceea am fost si in moldova si am stat cateva zile..
Bine acum va las,ma intorc la munca,sa aveti o zi buna,pa-paaa
Tanya
Tania21 spune:
Buna mumoaselor!
Unde v-ati pirdut azi, vad ca iar nu prea mai scrie lumea pe aici. Eu vin cu o veste... buna sper... 
Aici in Kiev unde lucrez, firma noastra inchiriaza un oficiu intr-un business centru, unde inchiriaza si alte companii oficii. Pai uite ca mi-au propus de lucru de la compania, oficiul careia este chiar vis-a vis de al nostru. Cam stau pe ginduri, caci nu am nici jumate de an de cind am venit incoace, si totusi nu asi vrea sa ratez aceasta ocazie. Stau acuma si imi "ard" creierii gindindu-ma la ce motiv sa-i zic sefului ca-mi trebe pentru a lua concediu, ca sa lucrez o perioada de proba acolo. Ei, oricum sper sa iasa totul bine, lucrul nu mai fuge de om niciodata ![]()
Lilia mi-am serbat ziua de nastere aici, cu mamica, am mai scris ca a venit la mine in vizita si am serbat impreuna, fara multe peripetii
. Din pacate nu am facut poze, si din "alte" pacate am o mare problema cu account-ul meu yahoo pe care nu-l pot deschide deja de citeva zile pentru a pune poze noi acolo. S-a blocat pur si simplu, si se pare ca o sa trebeasca sa-mi deschis unul nou.
Fetelor nu stiti cum se mai simte Natalia dupa nastere, o sa poata veni la urmatoarea intilnire a moldovencelor?
Lucia cum iti pare locul nou unde stati? Sunt multe avantaje de a sta la hotel fata de un apartament? Eu vineri ced ca plec spre casa si trec le la "Soiuz", unde ne-am intilnit, sa-mi fac iarasi manikiura-pedikiura si coafura
Aici nu prea ma ajunge buzunarul de toate serviciile astea. Tu la cine te adresai acolo?
Va
pe toate si va doresc o zi buna!
Lucia_B spune:
Tatiana/oxi - felicitari pentru asa concediu de vis. cit despre Chris, e bravo, sa stii ca si Laura se impaca/intelege bine cu copii slovaci, nacatind ca inca nu vorbeste, deci au ei limbaj specific a copiilor, indiferent de nationalitate si virsta.
Tatiana/21 - nu pozele conteaza, principalul ca ai avut persoana draga intr-o astfel de zi, ma bucur pentru tine. ce tsine de serviciu si perspective - iti doresc sa faci o alegere cit de buna posibil.
sa raspund si la intrebari
, pentru mine Bratislava nu e loc nou, doar am stat 3 luni anul trecut aici. e frumos, bine dar oricum imi lipseste mult Bahrainul, prea m-am atasat de el.
"Sunt multe avantaje de a sta la hotel fata de un apartament?" eu as zice ca-s mai multe dezavantaje. e doar o odaie, nu este masina de spalat, bucatarie, nimic vesela. in pret intra doar dejunul, in rest tre sa iesim in oras sa mincam sau sa luam in numar, ceea ce nu e deloc comod. suntem cazati in biznes clas, asa ca la spalat trebuie sa dam jos, mincarea la restaurant e foarte scumpa. la general aici totul e mai scum chiar decit in Bahrain.
miine trecem la apartament, si primul lucru pe care o sa-l fac e o zeama, mor fara supele si borsurile noastre.
coafura nu mai tin minte la cine am facut-o, am fost inscrisa dupa recomandare, adic nici nu em am sunat, si din pacate nu am retinut numere fetei.
gata, s-a trezit fitsa si nu e chip sa mai stau, intru mai tirziu sau miine dimineata sa-mi iau ramas bun pina mai in toamna.
o zi frumoasa si numai bine
-------------------------------
Bucate 
Lucia mamili lu
Lauras (4 oct 2005)
"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"
Trin spune:
Buna tuturor!
In primul rand felicit si eu tooooooti omagiatii din aceasta decada, va urez sa fiti calzi la suflet si bogati in roade, exact ca aceasta perioada!
Felicitari si pentru nou-nascuta bebelina a Natei! Sa va bucurati de ea si ea de voi! Asteptam sa revii cat mai repede cu poze!
quote:
Originally posted by nagliusha
Trinam inteles ca si tu esti o viitoare miresica..
emotii...???????????
unde faci nunta?
si cum stai cu pregatirile?
Nagliusha - da, sunt si eu o viitoare miresica. Nunta o sa o facem la Chisinau, la Capitolis, in septembrie. Cu pregatirile stam cam cu sta toata lumea pe ultima suta de metri, cu chestiile majore decise si cu chestii minore inca de facut
Cat despre coafor/machioza - nu stiu cand ai tu nunta, dar la fetele la care merg eu, septembrie este deja ocupat. Daca ai nunta in octombrie si mai tarziu, spune-mi si-ti dau un PM.
Tu ce faci? Unde faceti nunta? Vad ca esti un pic stresata sau mi s-a parut? O sa fie totul bine
!Lilia - la mare am fost 2 week-end-uri (inclusiv ultimul). A fost foarte bine. Apa calda si spre surprinderea mea f curata. Am avut mare grija la bronz, ca deh! evenimentul...
Alinka - cand mergeti la Chisinau? Eu mai lucrez saptamana asta si va ajung din urma.