Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Balbina spune:
Salutare tuturor!
Cornelia, felicitari pentru fetita, las ca trebuie si fete, cum fara ele?
ASEM cred ca stiu unde este. Deci terasa e pe undeva prin preajma, da? Imi convine locatia.
Cristina, ce zici tu seamana a fi cu o retentie de lichide, destul de frecventa in sarcina. Acest fapt se asociaza de obicei si cu o tensiune marita. Sfatul meu ar fi sa bei multe lichide si sa eviti pe cit posibil mincarurile sarate. Sa nu iesi singura pe caldura, poate sa ti se faca rau. A, si mare grija la ceaiurile de plante, tin minte cum dupa un ceai de urzica baut de mine in cazul unui episod de retentie de lichide, mi-a fost asa de rau, incit credeam ca nasc. Abia apoi mi-a trecut prin minte sa caut pe net despre plantele interzise in sarcina, si urzica facea parte din ele.
Alina, iti zic si eu cu intirziere drum bun si vacanta placuta in Moldova!
------------------
Numai bine,
Natalia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lia_c spune:
buna
update la listuta:
Natali - da
Nati - in principiu da
Violeta - da
Diana - da
Alincic - 50-50
Elena/Doinash - 50-50
Corina - probabil e plecata la mare, e de negasit
Rodica -
Lucia - da lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
Balbina spune:
Am dat azi de Rodica, a zis ca incearca sa apara duminica la intilnire, dar nu promite, din cauza unor chestii neprevazute aparute subit. Deci si la Rodica se poate de scris 50-50
Vlad a facut azi febra mare, 31,9 :((( are gitul rosu si umflat, am fost si la urgenta cu el aici. Ma abtin de la comentariile privind serviciile medicale din Criuleni.... Noroc ca stiu pe mama unei prietene, un medic foarte bun, care ne-a consultat si ne-a dat indicatii competente. Cica Vlad are anghina... acum sintem pe antibiotic deja, cred ca o sa-i treaca repede, intrucit am inceput tratamentul chiar din prima zi.
Multa sanatate la pitici si la mamici!
------------------
Numai bine,
Natalia
CristinaGoji spune:
Natalia Ce pacat ca numai ati ajuns in Moldova si deja sunteti bolnaviori. Nici nu va puteti bucura asa bine de vacanta.
Eu azi sunt ultima zi la lucru. Mi-am luat concediu medical pana intru in prenatal ca m-am saturat si de naveta, si de picioare ca borcanele de 3 litri, si de multe altele...
Va pup pe toate. Mai intru pe aici, cand ajung la vreun comp.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 29+
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Is cheauna de somn.Am fost aseara la o zi de nastere, am venit chipurile mai devreme sa doarma copilu(pe la 23.30), da ea pintesa avea alte planuri, cica de ce nu am intrebato si pe ea, ca ea vrea la distractie.Caroce mio adormit pe la vreo 2 si ceva si la jumate la 4 am trecuto in pat la ea, da pina atunci huta prin casa, infasat desfasat, la sin, si iam dat si vreo doua palme la poponeata(asa mii rusine, da jale inca mai tare), a fost prima data, si sper ca nu a simtit tare prin pampers.
Acum vreau sa dorm si nu pot.
Natali sanatate lui Vladut, sper sai treaca repede.
Cristina concediu placut si o nastere cit mai usoara.
Cornelia ca deobicei de garda!Cum te mai simti?
Celelalte fete cred is in vacanta.Ce bine de ele.
Va si o zi cit mai buna!!
doroti_5 cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
lia_c spune:
'neata
Diana, las ca de saptamina viitoare va las pe voi la garda . Mai lucrez azi si miine si iesim in concediu ordinar pe o luna!
Eu am impresia ca jum. de Moldova isi serbeaza ziua de nastere pe 2 august... sint f f multe persoane pe care le cunosc, iar din cercul restrins de familie e taticul meu, unchiul mamicai(adica fratele bunicai) si tatal prietenei lui frate-meu... Iar din cerc mai indepartat as mai adauga vreo 10
Las ca e bine ca copilul sa se invete cu "societatea" de mic Fetitele finilor parintilor de mici mici stateau tot pina tirziu cu noi la petrecere si acum mari fiind nu fac capricii si rezista mai bine ca unii maturi pina la sfirsitul petrecerilor
Ele deja adormeau mai bine pe un fon de muzica sau galagie decit cind era liniste
Natali, imi pare rau ca ati inceput vacanta bolnaviori, sper insa sa-i treaca repede lui Vladut ... Si frate-meu facea des temperatura "joasa" si mamica intra in disperare primele ori. Medicul zicea ca trebuie tratat la fel ca si cum ar face febra "inalta"(adica, 28, 39, 40). Cit priveste serv medicale nici la Chisinau nu e stralucit, trebuie sa ai mereu vreo cunostinta medic...
Mercik ca ai sunat-o pe Rodica
Cristina, sa ne mai scrii! si eu abia astept sa ies de vineri seara in concediu Odihna relaxanta si racoroasa!
Violeta, unde se afla Reebook? ca eu m-am zapacit in locatii: Adidas, Nike, Reebook, etc Am inteles ca in Ro s-a dat startul reducerilor de 50-70% si aratau lucruri f fine la preturi super, poate prind si eu ceva
Si acum update la listuta:
Natali - da
Nati - in principiu da
Violeta - da
Diana - da
Alincic - 50-50
Elena/Doinash - 50-50
Corina - probabil e plecata la mare, e de negasit
Rodica - 50-50
Lucia - da lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
alincic spune:
Salut fetelor.
Iata si eu pe aici.ASTAZI AM FOST LA "EXTRAMED" si am facut (inghetare cu azot)la erozie.A durat citeva minute si nu a fost chiar dureros.SPER sa fie totul bine din prima.Ma-m dus la recomandarea moasei cu care am nascut.Si medica a fost ff amabila.
A costat 250 lei.
Va dau informatia completa, poate mai are cineva nevoie .....de inform.
AAAA,se zice ca asta e cea mai buna metoda(inghetare cu azot),caci am fost la "Galaxia"unde vroiau sa-mi faca (ardere),si moasa cind a auzit(caci am sunat-o indata)a spus IN NICI UN CAZ.
Si uite asa am alergat de la o clinica la alta.
BALBINA, imi pare rau pentru Vladut,cred ca daca ati inceput indata cu antibiotice,se va face bine in 2-3 zile.
Nu uita sa-i dai si SUBTIL,(pentru flora).
CU INTILNEALA poate ajung si eu cu sotiunea(50%),caci avem de dus pe la neamuri,sa ne luam ramas bun.
Cristina,arati fffffffff bine in poze
CORNELIA,felicitari pentru fetita.
Sa stii ca si SERGHEEV,spune corect (cel putin la mine) nu a dat gres de trei ori.
Dar cum spuneai---sanatos sa fie.
Alina Chisinau
Sami,Evi,Lori,si taticul nostru drag
lia_c spune:
Alincic, sorry daca am scris aiurea, deh emotiile... M-am referit la faptul ca sa verifice organele interne, membrele si alte chestii de genul asta care sint importante, iar cit priveste sex bb, cred ca asta oricare ecografist o poate zice bine
lia_c
de-ale mele
Natta spune:
Salut FETELOR,
In sfirsit mi-a venit si mie curajul sa mai scriu cite ceva pe aici si sa va intreb daca ma primiti si pe mine printre voi?
Cu cititul asa rarut mai trec si treceam, si cind tot vedeam atitea intilneli mi se parea ca nu are rost, dar prietena mi-a Cornelia m-a convins ca de obicei. Si vad ca iarasi va face apelul, sper sa va odihniti bine.
o zi buna.
Cornelia, felicitari si multa sanatate.
Balbina spune:
Alincic, ce-i ala Subtil, e un medicament pentru refacerea florei intestinale banuiesc, asta e denumirea exacta?
Eu ii dau lui Vlad chefir la greu, mai ales ca-i place mult. Am inteles ca si produsele lactate sint foarte bune in asa cazuri.
Merci tuturor de urari de sanatate, sa stiti ca au ajutat Vlad se simte f.f. bine, parca nici nu a avut ieri febra asa de mare. Bineinteles, antibiotic va lua pina duminica inclusiv. Ma bucur ca nu voi rata intilneala
------------------
Numai bine,
Natalia