Posh Spicy sau Skeletal Spicy

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

se pare ca fetele si-au intrerupt turneul mondial.Pacat!
in mod sigur nu se vor mai reuni niciodata

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Da, mare pacat

Felicia 22+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by MissParker

Da, mare pacat

pacat pentru cariera lor ...nu neaparat pentru urechile noastre
in ceea ce ma priveste nu imi place muzica lor insa mi-au placut la vremea respectiva doua melodii ale fetelor cantate in afara grupului cea a lui MelC - I turn to you si ce a lui Geri Halliwel It's raining men

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Posh-ita cu o noua www.hellomagazine.com/photo-galleries.html?imagen=/fashion/2008/09/09/posh-new-hairdo/imgs/ny-fashion-1a.jpg" target="_blank">frizura

Dar ce ziceti de www.click.ro/Vedetisme/bikini/geri-halliwell-dezvaluie-privitorilor-un-trup-perfect" target="_blank">Geri?

Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Mie deloc nu-mi place cum ii sta cu parul atat de scurt nici ei , nici lui Katie holmes care inainte era o papusa , iar acum ...parca ar avea 40 de ani . Ca sa nu mai spun de Anne Hathaway careia mi se pare ca ii sta oribil cu bobul acela ...
In fine , nu cred ca am veleitati de stylist

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Nu le-am vazut nici pe Anne Hathaway si nici pe Katie Holmes cum le sta cu parul scurt...dar cred ca pe Posh-ita o avantajeaza tunoarea asta, fata de bobul ala, scurt intr-o parte, lung in cealalta...bine, m-ati prins, nici io nu-s hair stilista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Problema cu parul scurt e ca nu ti-l poti pieptana in prea multe feluri, - pe cand, cu parul lung, ai foarte multe posibilitati. Dar, pe de alta parte, decat un par lung si rar, mai bine scurt. Si uneori, vedeta sau ne-vedeta, simti nevoia de o schimbare, asa ca te mai si tunzi. Doar nu-i ireversibil, creste la loc.
In particular despre Posch, cred ca-i sta mult mai bine asa decat inainte - la un moment dat a fost si blonda si n-o prindea deloc.
Iar Katie imi place oricum ar fi, e o dulce.
In schimb niciodata nu mi-a placut cum ii sta parul lui Cameron Diaz.

Mergi la inceput