Clubul moldovencelor de peste Prut (32)
Raspunsuri - Pagina 10
alinkav spune:
Lucia, ce ma bucur ca ai aparut si tu!!!!Ne lipsesti mult!
Felicitari ptr realizarile micutei Laura!!!!
Alina
Balbina spune:
Lucia, te pup cu dor, imi pare tare bine ca ai putut sa ne scrii! Felicitari Laurei pentru precocitate (eram sigura ca va merge pina la 1 an ). Ceea ce ai scris imi da sperante ca ne putem vedea in Chisinau. Numarele de telefon pe care mi le-ai dat mai demult (fix din Chisinau si mobil) mai sint valabile si acum? Eu am mobil aici, iti trimit numarul prin PM.
------------------
Numai bine,
Natalia
LiliaToma spune:
Salutare fetelor ! Iaca va scriu mesajul in word si dupa aia o sa il copiez pe DC. Of, tare greu mai e fara internet. Desi zic ca intru rar, ma ispiteste si tot mai incerc cate o conexiune dial-up in timpul zilei. Sa vedem cum o sa arate factura la sfarsit.
La noi totul e bine. Amelia e tare vorbareata, toata ziua trancaneste. In picioare nu vrea sa stea. Gimnastica am terminat-o acuma si abia dupa 11 septembrie vom incepe din nou. Oricum isi indoaie foarte bine picioarele. Umbla in fund prin toata casa. Are si mare viteza. Eu credeam ca e din cauza picioruselor, dar dupa ce mi-a spus mama ca noi toti 3( eu si fratii mei) am mers in fund si nici unul in 4 labe, si am mai aflat ca nici fetita fratelui nu a mers in 4 labe ci tot in fund si pe urma direct in picioare, hehe, ma gandesc ca o fi ceva genetic :D
Noi nu stim cand vom ajunge la Chisinau. Sunt satula si nervoasa din cauza actelor astea. De 2 luni umblu dupa o adeverinta fara de care nu pot sa depun mai departe si tot asa.Din cauza lor nu pot veni acasa. Mare mai e si birocratia asta.
Cand va intalniti duminica sa luati cate o bere( cele gravide au voie fara alcool) in contul meu si imi aduce Natali contul.
Daca nu mergem in Moldova, poate vom merge la mare. Ca de cand tot amanam si tare mi-e frica ca o sa treaca vara si nu o sa ajungem.
Pupici la toate. Nu va scriu in parte, desi am citit, acuma cand scriu mesajul nu retin chiar totul si nu vreau sa omit pe cineva.
Lilia si printesa ei AMELIA din 26.09.2004 ( adica cat are? )
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
lia_c spune:
salutare,
eu inca ma simt destul de dupa taramul de simbata seara, cu toate ca am sarbatorit afara, ... am de aranjat vreo saptamina in casa ca sa revina fiece lucru la locul sau Insa ma bucur ca s-au distrat copii bine si au zis ca tare le-a placut ...
Stie cineva ce trebuie de facut, daca se duc cadouri sau ce se face la logodna? Ieri am fost la o logodna, dar doar la biserica - nu si la petrecerea de dupa (ca sotul ca de obicei a fost super busy)... Si ne gindim sa trecem pe la logodnici intr-o zi eventual cu un cadou... Insa nu stiu cum si cit si... Poate ati mai fost voi pe la vreo logodna si stiti ce si cum...
Lilia, ma bucur sa vad noutati de la voi si progresele Ameliei. Insa imi pare rau ca asa stai cu netul si cu actele alea... Actele astea parca sint un cerc vicios mereu. Multa bafta si sa le terminati cit mai repede!
Lucia, ma bucur sa aud si de voi si de progresele Laurei! Eu credeam ca deja sinteti prin Slovacia si nu aveti net, de aia asteptam rabdatoare sa reveniti acasa, in Bahrain... Dar las ca tot raul e spre bine! Te asteptam sa revii!
Nagliusha, bine ai venit! sper sa te simti bine cu noi si sa ne scrii mai multe despre tine...
Alina, eu am impresia ca Deanna se antrena cu ratoiul de plush, cind va veni la bunei va da yama in ratustele si puishorii vii
Acum anunt important :
Cum s-a anuntat un pik mai devreme... se preconizeaza intilneala, duminica, 6 august 2006 Va rog veniti cu idei despre local si ora si confirmati prezenta!
Eu as prefera sa fie pe la 15.00-16.00, undeva in Centru. Va rog sa ne organizam mai din timp, ca sa pot anunta si fetele fara inet, dar care ar dori sa vina: Rodica, Lucia...
o saptamina cit mai usoara si productiva!
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Noi nu mai esim din petreceri, mai avem azi liber si miine si poimine de la capat.
Mam dus de joi la oras la soramea, zic o sa stau numai pe net, ei na ca leau inchis netu pe vreo citeva zile, taman cind eram eu acolo.Am venit acasa vineri seara tirziu, fa baita, hraneste...Simbata jumate de zi lucru de iti ese ochii dupa care o nunta de argint cu tot cu jubileul mirelui de 50ani.Eri oaspeti si zi de nastere la nasii socrilor.
Azi in sfirsit libere(o leaca ca de miine..)
Bine ai venit acasa Natali.Iar Alinei Drum bun acasa.
Am vorbit si eu cu Mamanati la telefon, si cei mai interesant ca am gasito in parc, eu pe vremea ei nu mai eseam din casa ca eram greoaie.
Intilneala: Eu vin cu sot si cu fiica, asa ca sa nu va suparati pe mine dar nam unde sai las, si cei mai important cui sai las.De ora si loc cum ziceti voi, da sa nu fie prea tirziu ca am si eu de ajuns acasa si de spalat copilu(care are program pentru asta ora 21.00).Si dati anunt mare cind, unde, si in ce conditii.
O zi buna si la toti!
doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
lia_c spune:
veniti va rog cu idei de o terasa (din intilnirile trecute am inteles ca ar fi f binevenita) in Centru si unde ar fi prin apropiere parcare, unde am putea sta cel putin vreo 10 persoane... Eu acum sint in criza de idei!
lia_c
de-ale mele
Happiness doesn't depend on what we have, but it does depend on how we feel toward what we have. We can be happy with little and miserable with much. William Dempster Hoard
nagliusha spune:
pup la feti
am revenit...
cateva informatii despre mine: Nadia, 30 ani, ma casatoresc anul acesta, locuiesc in Bucuresti, acum sunt in Spania, si sunt o moldoveanca get beget.
cam atat...
sper sa ma integrez in clubul vostru pt ca mi-e tare dor de tot ce elegat de Moldova si moldoveni....cu atat mai mult ca am toata familia acolo....
asa ca......
Apropo, poate sa-mi recomande cineva un fotograf foarte bun pt. nunta?
CristinaGoji spune:
Salutare la toata lumea. Am ajuns si eu in sfarsit la servici, dupa 4 saptamani de concediu, si lucrez o saptamana, dupa care intru in concediu prenatal. Mi-ati lipsit si o sa-mi lipsiti. Poate ne luam si noi calculator acasa si ne tragem net, ca o sa urlu de izolare. In rest m-am odihnit tare bine acasa, mai mult moral, ca fizic nu - toata ziua am facut lucruri de care mi-o fost dor - curatenie in casa, mancare, strand, etc. Am fost gospodina.
Abia astept sa treaca saptamana asta.
Va pup, si mai vorbim.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 29+
CristinaGoji spune:
Am pus poze noi in album pe yahoo. Cu mine, cu burta, cu cainele si poate este si una cu Vadim. Apropo azi sunt exact trei ani de cand l-am facut pe Vadim cel mai fericit barbat din lume
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/album?.dir=3929
bb in burtik 29+
CristinaGoji spune:
Nu stiu de ce nu a aparut albumul nou in mesajul precedent. Sper ca de data asta am reusit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_goji/my_photos
bb in burtik 29+