Vacanta in Spania

Vacanta in Spania | Autor: Loma

Link direct la acest mesaj

vreau niste idei, sugestii despre hoteluri ieftine si nu neaparat superluxoase, pentru marile orase din Spania (Barcelona, Madrid, Sevilla.... si altele mai mici) planificam sa vizitam Spania in sept. ptr. 2 saptamani, o sa inchiriem o masina si ne plimbam dealungul coastei mediteraniene.
multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

chiar nu stie nimeni, orice idee este apreciata

Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Incerc eu, atat cat stiu.
Probabil aterizezi in Madrid si de acolo vrei sa pleci cu masina spre coasta. In Madrid nu am stat la hotel ci la niste prieteni cand am fost, aici nu iti pot fi de ajutor.
In Barcelona sunt o multime de hoteluri, depinde si ce cauti, eu stau la 100 km mai in sud si merg des dar tot nu stau la hotel.
Oferta e foarte mare, depinde de zona, de hotel, mai vechi mai nou, etc.
Pot sa te ajut cu info din zona Tarragona.
Este un oras la 100 km sud de Barcelona, tot pe coasta,capitala de provincie, oras pe malul marii, inclus in patrimoniul mondial UNESCO pt vestigii romane, amfiteatrul roman e chiar pe malul marii si se poate vedea de pe un balcon maritim de sus, aflat la capatul unui bulevard ce traverseaza orasul, cu partea de mijloc loc de plimbare, cu magazine, terase, etc. Exista o parte veche a orasului foarte pitoreasca cu cladiri vechi, strazi de piatra, biserici.
La cativa km se afla statiunea Salou, cea mai mare si mai frumoasa de pe Costa Dorada, iar cativa km mai la sud Cambrils, fost sat pescaresc, tot o statiune azi, dar de un alt specific.
Salou e foarte mare si are peste 50 de hoteluri, apartamente, un paseo maritim superb cu multe alei de palmieri, in timp ce Cambrils are un port de ambarcatiuni cu terase chiar la port elegante si loc de plimbare, dar si aici sunt hoteluri, ambele au o atmosfera de vacanta, cu multi turisti. In Salou mai este un parc mare de distractii, Port Aventura.
Daca te opresti in zona asta, poti sta la un hotel de la mare, eu chiar am vizitat si am vazut la fata locului niste hoteluri cand au venit niste prieteni de-ai mei, asa ca iti pot spune care mi s-au parut ok daca esti interesata de aceasta zona si ai in plan sa te opresti aici.
E bine ca vii in septembrie, nu mai e asa de cald si nici asa de aglomerat ca si in august, dar foarte placut, aceiasi atmosfera de vacanta.
In sud mai jos de Benidorm Alicante eu n-am fost, si nici in Sevilla, iti mai pot spune de Zaragoza daca o ai in traseu.
Am de la cateva hoteluri din zona de la mare tarife pt septembrie, atat de 3 cat si de 4 stele, si daca te mai pot ajuta cu ceva info, o fac cu placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Carlin cate informatii utile mi-ai dat. mii de multumiri, abia astept sa-i citesc sotului, o sa ne facem din timp un itinerar dupa cele indicate de tine.
Barcelona nu vrem sa o ratam sub nici o forma.
daca mai ai timp si iti face placere sa imi scrii poti sa mai dai si alte detalii.

multumesc inca o data
Loma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Loma, pt Madrid iti pot recomanda cu caldura Hostal Astoria, unde am stat noi acum 2 saptamani, e f. in centru si, desi are 2*, camera arata de 4* (noi am stat la etajul 4 intr-o camera complet renovata, cu televizor LCD, cabina de dus cu hidromasaj, f. curata), ne-a costat 70euro/noapte, e langa statia de metrou Sevilla si f. aproape si de statia Sol.
La Barcelona vom sta la Hotel Glories 3*, nu stiu inca sa-ti zic cum e, caci vom merge la sfarsit de august.

Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput