Cluj rulz! (56)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Si eu matinala... Luca e tot mucos, cred ca nu scapam de scosul polipilor, toata noaptea sforaie si musai sa ii pun picaturi in nas. Matei e tare nerabdator sa mergem la mare si ma streseaza sa ii explic cand mergem. Dati-mi o idee cum sa in teleaga ca mergem vinerea viitoare? I-am spus ca mai avem de dormit atatea nopti, si i-am aratat pe degete, asa ca sa le vada ca-s multe!
Azi cumpar vinete sa pun pe iarna in congelator. O sa am de lucru nu gluma mai ales ca is 70 de kg adica pentru soacra, mama, eu, cumnata si bunica mea... ajutoare la curatat nu am decat pe socroshenia, ca in rest mama e cu piticii!

Ma pregatesc intensiv pentru nasit... pe 26 august suntem a 6- a oara nasi! De la mare venim pe 25, asa ca nu prea avem timp de pregateala. Costum la al meu sot i-am achizitionat acum muncim la rochia mea de zor! Mai trebuie pantofi la amandoi, dar totusi cred ca imi iau numai eu. Am nevoie de pantofi bordeaux.. astept sugestii...

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor,

ma pregatesc sa plec in Apahida da am apucat sa intru umpic la voi ca aseara n-a fost cine.

ieri m-am plimbat toata dupa masa prin oras cu gaza si Mari , prietena mea care e din nou in Cluj in mini concediu.am fost la Agape, apoi prin parc, pe terasa la Rainbow pina la 9 seara, o fost super.
nasoala a fost noaptea cand atata mi-a miorlait in somn ca m-a trezit de vreo 5 ori...is varza efectiv!!azi e randul lui mama la cocoloshit copilu asa ca am dus-o la ea de dimineata.

Raluca, faina faza cu pishu.o facut raresh fatza?

Romana, imi pare rau ca nu e ok Luca.sanatate multa ii dorim.a 6-a oara nashi???uauuuu, noi am zis ca de maxim doua ori, ca sa ne putem ocupa de fini, ca-s tare solicitanti.succes cu vinetele azi, greu job!

Oanaaa, chiar asa dupa ditamai pauza revii cu 2 randuri??

Roxana, voi plecati toti 3 pe undeva prin concediu?

Mariana, Stanca,Erika, Svety,Arleena

Mariana,

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

La noi in Cluj ce obicei este cand se implineste 1 an?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Codruta, nici unul

Romana, pupam pe Luca sa-i treaca muculetii; spor la curatat vinete; m-am distrat tare de "socroshenia" ta .

Cristiana, ce zi faina ai avut ieri!

Fetelor, haideti la condicutza!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Salutare fetelor.
Sper sa nu ma taiati de pe listuta, chiar daca nu-s clujeanca si nu am fost de mult pe aici.Vin si raportez 170 iunie1978, baba nu
Sanatate multa lui Luca
Imi este atat de dor de Clu, mai fetelorCei de la EDIL imi tot trimit ofrerte, care mai de care mai tentanta, dar cred ca vom merge pana acasa in septembtrie.
In rest va doresc o zi frumoasa tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Olim, cum baba?????? Da eu, ca sunt din 1975....
Eu tot ii pun o tava la Petra in fata, sa vad ce alege....

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Pai sore mea asa zice ca sunt baba la varsta mea, ca ascult muzica de dupa razboi, aduica imi place la nebubie Europa.
Ea are 17 ani deci
Sper sa nu te fii suparat prea tare nici tu si nici celellalte fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mai gagici va dau eu voua.auzi batrane!
na, io-s din 1973, 22 august si ma simt tanara si ferice!
si simt ca am 20 de ani!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

30 mai 1975

Ieri am fost cu niste prieteni si fini pe terasa la Chios sa isi ude avansul dat la apartamentul de pe Buna Ziua.Dupa ce am papat niste mititei care au fost bestiali si i-am udat de zor cu beroase, baietii s-au dat cu hidrobicicleta.Au fost in extaz tot 3 cum pedalau si urmareau ratele pe lac.

Azi iar m-am enervat pe Razvan ca nu mesteca dar jur ca e ultima data.Deja fac cu nervii.Nu sunt suficiente problemele mele de la firma si mai mai chinuie si el.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Fetelor, va rog sa imi explicati si mie unde este cartierul Buna ziua in Cluj.Am primit o gramada de oferte de apartamente de acolo si nu stiu unde sa il localizez.
Multam

Mergi la inceput