Paciente optimiste si gravidute ale dr.Tutunaru-10

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , mi-a fost tare dor de voi , nu am avut timp sa scriu , am venit tare obosita de la munte....
Eu momentan astept ziua de vineri cand am programare la dr.T , sa vedem ce urmeaza sa fac in continuare .......
Nu stiu ce se intampla cu mine , dar am ramas cu niste sani sensibili de la stimularea asta , asa ca inaite de ciclu , am luat si vreo 4 kg in plus......
Felicia , nu fi trista .... , eu am asteptat vreo 2 luni pana sa ma opereze (ca mi-a dat AC inainte de laparo), poate cine stie , amani pe octombrie , si te duci in concediu , te relaxezi ....., si poate da DD sa nu mai fie nevoie de laparoscopie...
Ariana , nu dispera , poate dai tu tonul , cum mai spunea cineva pe aici , pana pe 15 aug poate se deschide sectia...
Laura , cum le stii tu pe toate ...... iti urez spor la cumparaturi si spor la treburile de dinainte de nunta .....
Ioana , cat ma bucur pt tine , la cat ai asteptat ovulatia asta pe partea buna , na ca s-a aratat....asa ca spor la si sa se lase cu bebe...... Cu pregnylul , nu stiu ce sa zic , dar ar fi bine sa ceri o parere avizata , nu de alta dar sa il faci in timp util.....
Marinar , esti super in poze..... , iti straluceste chipul de fericire .... eu graviduta noastra plimbareata
Claucia , hai te rog eu da tu o veste buna tu luna asta .....
Ana_p , ma bucur ca dl dr. T ti-a facut o impresie buna , sa ai incredere in continuare ca nu o sa fii dezamagita , conteaza foarte mult relatia dr-pacient si mai ales increderea
Va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Ioana. ma miram ca ai spus la endometru valorile tale, si aici nu... de fapt nu apucasem sa citesc!
Lauravoinicu. vom trai si vom vedea... tu cum mai stai?
Claucia, tinem pumii stransi, stransi! Si bine faci, nu mai lua nici temp, nu mai numara zilele ( o facem noi!) , tu pregateste-te sa ne aduci o veste buna!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, spuneti-mi, va rog, cand pot face cel mai devreme un test de sarcina. Sunt in ziua 20, dar am un presentiment sau o fi doar autosugestie?Cred ca am inceput s-o iau pe aratura tot gandindu-ma la asta si sperand, dar parca tot mi-as cumpara un test, cand sa-l fac ca sa fie relevant?
Va pup pe toate si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

'Neata, fetelor, hop si eu la raport!!!
Am fost ieri la dr. T, care era intr-o dispozitie buna, simpatic si glumetz cum il stim. Am mers cu rezultatul de la un echo mamar care arata niste chistuleti si m-a trimis la doamna Viviana pentru un tratament homeopatic. A fost cineva la ea? Cum este, ce-ti da sa iei? Sper ca n-o sa-mi dea tratament dintr-ala complicat cu 10 feluri de picaturi de 15 ori pe zi ... ei, o sa-l fac, orice va fi, dar ma plang si eu preventiv... Si in ziua 1 trebuie sa sun la cabinet pentru programare la monitorizareeee. Cam atat!

Ioanatugs, felicitari pentru valori!!! Sa stii ca acum ma gandesc ca am avut si eu intr-o luna de monitorizare valori similare, dar dr. T nu mi-a spus cum ca voi avea ovulatie dubla. Oare de ce? Oricum, iti doresc luna asta ca iasa gemeni!!!

Ooops, lauravoinicu, chiar ti-a dat sa iei AC inainte de laparo? Oare asa daca la toata lumea? Ca eu as vrea un laparo la un moment dat, daca nu si nu , da' AC n-as vrea, ca nu le prea tolerez (am luat toata gama de la Schering, acum ceva ani este drept).

Va pe toate si sa auzim de !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

mmc_nd , mi-a dat sa iau fiindca eu nu am ciclu menstrual deloc
( amenoree primara) decat daca iau diverse buline ..... asa ca nu cred ca voua o sa va dea sa luati ca nu am mai auzit la alte paciente .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fete dragi,

M-am intors si eu din concediu, m-am simtit bine si m-am odihnit dar a trecut asa de repede...
V-am citit asa fuguta, am vazut ca s-au facut si schimbari pe aici, am si votat. Eu sunt z27, nu am simptome de nici un fel, ma cam dor sanii ca dinainte de CM si cam atatica...astept CM sa pot sa incep planul pt luna viitoare.

O sa incep cu o persoana foarte draga mie Bubulina care spre rusinea mea nu am stiut ca a fost ziua ei, ii spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI PUTERE SA LUPTE IN CONTINUARE

Clau bine ai revenit din concediu, stiu ca este greu la serviciu acum, nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta de saptamana viitoare. Esti z29 azi, nu? Iti tin pumnii, poate a iesit cu ochisori din vacanta asta

Amely, Mamidevladut vacanta placuta, sa va intoarceti odihnite, relaxate, bronzate

Lauravoinicu imi pare rau ca nu a fost nici de data asta, poate maine cand vii de la T vii cu vesti bune si cu urmatorul plan de atac

Marina sa-ti traiasca bebelina, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea. Super veste si super poze

Felicia nu mai fi tristuta, eu zic sa nu-ti amani concediul, odihna si relaxarea nu pot fi decat benefice si poate nu va mai fi nevoie de laparo

Laura69 esti la ovulatie, spor la asa printre cumparaturi si pregatiri de nunta, stiu cum este, nebunie, prin asta am trecut si eu anul trecut

Ioana super valori ai luna asta. Oare o fi contribuit si MAca la asta? Bafta la monitorizari si spor la prestat, poate iese luna asta

Kittysor un f special ca imi esti tare draga.

Fetelor, dar toate pe aici vorbiti de laparoscopie? Nu vreau sa ma gandesc ca asta o sa-mi propuna si mie Mr T .

Va pup pe toate si revin dupa ce mai citesc pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara fetelor,

Alexia bine ai venit, asa este la birou e greu un pic dar intri in ritm cat ai zice...ovulatie!
Da, ziua 29, iar suntem aproape una de cealalta, tu in z27 eu 29 dar cu ultimul CM de 32. Asa ca mai am. M-au durut la un moment dar sanii si burtica, acum nimic. Colul este tare tare am verificat eu adica vin rushii peste mine probabil in curand.

Laurici veselici, nu te stresa ca ai luat niste kg in plus, nu e rau, ai unde sa le pui ca esti slabuta. Lasa ca o sa vezi ce frumos o sa ai o stimulare fara hiper si niste foliculi clasa lux.

Marina, ce face fata frumoasa secondata de un bb super?

Laura_silk, tu care ai o vorba buna pentru toata lumea si tii minte tot si toate, as vrea si eu dar nu pot. Asa ca ramai o zana buna printre noi! Te pup mult

Va pup pe toate fara exceptie si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Alexia bine ai venit!!!

Clau esti tu sigura ca vin ruschii?

eu sunt bine, burtika creste, astept cu nerabdara sa miste bebe, o mangai mereu... m-a si "certat" sotul ca stresez copilul, ca o sa miste ea cand vrea!

eu sunt in concediu pana la jumatatea lui septembrie, dar urmatoarele 2 sapt nu voi avea net pt ca ne apucam de renovari.

Marina 16+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Marinar, concediu placut! Sau spor la renovari! Sa ne trimiti poze cand e totul gata!
Alexia28, mai ai un we sa te pregatesti sufleteste pt reinceperea lucrului ...tin pumnii sa nu mai vina rushii!Idem Claucia!
mmc_nd, se pare ca si eu am probleme la sani, poate ajung si eu la d-na Viviana! Sa ne spui ce tratament ti-a dat!
LauraVoinicu, sper ca luna asta sa iti vina natural... fara atatea buline...
Pupici tuturor !

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Laura69silk spor la ovulat si prestat, sa iasa cum ne dorim cu toatele luna asta!

alexia28, dar nu te stresa, fata draga! Eu privesc laparoscopia ca pe un rau necesar , si oricum inteleg ca nu-i chiar asa o mare filosofie de capul ei (vezi, vezi, imi fac curaj singura). Ba chiar i-am propus-o eu lui Dr. T de vreo 2 ori, da' el nu si nu . Oricum, cu ce simptome spui tu acolo si la relaxarea de dupa concediu, poate ne vii cu o surpriza si nici n-o sa mai auzi de laparo!

lauravoinicu, multumesc de lamuriri , mi-a mai venit inima la loc!

marinar, exemplul nostru de ASA DA , pune-i bebicii niste Mozart, poate ii va veni sa tzopaie, ce zici?

stereo la toate tutunaresele!

Mergi la inceput