Cluj rulz! (56)
Raspunsuri - Pagina 8
svety spune:
M-am trezit matinal. Vreau sa fac un ghiveci iamy iam. Apoi sa mergem la Strand.
Cris, si Mihai e la fel de fericit cand il rog sa ma duca in Cluj. E satul de naveta si mai ales pe caldurile astea. Iti trimit un pm.
Creola, mi-a spus Mihai ca v-ati intalnit ieri. Si noi pupam printesa . Hai la Turda la Bai.
Cele amatoare de Strandul turdean sa-mi dati de veste sa ne intalnim. Romana, mai veniti? Mihai cred ca-l recunoaste pe sotul tau.
Codruta unde s-a dus?
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
romana_74 spune:
SVETY- imi pare rau dar avem de lucru la curte... ne-au iesit aprobarile pentru o casa noua si trebuie sa pregatim terenul unde se va construi casa ... acolo avem o magazie pe care trebuie sa o demolam, avem un rest de nuc pe care trebuie sa-l taiem si muuulte acareturi ! Asa ne-am propus ca saptamana viitoare vine echipa si sa fie curat! Dar lasa ca te sun neaparat cand venim la Turda la strand! S-ar putea sa vin si numai eu cu copiii ca pe al meu sot nu ma pot baza, e mai tot timpul la blestematul ala de servici! Apropo, stii cumva cate grade sunt in salina?
ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)
roxana1974 spune:
Cristiana, de ce sa-l duc la ORL? Mai, io cred ca a facut si herpangina, fiindca avea chestii in gura si in jurul gurii are niste herpesuri mici plus 2 herpesuri mari, unul pe mana si unul pe picior. Amigdalita era bonus.
Acum suntem un pic mai bine, macar nu mai are febra...mai vin cu noutati. Deocamdata tre sa ma apuc de gatit sa le las mancare. Tre sa merg la job..si maine...
R
No, vidiazni!
mariana tache spune:
Io-s zoombii dupa o partida lunga de engleza
Simon doarme de 3 ore
Afara e groaaaazzzniiiic! O umiditate cumplita; dupa o ora de stat afara eram lac, in conditiile in care eu nu transpir chiar daca sunt 30 grade.
Roxana, bata-va norocu`! Dar chiar toate s-au gasit sa se adune la voi? Nu ne-ai zis pana la urma cu ce va tratati!
Romana, ce fain ca va construiti casa! Sa aveti muuuult spor si sa iasa asa cum va doriti.
Svety, imbaiere placuta.
toata gashca!
Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Creola spune:
Svety asa-i pe Mihai l-am vazut sapt asta de mai multe ori.Din balconul meu se vede firma la care lucreaza.Daca vrei il spionez(glumeam)As veni eu la strand ,dar pe langa faptul ca nu avem tatic (acasa),Sarah mai are si rau de masina.Ultima data cand am fost plecati a de doua ori saracuta.Codruta e plecata in Grecia,trebuie sa apara in urmatoarele zile.
Carrie am admirat si eu pozele.Si mie mi-a placut cum v-ati asortat!
Citind simptomele pe care le are Serban tind sa cred ca si Sarah a avut (cand am fost internate la 11 luni) herpangina + diaree care i-a fost provocata de antibiotic.Doctorul ne-a internat pt amigdalita si o trata cu aerosoli.
Roxana ii uram lui Serban insanatosire grabnica!
UN weekend frumos si "racoros"tuturor!
Am uitat sa va zic caci am terminat 10 sedinte de masaj+electro+ iar celulita s-a atenuat vizibil.sunt foarte multumita/imi pare rau ca nu m-am masurat dar pot sa va spun ca-mi vin pantalonii marimea 28 care ii puratm demuuuuuuuuuult!
Poze
roxana1974 spune:
Mariana, fiindca sunt sigura ca amigdalita noastra e virala, nu i-am dat antibiotic. Mai stau pana maine cand ia ultima doza de remediu homeopat, sa vedem cum stam...Azi a fost mai bine ca ieri, sa speram ca maine va fi mai bine ca azi. Daca nu, poate o comit cu antibioticul, desi sincer iti spun, nu se da antibiotic daca e virus!
No, vidiazni!
svety spune:
Roxa, Dany-boy de 2 ori a facut rosu-n gat de la mama lui de virus si doct. i-a bagat antibiotic. Cred ca de la ficat sensibilizat a facut si eruptia aia. Ciudat ca toate (doct.) erau impotriva ecoflorinei. De ce ca numai 5 zile! Sa sitii ca am sa merg cu el la un homeopat cand mai face rosu. Da sa-mi dati careva un pm cu un doctor bun si...cam cat...costa consultatia.
Doctorita mea e tare prost pregatita, ca toti med. de familie de altfel
...si inca ceva: de ce nu stie lumea de homeop. daca sunt asa de buni.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
roxana1974 spune:
Svety, io nu zic hop pana nu sar. Daca scap de puroiul asta fara antibiotic, ala e . Eu i-am dat ecoflorina cand a facut diaree o sapt. La fel toti coopilasii pe care ii stiu, la antibiotic au luat ecoflorina. E foarte buna si nu are contraindicatii!
Deocamdata Serban e ok. I-a mai scazut puroiul, m-am uitat in gat si febra nu are deloc in seara asta. Ma rog sa nici nu faca mai incolo...Aseara pe vremea asta avea cam 39...Doamne Ajuta!
Fetelor, copilul meu e murdarel, ca nu i-am facut baie deloc, doar dush. Daca nu are febra oare pot sa-i spal capul? In seara asta parca nu ma incumet, dar maine? Ce ziceti?
Nu stiu daca mai vin in seara asta, mi-e somn rau, azi am mumcit toata ziua si maine chiar merg la job, azi am scapat.
Va si noapte bune
Roxa-boxa
No, vidiazni!
mariana tache spune:
Roxana, stiu ca nu se da antibiotic daca e viral; dar eu sunt bulversata cu chestiile astea; stiam ca doar in infectii bacteriene se fac puroi; de curand (cu ocazia amigdalitei copiilor) am aflat ca sunt si virusi care dau puroi ; iar acum vine si intrebarea de rigoare: de unde stim (sau stiu medicii) cand e viral si cand e bacterian???
Felicitari ca nu mai aveti febra si ca ati scapat fara antibiotic! Sunteti tari!
Creola, waw! Super fain ca se vad efectele masajului! Asta iti da aripi ca sa mergi mai departe!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
A! Roxana, clar poti sa-l speli pe cap pe Serban; numai sa ai mai mare grija sa nu ii intre apa in urechi (iti amintesti de zilele cand era bebe ) ca sa nu faca complicatie otita; in rest... go for it!
Sanatate Maxima!!!