Nunta in Iasi (20)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

morena mergi la coriolan in piata nicolina acolo stiu sigur ca iti ajusteaza pe loc inelul dupa marimea necesara tie si au foarte multe modele expuse stiu ca e 620 parca gramul

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tesenfants spune:

Salutare tutror, multumesc Lilianei si Raluca pt ca mi-au raspuns la subiectul legat de restaurantul Lord Gust din Iasi, iar daca mai stie cineva ceva legat de restaurantul asta, mi-ar placea sa mai aflu cateva detalii

ps pt Raluca: da, este vb de restaurantul aflat intre Tatarasi si Dancu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina2ina spune:

quote:
Origlly posted by tesenfants

Salutare tutror, multumesc Lilianei si Raluca pt ca mi-au raspuns la subiectul legat de restaurantul Lord Gust din Iasi, iar daca mai stie cineva ceva legat de restaurantul asta, mi-ar placea sa mai aflu cateva detalii

ps pt Raluca: da, este vb de restaurantul aflat intre Tatarasi si Dancu.

Restaurantul Lord Gust e super, am fost in ianuarie la o cununie civila, in sala mica, cea mare era in renovare, daca ai de gand sa faci nunta acolo sa ai grija la meniu sa nu te trezesti ca ai vrut ceva si pe masa ti-a adus altceva. Asa s-a intamplat la cununia la care am fost. Un alt dezavantaj ar fi ca nu prea sunt locuri de parcare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tesenfants spune:

Buna Ina, ms mult pt mesaj. Eu o sa am nunta acolo in septembrie anul viitor, tot in sala mica
Mie mi-a placut tare mult restaurantul, cu tot ce presupune el: sala cu mese rotunde, bazinul cu pesti, fantana arteziana, parcarea (care mi se parea destul de incapatoare ...acum m-ai pus putin pe ganduri si cu meniul...sper sa nu fie probleme...o sa mai insistam pe partea asta cu cei de acolo...
Ms inca o data pt raspuns si un wk placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...multumim pentru urarile voastre.In sfarsit suntem acasa, sanatosi, voinici si cumintei
Inca nu imi vine sa cred ca in sfarsit imi tin comoara in brate...ma uit la el si nu ma mai satur sa il privesc la cat de dulce e...( na,acum fiecare cioara isi lauda puiul )
Am pus si cateva poze in albumul Sebastian-Mihai.
Pupici

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Buna miresici.
Mexxa: ti-am trimis pm.

Am un mesaj pt. voi:

Caut donatori(barbati) de sange grupa A2 pozitiv(doar plasma o ia din sange) pt. o fetita de 14 anisori care are cancer.
Persoana de contact: Andy, tel. 0740.975.826 - (este verisorul ei, el se ocupa de aceasta).

Editare: este nevoie de donatori barbati, cu vene proeminente si rezistente. Donarea se face la un aparat(nu cunosc denumirea) si dureaza aproximativ o ora. Am inteles ca femeile nu rezista si din acest motiv donatorii tb. sa fie barbati.

Am editat fiindca nu cunosteam aceste detalii in momentul in care am pus mesajul(am fost rugata de o vecina a fetitei) pe forum. Le-am aflat de la cineva de pe forum care a vrut sa ajute.

Cer scuze celor care au sunat sa ajute si nu se poate

Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Fetelor, azi e ziua de nastere a miresicii noastre dragi Lorex

LA MULTI ANI FETITZA SCUMPA!!!!

Sa fii sanatoasa, frumoasa si fericita..."enervant de fericita" langa sotziorul tau si cei aproape inimii.

PS: un tort cu frisca multa e perfect

Iulica nevestica

Mergi la inceput

Lorex: La multi ani
Tot cee ce doresti sa se indeplineasca si multa sanatate

Sarcina usoara in continuare pt. burticute si bebei cuminti, sanatosi si papaciosi pt. proaspetele mamicute.

Bafta in ceea ce faceti fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

LOREX LA MULTI ANI FERICITI SI MULTA SANATATE!!!

darria mai stii tu vreo mamica??ai facut referire la cineva anume ??

INGRID

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nushulica
darria mai stii tu vreo mamica??ai facut referire la cineva anume ??

INGRID

Da, ma refeream la proaspetele mamicutze: Lula si Mexxa eu deja am domnisorica mare asa ca sunt baba si la categoria mamicutze

Sau mai sunt proaspete burticute si nu sunt la curent cu noutatile? ca nu prea am mai avut timp de net in ultima perioada.

Mergi la inceput